Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, potrzebuje pomocy MPC Armii. Nagroda -> Pelna wersja trainera (bez dostepu do aktualizacji, ale 2 tygodnie to napewno bedzie dzialac)

Co trzeba zrobic?

1. Odpalacie ten filmik -> https://www.youtube.com/watch?v=pbG0xyDM_4o

2. Dajecie lapke w dol

3. Piszecie jakis hejterski komentarz (liczy sie kreatywnosc!!)

4. Lapke w gore pod moim komentarzem (Pawelek Trainer) tez mile widziana.

5. Piszecie do mnie pw, a ja daje wam link do pelnej wersji oraz haslo, zupelnie za darmo!

Oferta limitowana czasowo.

No i ta sytuacja zmusila mnie do tego, ze prawdopodobnie od nastepnej aktualizacji bedzie 1 licencja na 1 komputer. :/

nie wiem o co  tam chodzi , chyba  sprzedaje , ale pomoglem , bo slabo u mnie z angielskim :D

widze jak poprawnie powinien dzialac trainer z uzyciem pauzowania gry , szkoda ze u mnie nie wyskakuje " utracono polaczenie z przeciwnikiem" w cheat engine i musze jechac na f4

Opublikowano

nie wiem o co  tam chodzi , chyba  sprzedaje , ale pomoglem , bo slabo u mnie z angielskim :D

widze jak poprawnie powinien dzialac trainer , szkoda ze u mnie nie wyskakuje " utracono polaczenie z przeciwnikiem" i musze jechac na f4

o to chodzi. naciskasz f4 i wtedy ci to dopiero wyskakuje.

Opublikowano

o to chodzi. naciskasz f4 i wtedy ci to dopiero wyskakuje.

troche zle napisalem , chodzilo mi o uzywane cheat engine ze tam nie mam tego komunikatu , pod czas pauzowania meczu

bo mi mecz trwa dalej i nic na to nie pomaga i zeby nie tracic czasu naciskam f4 przez co czasami mam crasha

co do tej akcji youtube potwierdzam rozdaje trainera za free

Opublikowano

Chodzi o to, ze gosciu twierdzi, ze to jego program + go sprzedaje za 2 dolce. Jeszcze po update fify mi maila spamowal z prosba o update trainera...Nawet byl zbyt leniwy zeby wlasny uplad zrobic. No i to video nagrane taboretem. xD

Pierwsze linki juz wyslane do tych co dali goscowi lapki w dol.

Opublikowano

Dobra, potrzebuje pomocy MPC Armii. Nagroda -> Pelna wersja trainera (bez dostepu do aktualizacji, ale 2 tygodnie to napewno bedzie dzialac)

Co trzeba zrobic?

1. Odpalacie ten filmik -> https://www.youtube.com/watch?v=pbG0xyDM_4o

2. Dajecie lapke w dol

3. Piszecie jakis hejterski komentarz (liczy sie kreatywnosc!!)

4. Lapke w gore pod moim komentarzem (Pawelek Trainer) tez mile widziana.

5. Piszecie do mnie pw, a ja daje wam link do pelnej wersji oraz haslo, zupelnie za darmo!

Oferta limitowana czasowo.

No i ta sytuacja zmusila mnie do tego, ze prawdopodobnie od nastepnej aktualizacji bedzie 1 licencja na 1 komputer. :/

Poszło.

Opublikowano

co robi F5 - Magic hotkey ? :D

Wejdz na moj kanal na yt i obejrzyj part 3.

Akcja szybka i sprawna xD

Filmiku goscia juz nie ma, albo przynajmniej ja go nie widze. Jeszcze raz dzieki. :P

Opublikowano

Wejdz na moj kanal na yt i obejrzyj part 3.

Akcja szybka i sprawna xD

Filmiku goscia juz nie ma, albo przynajmniej ja go nie widze. Jeszcze raz dzieki. :P

mi nie działa klikam 7 dodaje gola i f4 i konczy mecz ale kase daje ale nie daje pkt ...

sygnatura.png

Opublikowano

Ja dziękuję za trainera full. 200 kontraktów na zawodniku wcale nie jest podejrzane xD

I opcja zamrożenia piłki też niczego sobie. Na sezonie offline włączam mecz i nie muszę nic robić, wyjebane.

Game Over

Opublikowano
Zrobiłem, o co prosiłeś w Lammer tam wideo. 

Może przekazać wersja płatna? 

Wolne rozgrywki, ale czasami zawiesza grę.

Opublikowano
Ja dziękuję za trainera full. 200 kontraktów na zawodniku wcale nie jest podejrzane XDI opcja zamrożenia piłki też niczego sobie. Na sezonie offline włączam mecz i nie muszę nic robić, wyjebane.
Raz kliknij num+ a nie 10. xD Zreszta EA nie moze sprawdzic ile masz kontraktow dodanych tym sposobem. Podejrzany to moze byc bramkarz jako napastnik, 1000 meczy rozegranych i 0 goli. xDNo i chociaz jeden docenil mozliwosc zamrazania pozycji pilki :D

co daje f5? nieznam angielskiego ana filmiku jest po ang ;/
To troll czy jak? Nie trzeba znac angielskiego zeby zrozumiec co pokazuje film xD

Panie widze ze bitwa szybko wygrana :D
Poszlo szybciej niz myslalem. :D

Opublikowano

Raz kliknij num+ a nie 10. xD Zreszta EA nie moze sprawdzic ile masz kontraktow dodanych tym sposobem. Podejrzany to moze byc bramkarz jako napastnik, 1000 meczy rozegranych i 0 goli. xD No i chociaz jeden docenil mozliwosc zamrazania pozycji pilki :D

To troll czy jak? Nie trzeba znac angielskiego zeby zrozumiec co pokazuje film xD

Poszlo szybciej niz myslalem. :D

Bo myślałem że to pojedynczo działa, ale to i tak był bug wizualny i mam 99 ^^

Fajna jeszcze by była opcja zamrożenia kondycji, ale nie wiem czy takie coś jest możliwe.

Game Over

Opublikowano

Bo myślałem że to pojedynczo działa, ale to i tak był bug wizualny i mam 99 ^^

Fajna jeszcze by była opcja zamrożenia kondycji, ale nie wiem czy takie coś jest możliwe.

nie ma sie czym zachwycac , to i tak tylko wizualnie , po wylaczeniu gry i tak wszystko wraca do normy oraz kontrakty sa odejmowane od ilosci rozegranych spotkan

jedyne co mi sie przydalo to ten f5 , wrescie dziala jak marzenie i duzo czasu zaoszczedze :D

Opublikowano

nie ma sie czym zachwycac , to i tak tylko wizualnie , po wylaczeniu gry i tak wszystko wraca do normy oraz kontrakty sa odejmowane od ilosci rozegranych spotkan

jedyne co mi sie przydalo to ten f5 , wrescie dziala jak marzenie i duzo czasu zaoszczedze :D

Właśnie, jaki efekt daje ten F5? Bo nie mogę kanału na YT znaleźć.

Game Over

Opublikowano

Właśnie, jaki efekt daje ten F5? Bo nie mogę kanału na YT znaleźć.

to jest pauzowanie gry , co u mnie wczesniej nie dzialalo jak nalezy

jak ci sie wczyta mecz to nacisnij i zobaczysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...