Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Pawellek
Mozna ale trzeba sie znac albo miec pomysl bo za darmo niema pieniedzy. Powiem ci ze i mozna + 1/4 tego co wydasz moze tez sie zwracac samo z pieniedzy ktore wydajesz np. na ciuchy

Co do tego bledu z przenoszeniem lig widze ze niektorym dalej niedziala ale to nie wina trainera.Mam nadzieje ze wszyscy zrozumieja i nie beda pisali 100 razy "nie przenosi mnie do ligi" i takie inne. Wszystko co mozecie zrobic to napisac do EA ze nie przenosi was do nastepnej ligi ale oczywiste wtedy ze uzywacie trainera bo osoba bez to sie nie dzieje. Wiec macie wybor: pomeczyc sie, wyslac wiadomosc do supportu EA, grac "uczciwie" lub siedziec w 10 czy tam ktorej lidze i cieszyc sie tymi pieniedzmi.

mr2xd.png
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pawellek

Mozna ale trzeba sie znac albo miec pomysl bo za darmo niema pieniedzy. Powiem ci ze i mozna + 1/4 tego co wydasz moze tez sie zwracac samo z pieniedzy ktore wydajesz np. na ciuchy

Co do tego bledu z przenoszeniem lig widze ze niektorym dalej niedziala ale to nie wina trainera.Mam nadzieje ze wszyscy zrozumieja i nie beda pisali 100 razy "nie przenosi mnie do ligi" i takie inne. Wszystko co mozecie zrobic to napisac do EA ze nie przenosi was do nastepnej ligi ale oczywiste wtedy ze uzywacie trainera bo osoba bez to sie nie dzieje. Wiec macie wybor: pomeczyc sie, wyslac wiadomosc do supportu EA, grac "uczciwie" lub siedziec w 10 czy tam ktorej lidze i cieszyc sie tymi pieniedzmi.

no wlasnie wiec pozostaje mi pykac w ta gierke , bo na niczym sie nie znam :D

Opublikowano

wYRZUCA PO znalezieniu emczu.. gre wylacza..

Mam system 32 bit naciskam f4 pozniej jak np jestem gospodarzem  naciskam num7 i podczas meczu zacina mecz i wylacza gre..

Czytanie tematu do konca takie trudne. Ahh...

Opublikowano

Ahhh pomyślcie ludzie po co on by wrzucał drugi program proszę was przeczytajcie to od deski do deski -.- 

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

Moglbys wytlumaczyc czemu?.. Prosze chlopie.. wczesniej bylo dobrze.. teraz wyrzuca..

A moze dlatego, ze jest napisane co zrobic gdy wyrzuca i dlaczego. Poprzednia wersja od tej rozni sie tylko wygladem, aby gimbusy nie sprzedawaly tego na lewo i prawo jako swoje. No ale jesli poprzednia wersja dzialala dobrze to nie widze problemu dalej z niej korzystac...

Opublikowano

@up 
Kazdemu kto umie instrukcje przeczytac to dziala, przeczytaj jeszcze raz i zobaczysz co zle robiles innego wyjscia niema.

mr2xd.png
Opublikowano

Nie działa. Niby wygrywam mecz, a nie dodaje mi 3 pkt do ligi, ktoś to potrafi ogarnąć?

Jesli dostales 0 coinsow i 350 EXP, a w tabeli pokazalo "niby" 3pkt wiecej to znaczy, ze przeciwnik wyszedl w trakcie ladowania gry bo zobaczyl, ze gra z oszustem. That's all.

Opublikowano

Jesli dostales 0 coinsow i 350 EXP, a w tabeli pokazalo "niby" 3pkt wiecej to znaczy, ze przeciwnik wyszedl w trakcie ladowania gry bo zobaczyl, ze gra z oszustem. That's all.

Dostaje coinsy srednio 250 coinsow, dostaje exp, ale robie wszystko jak trzeba.. na początku meczu, fakt, gre wywala, pisze że zerwano połączenie, klikam opuść, bo nic innego nie moge, potem jest tabela ze statystkami z meczu i jest wynik 0:0, klikam dalej, niby mecz mam wygrany, bo w lidze pisze, że mam 3 wygrane, ale mam 0pkt, tak samo "pozostałe mecze" się nie zmieniają.

Opublikowano

Na nowo założonym koncie po wygraniu ligi 10 przez chwilę jestem w 9 i zagraniu 1 meczu znowu jest 10 3 razy ja wygrywałem.Wie ktoś dlaczego tak jest czyżby wykryte?Dodam jeszcze ze na innych kontach które posiadam 2 miesiące śmiga ok.

Opublikowano

dlaczego gdy wygralem mecz 1;0 to nie dodaje mi 3pkt? zrobilem tak 5x i tylko za 1 razem dostalem 3 pkt a w pozostalych czterech meczach nie dostalem lecz mecze nadal mam : 10 ...

W pozostałych meczach F4 prawdopodobnie nie było aktywowane.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Witam mam taki problem robię jak jest napisane, włączam fife world, włączam minitrainera, włączam ten program stopujący proces i wchodzę w fife, ustawiam wszystko mecz, koszulki itd, gdy mam już ekran składów klikam f4 i num7 lub num9 zależnie od tego gdzie jestem i czekam na rozpoczęcie, pózniej szybko minimalizuje stopuje proces na 15 sekund, wchodzę w fife mam, że utracono połączenie z przeciwnikiem w talebi jest 1:0 dla mnie lecz gdy klikam "dalej" nic się nie dzieje i muszę zamknąć fife i dostaje 0:3 w dupe jakbym wyszedł. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Ja mam tak że dodaje sobie gola w meczu i wlaczam ten program do pauzowania pauzuje gre na 15 ssec ale po 15 sec gra wraca

..,.

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...