Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co masz na mysli? Mialem kilka pomyslow, ale ostatecznie zostalem przy tym co widac. Szybkosc dzialania skryptu i tak jest malo wazna. ;)

Ale jak masz lepszy pomysl to pisz tu albo na PW, chetnie rozwaze wszelkie sugestie. :P

O nic wielkiego nie chodzi . O kolor avatara , bo jak sie trafi autotrainerowiec na autotrainerowca to nie zalicza meczu bo maja taki sam kolor avatara i autotrainer chyba moze pomylic przyciski :P. To taki pomysł padl zeby wydawac pelne wersje autotrainera z roznymi kolorami avatara.

ps . jesli o to pytasz :P

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśle ,że ma . Pewnie wystarczy zmienić wartość koloru piksela . Swoją drogą najtaniej też nie jest:P

Co w razie aktualizacji ? Każdemu będzie dostarczał ręczenie poprawianą wersje ? :-D Najlepsza opcja to np. pobieranie koloru przy pierwszym starciu(przy czym gracz będzie musiał zadbać by był np. gospodarzem) i zapisanie go do pliczku by potem był do odczytu :-D

Opublikowano

Mozemy mi ktos powiedziec ile mozna zarobic dziennie na jednym koncie ?? Pytam bo ostatnio bylo 45k a dzisiaj ustukalem ponad 70k ;) a i o ktorej resetuja limit na koncie ?

Opublikowano

pisalem ze ktos wyskoczy z duza iloscia sztuk monet i wyskoczyl , oby teraz ktos kupil moje ostatnie sztuki , bo juz mam 3 zl drozej :D

ale zawsze mam deske ratunku psc , bo juz nie ma tej oferty 20zl za 200k

down:

za chwile trzeba bedzie wystawiac 100k za 6zl zeby cokolwiek sprzedac

Opublikowano

Witam ma ktoś taki problem?

na 10 meczy zawsze 2 mi zalicza tylko,a reszte zwyciezają druzyny przecwine,chociaż mi nie dodaje tych meczy jako porażek ,ale również nie dostaje za nie monet i wyniki nie są wliczane w lige..

Opublikowano

A mi nie dość ,że nie zalicza każdego meczu to wyszukiwanie przeciwnika jest zesrane

no i nie dziwni mnie tak duzo aukcji z monetami , malo kto w to teraz gra i tylko debil by kupil monety do tak zbugowanej gry , wiec cena musi spadac do min. 5zl za 100k xD

nic nie naprawiaja tylko robia dla sciemy jakies przerwy konserwacyjne

Opublikowano

Jak dokoncze najwazniejsze funkcje w pelnej wersji to poprawie wersje testowa i zrobie temat. Narazie nie ma takiej potrzeby.

zrób jeszcze opcję automatycznego wyjścia po 10 sekundach jak jakiś idiota stroju nie potrafi wybrać 

Opublikowano

lol teraz widze ceny na zagranicznych stronach 1 mln ok. 26zl , trzeba zamykac powoli moja szopke sprzedawania

pozbywam sie wszystkiego co mam po kosztach , bo tu widze nastapi za chwile krach cenowy

Opublikowano

lol teraz widze ceny na zagranicznych stronach 1 mln ok. 26zl , trzeba zamykac powoli moja szopke sprzedawania

pozbywam sie wszystkiego co mam po kosztach , bo tu widze nastapi za chwile krach cenowy

maly popyt jest na coinsy :P. Ja narobie troche coinsow i poczekam na nowy silnik , moze wtedy cos sie zmieni.

Opublikowano

maly popyt jest na coinsy :P. Ja narobie troche coinsow i poczekam na nowy silnik , moze wtedy cos sie zmieni.

no ciezkie czasy nastaly , jak ktos ma klika komputerow to oplacac sie bedzie trainerowac , w innym przypadku lipa . Chyba sie zmieni,  ale na gorsze,  jak firmy co sprzedaja monety je wystawia np. 1 mln

za 50zl :D

dobra nie pisze wiecej o cenach monet fajna to byla praca , ale juz dobiega konca . Teraz  jedyne wyjscie kupic autotrainera i kilka komputerow

Opublikowano

no ciezkie czasy nastaly , jak ktos ma klika komputerow to oplacac sie bedzie trainerowac , w innym przypadku lipa . Chyba sie zmieni,  ale na gorsze,  jak firmy co sprzedaja monety je wystawia np. 1 mln

za 50zl :D

dobra nie pisze wiecej o cenach monet fajna to byla praca , ale juz dobiega konca . Teraz  jedyne wyjscie kupic autotrainera i kilka komputerow

Kurde mam 3 laptopy , tylko ze na 2 fifa nie chodzi plynnie i trainer na nich nie działa :(

Opublikowano

to byl wogole jakis popyt na coinsy ? xDD Ja sobie trainerowalem tylko zeby zrobic dobry sklad, bo nie oplaca sie trainerowac i sprzedawac bo za duza roznica miedzy poswieconym czasem, a zarobkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...