Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze czy wbijam awans czy mistrzostwo ligi wracam do 10tej. Jest jakis sposob zeby to ominac?

Czasami wbije ci do kolejnej ligi ale gdy do takowej awansujesz zawsze resetuj grę.

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

Słuchajcie, trainer bardzo fajny ale mam problem (bo ja jedyny), przeczytałem cały temat i raczej nikt nie odp na to, sprawa wygląda tak że, trainer bardzo ładnie wywala przeciwnika ale nie wiem dlaczego nie chce dodać bramki. Po prostu nie reaguje. Nie wiem czy to ma się w pewnym momencie podświetić bo gdy naciskam  f4 rzeczywiście ładnie na niebiesko się podświetla ale gdy naciskam dodanie bramki no to już niestety nic się nie dzieję. To samo gdy użyje suspendera :/ Capslock odpada. Jakieś pomysły?

Opublikowano

Słuchajcie, trainer bardzo fajny ale mam problem (bo ja jedyny), przeczytałem cały temat i raczej nikt nie odp na to, sprawa wygląda tak że, trainer bardzo ładnie wywala przeciwnika ale nie wiem dlaczego nie chce dodać bramki. Po prostu nie reaguje. Nie wiem czy to ma się w pewnym momencie podświetić bo gdy naciskam f4 rzeczywiście ładnie na niebiesko się podświetla ale gdy naciskam dodanie bramki no to już niestety nic się nie dzieję. To samo gdy użyje suspendera :/ Capslock odpada. Jakieś pomysły?

Sprawdz wersje na laptopy.

Opublikowano

Gdy wszystko jest git, cieszę się, nagle mi wywala Fife :D

Robię tak jak w instrukcji ale gdy zacznie się mecz to zamiast po chwili wyskoczyć "Utracono..." wyskakuje pulpit :/

Opublikowano

Dlaczego podczas pobierania antyvirus wykrywa mi wirusa ? 

PS : Program działa uruchamia się itp lecz nie dodaje wgl punktów a wygrany mecz dlaczego ? 

Opublikowano

Hi Everyone! Trainer is good and everything, but i cannot play anymore seasons online, when i enter it, it crashes after 3 seconds...does anybody know the solution, i would much appriciate it.. I tried everything.... Sorry i dont speak your language, but if someone understands what did i say, i repeat i would much appriciate if you know the solution! Thank you!

Opublikowano

Hi Everyone! Trainer is good and everything, but i cannot play anymore seasons online, when i enter it, it crashes after 3 seconds...does anybody know the solution, i would much appriciate it.. I tried everything.... Sorry i dont speak your language, but if someone understands what did i say, i repeat i would much appriciate if you know the solution! Thank you!

i wish i could help you but can you tell me the password of the rar archive ???

Opublikowano

Hmm ja nie moge zdobyć w jednym dniu 3x mistrza 1 ligi ,tylko raz drugi raz jak wygrywam lige mam 24 pkt nic sie nie dzieje , dopiero po drugim dniu odejmuje mi pkt i przyznaje monety

Opublikowano

to jest jeszcze jakas nowa wersja , ze tak wszyscy chca ?

Nie. Jakby byla to bym napisal. Daniel kupil pelna wersje to mu ja wyslalem. Najbardziej aktualna wersje miniTrainera mozna pobrac z linku w pierwszym poscie.

Opublikowano

Czy za to jest ban? Jest możliwość, że EA to wykryje?

A jak myslisz? Skoro oszukujesz to mozesz dostac bana, proste. Ale narazie to chyba udaja, ze nie ma problemu. Ja na swoje konta bana jeszcze nie dostalem.

Btw. Pozdrawiam Panow z EA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...