Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra jakaś, z F4 mnie wywala a z Suspenderem nie mogę wrócić do menu i sam muszę grę wyłączyć w procesach, proszę o pomoc.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle tu problemów, że napisze jakiś pozytywny post. Mi wszystko działa, nic nie wywala tylko na początku miałem problem z antywirusem, ale jest już ok. Najgorzej jest na początku aby awansować do tej 1 ligi, trwa to długo ponieważ nie da się awansować z mistrzostwa tylko trzeba poddać ostatnie mecze i zostać na awansie.Sytuacji nie poprawia sama gra, bo wczytywanie meczów nieraz dochodzi do minuty, ale to już wina EA. Na szczęście to już za mną i zarabiam 50k dziennie. Wielkie dzięki!

Opublikowano

Tyle tu problemów, że napisze jakiś pozytywny post. Mi wszystko działa, nic nie wywala tylko na początku miałem problem z antywirusem, ale jest już ok. Najgorzej jest na początku aby awansować do tej 1 ligi, trwa to długo ponieważ nie da się awansować z mistrzostwa tylko trzeba poddać ostatnie mecze i zostać na awansie.Sytuacji nie poprawia sama gra, bo wczytywanie meczów nieraz dochodzi do minuty, ale to już wina EA. Na szczęście to już za mną i zarabiam 50k dziennie. Wielkie dzięki!

nie samowite ze ktos na to wpadl , wystarczy ze nie ma komunikatu w graniu o mistrzostwo " utracono polaczenie  z przeciwnikiem" ja rozgrawam mecz na padzie wygrywam go uczciwie i mistrz oraz awans bez problemu :D

ostatni mecz trzeba rozegrac  caly i mamy awans bez problemu

Opublikowano

Ja sie pytam po raz kolejny, dlaczego nie moge zdobyc nawet 2x mistrzostwa 1 ligi w ciągu dnia ? gdy drugi raz wygrywam osiągam 24 pkt nic ise nie dzieje ,pkty sie nie kasuja, a gry wygram kolejny raz niby 27pkt . to się usuwają i nie mam mistrzostwa ani monet. :f

Opublikowano

Ja to jestem ciekawy kiedy naprawią te ligi i te mistrzostwa, bo mnie cholera łapie przez to. Robię wszystko jak powinienem, mam 12 pkt w 9 lidze, przegrywam ostatnie 5 meczy a i tak kur*a jestem w 9 dalej. Zamiast 8 ligi jestem w 9 ;)

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja napierw dodaje bramki. A proces tez mozesz wykonac podczas ladowania skladow, albo nawet w srodku spotkania. Rezultat powinien byc ten sam - zwyciestwo i 3 punkty.

czy na pełnej wersji  też są problemy z wywalaniem fify ? 

Opublikowano

czy na pełnej wersji też są problemy z wywalaniem fify ?

Tak. Kilka ostatnich dni siedzialem nad tym po kilka godzin z marnym skutkiem. Znalazlem w zasadzie tylko 1 sposob godny uwagi. U mnie dziala, u 2 osob nie, a od 1 osoby nie doczekalem sie odpowiedzi. Potrzebuje jeszcze kilku osob do dalszego testowania. Jesli ktos ma czas i ochote do testowania to wystarczy sie do mnie zglosic - PW. W tresci napiszcie KONIECZNIE jaki macie system operacyjny i ilu bitowy.

Opublikowano

kurde już chyba 3 razy wygrałem 7 lige i nadal nie awansowałem do 6. caly czas jest napisane że awansyjesz do 6 a potem znowu gram w 7. co trzeba zrobić ??

Opublikowano

kurde już chyba 3 razy wygrałem 7 lige i nadal nie awansowałem do 6. caly czas jest napisane że awansyjesz do 6 a potem znowu gram w 7. co trzeba zrobić ??

Ja robię tak, że jak mam bodajże 21pkt i od 24 jest mistrz to ten mecz o mistrza gram samemu, bez trainera i nie ma żadnych problemów.

neymarrr.png

Opublikowano

Mecz o mistrzostwa w lidze rozgrywaj samodzielnie, nie używając trainera.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie rozumiem tej gry! Wszystko robie dobrze, ale siedze w tej 5 lidze i sie kisze bo zasrane EA nie potrafi naprawić błędów!! Albo sie gra zacina jak piłkarze strzelają na początku, albo się wgl crashuje. Pawellek masz jakieś rady?! Zaczyna mnie drażnić ta gra.

ZBIERAM ---

Opublikowano

@Pawellek

Mam pytanko. Czy mecz o mistrzostwo 1 ligi muszę grać, czy mogę z trainera. Chodzi mi o to żebym nie spadł do 2 ligi. Pozdro :)

ZBIERAM ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...