Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche offtop robie we wlasnym temacie, ale trudno.

Mam dla was troche kodow na darmowe paczki: xD

Sa z konca maja, ale powinny dzialac:

5Z2U-R5YQ-WT5L-8LA9 
4A5L-T5HP-R44Z-4ABL 
5T66-4YDX-H5QB-TDD2
AZ9Z-36HG-E68T-X2JX
BZM2-PXWW-MGS7-ZGTU
A2DP-8FZM-V74Q-D7WX
45R5-AT6Z-MT44-VC9Y

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie Trainer działa. Tylko nie wiem czy coś robię źle czy nie... Używam go razem z Process Suspender'em. Na początku pierwsze dwa mecze ładnie pięknie zaliczyło, kasę dało, ale później zaczęło dawać samą kasę bez pkt. Nie wiecie co mogę robić źle? Jaka powinna być kolejność używania cheata z Process Suspender'em?

Opublikowano

Witam mam pytanie. Gdy używałem tego trainera już wcześniej, po.. 4/5 mistrzostwie przestawałem w danym dniu kiedy używałem trainera dostawać coinsy nawet za sam mecz, nie ważne czy był wygrany, czy przegrany i nie ważne czy to było online, czy sezon jednego gracza. To wina trainera, czy jakiś cudowny kolejny bug od EA?

Opublikowano

Witam mam pytanie. Gdy używałem tego trainera już wcześniej, po.. 4/5 mistrzostwie przestawałem w danym dniu kiedy używałem trainera dostawać coinsy nawet za sam mecz, nie ważne czy był wygrany, czy przegrany i nie ważne czy to było online, czy sezon jednego gracza. To wina trainera, czy jakiś cudowny kolejny bug od EA?

Przeczytaj pierwszy post chociaz raz do konca.

Opublikowano

Przede wszystkim, jestem nowym użytkownikiem i nie wiem, po polsku. Ja jestem za pomocą Google Translate.

Ile należy zapłacić za pełną wersję?

Opublikowano

Przede wszystkim, jestem nowym użytkownikiem i nie wiem, po polsku. Ja jestem za pomocą Google Translate.

Ile należy zapłacić za pełną wersję ?

20 PLN (6.5-7 USD)

Opublikowano

Mi w ogóle nie działą nic sie nie podświetla i zawsze gdy chce spróbować musze i tak grać mecz. próbowałem caps numlocka włączałem i próbowałem z wersją na lapki

Opublikowano

@Pawellek mam pytanie. Czy wersja premium crashuje tak samo często jak Mini ? bo zauwazylem ze jesli w jednym meczu wybierze sie dodanie gola dla gospodarza, to potem lepiej trafiac na mecz w ktorym jest sie gospodarzem bo jak nie to crashuje

Opublikowano

@Pawellek mam pytanie. Czy wersja premium crashuje tak samo często jak Mini ? bo zauwazylem ze jesli w jednym meczu wybierze sie dodanie gola dla gospodarza, to potem lepiej trafiac na mecz w ktorym jest sie gospodarzem bo jak nie to crashuje

Pytaj tych co kupili. Mi nie crashuje, ale to u kazdego inaczej dziala. :D

Opublikowano

ile coinsów można nabić w 1 dzien ? i o ktorej godzinie sie resetuje ?

Tyle ile dasz rade ; d

Na 1 konto 50k (3x mistrzostwo 1 ligi), po przekroczeniu tego limitu poprostu logujesz sie na drugie konto

Resetuje sie w nocy, o 2 chyba.

Opublikowano

wiem o tym, ale mi chodzi o ten limit 3mistrzostw 1 ligi, bo na jednym koncie mam zablokowane juz ut po wygraniu 3mistrzostwa. a u was można bez problemu 3 razy wygrac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...