Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu jak jestem w 9 lidze, trafie na kogoś, zagram z nim, pisze mi "serwery EA niedostępne" cofa mnie do 10 ligi? Co to k***a ma być ja się pytam? -.- Próbowałem nie grać od razu meczu w lidze, tylko wyłączyć fife i włączyć ją jeszcze raz a i tak cofa mnie do 10 ligi, co jest do cholery jasnej?!! Proszę o pomoc!

ZBIERAM ---

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumacz mi ktoś co robię źle. Biere mecz w sezonie online, gdy już się ładuje i jest skład przeciwnika to wciskam num 7 (jestem gospodarzem) kilka razy, a potem F4. Zaczyna się mecz, wywala mi i jest napisane że remis, a potem w historii że porażka, wtf?

Game Over

Opublikowano

Czemu jak jestem w 9 lidze, trafie na kogoś, zagram z nim, pisze mi "serwery EA niedostępne" cofa mnie do 10 ligi? Co to k***a ma być ja się pytam? -.- Próbowałem nie grać od razu meczu w lidze, tylko wyłączyć fife i włączyć ją jeszcze raz a i tak cofa mnie do 10 ligi, co jest do cholery jasnej?!! Proszę o pomoc!

+1

Opublikowano

A jak myslisz? Skoro oszukujesz to mozesz dostac bana, proste. Ale narazie to chyba udaja, ze nie ma problemu. Ja na swoje konta bana jeszcze nie dostalem.

Btw. Pozdrawiam Panow z EA.

Ok, a jeśli dostałbym bana to tylko na Fifę World czy na całe konto Origin?

neymarrr.png

Opublikowano

Witam mam ten sam problem co większość ludzi że po wygranym meczu w 10 lidze awansuje mnie do 9 a następnie znów cofa bezpośredni link do " erroru" http://www.fotosik.p...8e99719eb5.html . Czy jest już jakieś rozwiązanie albo obejście tego problemu czy dalej trzeba czekać aż EA sports coś z tym zrobi ? Czy zakupienie pełnej wersji ominie ten błąd i awansowanie do ligi będzie bezproblemowe ? czy może ktoś z was odkrył już jakiś potajemny sposób żebym wszystko śmigało ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie działa to, dodaje gola, kończę mecz, niby pisze 1:0 dla mnie ale nie dodaje punktów + w historii pisze że oddałem walkowera.

Jeszcze do tego nie można wrócić do menu.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Jak wam na PC nie dziala weźcie na laptopy mi problem naprawiło

Na PC nie działało, na laptop działa, ale jest problem, który opisałem powyżej.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Zapraszam do dokladnego zapoznania sie z pierwszym postem.

kurcze same remisy po 1-1 albo przegrywam 1-0 i nie dodaje mi punktów w tabeli. co jest ??

Jaki system?

Wytłumacz mi ktoś co robię źle. Biere mecz w sezonie online, gdy już się ładuje i jest skład przeciwnika to wciskam num 7 (jestem gospodarzem) kilka razy, a potem F4. Zaczyna się mecz, wywala mi i jest napisane że remis, a potem w historii że porażka, wtf?

Jak normalna wersja nie dziala tak jak powinna to polecam sprawdzic wersje na laptopy. Jesli wywala fife to mecz konczy sie porazka.

Pawellek , czy mógłbyś jakoś to zrobić żeby za mecz dostawało się normalnie tyle ile się dostaje a nie ok.120 coins ? 

W miniTrainerze napewno nie, a w pelnej wersji to pomysle nad tym.

Ok, a jeśli dostałbym bana to tylko na Fifę World czy na całe konto Origin?

Ja bym nie ryzykowal, roznie to u nich bywa. :D

Witam mam ten sam problem co większość ludzi że po wygranym meczu w 10 lidze awansuje mnie do 9 a następnie znów cofa bezpośredni link do " erroru" http://www.fotosik.p...8e99719eb5.html . Czy jest już jakieś rozwiązanie albo obejście tego problemu czy dalej trzeba czekać aż EA sports coś z tym zrobi ? Czy zakupienie pełnej wersji ominie ten błąd i awansowanie do ligi będzie bezproblemowe ? czy może ktoś z was odkrył już jakiś potajemny sposób żebym wszystko śmigało ;)

Pozdrawiam ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1227382-✩-fifa-world-minitrainer-✩/?p=10497981

Nie działa to, dodaje gola, kończę mecz, niby pisze 1:0 dla mnie ale nie dodaje punktów + w historii pisze że oddałem walkowera.

Jeszcze do tego nie można wrócić do menu.

Moze przeciwnik wyszedl w trakcie ladowania meczu. Pierwsze slysze zeby ktos walkowerem przegral bez crasha fify.

Opublikowano

@Pawellek

Nie ma czarnego tła, klikam przycisk DALEJ i nic się nie dzieje, nie można wcisnąć ponownie ani wyjść do menu.

Windows 7

W takim razie nie wiem. Pozostaje chyba tylko uczciwa gra. 

Opublikowano

Najpierw dodać bramkę czy F4 ?

Proces ten wykonać gdy widzę skład (karty gracza) ?

Ja napierw dodaje bramki. A proces tez mozesz wykonac podczas ladowania skladow, albo nawet w srodku spotkania. Rezultat powinien byc ten sam - zwyciestwo i 3 punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...