Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ma ktoś konto w 1 lub 2 lidze a juz nei bedzie grał (czitował), nie da sie nic zarobic w tej 5 lidze, a wyzej wejsc nei moge bo mnie spowrotem do 5 wrzuca.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli nie przechodzicie do nastepnej ligi np z 9 do 8 to jak wbijecie wymagana liczbe punktow na awans( nie na mistrzostwo) to reszte meczow musicie po prostu przegrac. 

Opublikowano

Jesli nie przechodzicie do nastepnej ligi np z 9 do 8 to jak wbijecie wymagana liczbe punktow na awans( nie na mistrzostwo) to reszte meczow musicie po prostu przegrac. 

to wiem ale z 5 do 4 się tak nie da

to wiem ale z 5 do 4 się tak nie da

sorry poprawiam się, nie przeczytałem tego "Awans"

Opublikowano

tak robilem. poddawalem kazdy mecz i nadal jestem w 10 -.-

Opublikowano

nie trzeba przegrywać meczu tylko po prostu samemu go zagrać a nie trainerem. ja wygrywam czy remisuję ale jak już mam awans to przechodzę wyżej.

Opublikowano

dodawanie goli dziala na single player :)

rozlączanie niby tez, ale potem jest crash. (90 minuta po paru sekundach i rozlaczono z serwerem EA)

Opublikowano

Sam trainer mi działa od Pawellka, pełnej wersji nie posiadam więc nie pomogę z zamrażaniem kontraktów, lecz sądzę że w tej aktualizacji wprowadzono nowe adresy i nie działają, lecz mogę się mylić.

Opublikowano

Spokojnie. Pelna wersja juz zaktualizowana, miniTrainer powinien normalnie dzialac. Dodalem tez nowe funkcje do pelnej wersji, jak ktos chce sobie poogladac to zdjecie jest w pierwszym poscie. xD

Opublikowano

mi na poczatku fajnie dzialalo a teraz przy kazdym poczatku meczu crash i cały pc zwieszony ;/

Spróbuj użyć ProcessSuspender i powinno działać.

Opublikowano

to powie mi ktos jak awansowac do wyzszych lig, bo poddawanie meczow mi nie dziala ;<

odpowiedz juz tu na ten problem byla pisana 100 razy , znajdz to co ja napisalem tutaj 3 strony wczesniej , to poradzisz sobie z tym problemem . wiem ze poddawanie meczow to nie najlepsze wyjscie , szczegolne znaczenie tu ma ostatni mecz jaki zostanie do rozegrania  ^_^

Opublikowano

to powie mi ktos jak awansowac do wyzszych lig, bo poddawanie meczow mi nie dziala ;<

w ostatnim meczu (o mistrzostwo) gdy wyświetli się napis utracono połączenie użyj alt+f4 .

Opublikowano

;//// i dalej mi sie wiesza cały pc ,nawet z processuspender  lub cheat enginer ;// a wczesniej wszystko smigało :( zarobilem tylko 20k i juz mi nie dziala ;/

Opublikowano

@Edit Wszystko działa, wystarczy poczekać z 2-3 minuty :)

Witam, mam takie pytanie.

jak już połączam się z  przeciwnikiem wyświetla się jego skład robie wszystko dobrze, a mecz się nie załącza i muszę zamknąć fife.;/ Wie ktoś coś o tym?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...