Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra mam kolejny problem którego nikt na pewno nie miał  :D.Otóż od wczoraj na 1 z moich kont odpalam ładnie grę wchodzę w sezony i od razu gra crashuje.Dodam tylko ze na innych kontach wszystko jest ok.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie: czy jak wygrywa się mecz w ten sposób przez tego trainera to czy przeciwnikowi zalicza normalnie przegraną i traci szanse na zdobycie 3/1pkt ? Pytam, bo w 1lidze szczerze nie mam serca tak meczy rozgrywać i patrzeć jak składy z totsami i świetnymi bilansami trafiają na mnie.

Opublikowano

Dobra mam kolejny problem którego nikt na pewno nie miał   :D.Otóż od wczoraj na 1 z moich kont odpalam ładnie grę wchodzę w sezony i od razu gra crashuje.Dodam tylko ze na innych kontach wszystko jest ok.

Usuń pliki konfigu gry albo zobacz czy gra nie ustawiła sobie jakiejś rozdziałki z dupy, mi raz ustawiło 144x0 ;)

Opublikowano

Mam pytanie: czy jak wygrywa się mecz w ten sposób przez tego trainera to czy przeciwnikowi zalicza normalnie przegraną i traci szanse na zdobycie 3/1pkt ? Pytam, bo w 1lidze szczerze nie mam serca tak meczy rozgrywać i patrzeć jak składy z totsami i świetnymi bilansami trafiają na mnie.

Przeciwnik traci tylko kontrakty. Chyba, ze gra akurat ostatni mecz o mistrzostwo to wtedy prawdopodobnie zalicza mu jako porazke.

Opublikowano

dla mnie dobrze jak nich nie ma w 1 , niech sobie ida do 2 ligi , przynajmniej nie przeskadzali by w trainerowaniu

przez nich obecnie trace najwiecej czasu , bo zamykaja gre na wczytywaniu skladu , a goscie z trainerami ogarnieci wiedza co chca :D

obecnie smigam na 10 kontach ( 5h zajmuje wbicie mi nich na max 50k) , jak szybkosc wczytywania serwerow naprawia , zakladam drugie tyle kont , bo teraz mi gra smiga jak marzenie 0 crashy

najlepiej wstawac o 5 rano i trainerowac , ciagle sam ze soba gram , bo ciagle wybiera moje drugie konto do gry jako przeciwnika :D

Opublikowano

lecisz na komp + laptop ?

no najszybciej , a na jednym kompie to za dugo trwa , bo przeciwnicy jakos dlugo szukaja przycisku GOTOWOSC , a ja jak gram sam ze soba to ok.15 sek.  i caly mecz elegancko rozegrany

Opublikowano

no ale żeby grać sam ze sobą to trzeba trainerować o 5-6 rano ?  

nie , ale wtedy prawie nikt nie gra , wiec jak bardzo duze prawdopodobienstwo ze tylko ciebie bedzie losowac , mozna o dowolnej godzinie , ale rano serwery gry U MNIE bardzo szybko wczytuja mecze

Opublikowano

u mnie ładnie wszystko dodaje pkt ale jest pewien problem.

Gdy mam już te 9 pkt w 10 lidze gram ostatni mecz sam całkowicie 90 minut , przegrywam go i pisze awans do 9 ligi bla bla bla a nadal gram w 10. Wiem były już takie pytania ale ani poddanie meczu ani rozegranie go w całości nie pomaga. Troche ciężko zarobić dobrą kase zdobywając cały dzień mistrzostwo 10 ligi (2k). Jeśli ktoś jakiś pomysł byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Usuń pliki konfigu gry albo zobacz czy gra nie ustawiła sobie jakiejś rozdziałki z dupy, mi raz ustawiło 144x0 ;)

próbowałem nic to nie daje na innych kontach śmiga wiec powinno być ok moim zdaniem to jakiś kolejny bug zaserwowany przez EA lub oznaka wczesnego bana.Tak wczesnego bo EA jest tak żałosne ze nawet bana nie potrafi porządnie dać.

Opublikowano

u mnie ładnie wszystko dodaje pkt ale jest pewien problem.

Gdy mam już te 9 pkt w 10 lidze gram ostatni mecz sam całkowicie 90 minut , przegrywam go i pisze awans do 9 ligi bla bla bla a nadal gram w 10. Wiem były już takie pytania ale ani poddanie meczu ani rozegranie go w całości nie pomaga. Troche ciężko zarobić dobrą kase zdobywając cały dzień mistrzostwo 10 ligi (2k). Jeśli ktoś jakiś pomysł byłbym bardzo wdzięczny.

gdy grasz mecz o mistrzostwo i wyskoczy ci straciles połączenie klikasz alt+f4. 

Opublikowano

czyli w sumie niewykrywalne dla normalnego gracza :P

Wcale...

Caly brazowy sklad ( W wyjsciowej 11 minimum 5 to bramkarze), 10 zgrania i statystyki bez remisow, a jak ktos ogarnia to i bez porazek. Nic podejrzanego xD

Opublikowano

Wcale...

Caly brazowy sklad ( W wyjsciowej 11 minimum 5 to bramkarze), 10 zgrania i statystyki bez remisow, a jak ktos ogarnia to i bez porazek. Nic podejrzanego xD

czemu minimum 5 to bramkarze? xD

Opublikowano

mnie zeby wybanowac i pozbyc sie z tej gry to musial by byc jakis ultra ban na wszystkie jednoczesnie 15 kont xD

bo jak strace takie tylko 3 konta  to na drugi dzien mam nowe z 1 liga

Opublikowano

czemu minimum 5 to bramkarze? xD

Mowie jak jest. Jak czasami traineruje to widze. 1 bramkarz na bramce, 2 na obronie i 1 na prawym skrzydle a kolejny w ataku.

Opublikowano

Mowie jak jest. Jak czasami traineruje to widze. 1 bramkarz na bramce, 2 na obronie i 1 na prawym skrzydle a kolejny w ataku.

ja często nie mam ani 1 bramkarza w całym skladzie :P

Opublikowano

Mam full wersję i dziś cały czas po zakończeniu meczu nie mogę kliknąć dalej... resetowałem trainera, komputer próbowałem na trzech różnych kontach. Co zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...