Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za s**t, raz wyszukuje przeciwnika przez godzinę, raz wywala do pulpitu, meczów nie zalicza, a do tego Trainer się ścina ... Niby Beta, na ale nie przesadzajmy, pełna wersja miała się ukazać już w czerwcu, a po każdej aktualizacji pojawiają się tylko nowe problemy, a stare nie znikają!!! Oni to robią celowo !!!

Opublikowano

No, ale skoro wydają jakiś produkt, to powinno im zależeć, żeby opinia graczy była jak najlepsza, a tu każda aktualizacja wprowadza coraz więcej syfu, co każdego denerwuje. Ja zupełnie tego nie rozumiem, tym bardziej, że na pewno w taki sposób nie zachęcą ludzi do kupna FIFY 15. Naprawdę w marcu Fifa World chodziła świetnie, ale już pierwsza aktualizacja i trachh, rynek transferowy nie działa. Wtedy nie było tyle bugów, co teraz! A czy coś się zmieniło o tego czasu? Tak, ale bardzo niewiele. Ciekawe co by się stało, gdyby zrobili przerwę techniczną na tydzień, w celu wprowadzenia pełnej wersji gry? Pewnie wszystkim poznikałyby karty i pieniądze, na ale cóż w tym dziwnego- przecież to syfEA!!!

Opublikowano

tak samo nie zaliczanie meczów jest celowe po to żeby gracz się wku*wił i nie mógł zarobić coinsów tym samym EA zmusza go do kupna FIFA Points oto cała prawda.

Opublikowano

Mam wersję full i nie działa... po zagranym meczu pisze, że utracono polączenie i gra zostanie zamknięta. co robić pawellek?

Włącz grę, potem trainer od nowa i traineruj, a nie płacz tutaj ...

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

#Aktualizacja

Koniec z miniTrainerem...Pelna wersja dostepna za darmo od teraz!

Contracts freezera nie ma i nie bedzie(jesli bedzie to nie moj :P), a co za tym idzie nie ma juz sensu sprzedawac pelnej wersji.

Funkcje:

854681409592018255017.jpg

Praktycznie to samo co w miniTrainerze, ale... jest magic hotkey! Nie jestem pewny czy gra dalej czasami crashuje po nacisnieciu F4, jesli tak to napewno ta opcja was ucieszy. ;) Tego u konkurencji nie znajdziecie! Jesli nie wiesz co to jest magic hotkey i do czego sluzy to przeczytaj F.A.Q ktore znajdziesz w pierwszym poscie.

Download:

https://www.mediafire.com/?udrvrkrjnc50c6a

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/53c174ef6014e6f7c14caaa936c5f69bbb26567d21a2cc2bdad48a79fd990299/analysis/1409591883/

Opublikowano

Dzieci poszły do szkoły to mam nadzieje ,że nawet nie bedą miały czasu z tego korzystać i ceny coinsów na allegro choć trochę pójdą w góre :]

Opublikowano

Dzieci poszły do szkoły to mam nadzieje ,że nawet nie bedą miały czasu z tego korzystać i ceny coinsów na allegro choć trochę pójdą w góre :]

no dobra forum juz mamy puste  , nie obniżaj  mi cen bo mam do sprzedania 10 mln monet , teraz grube ryby zaczynaja sprzedawac  :D

ale teraz pewnie bedzie malo kupujacych

Opublikowano

no dobra forum juz mamy puste  , nie podbijaj mi cen bo mam do sprzedania 10 mln monet  :D

Na razie nie mam monetek :P Za czesto wyjebuje gre i nie chce mi sie nad tym siedziec :D . Szczegolnie jak trzeba pakować kontrakty na zamulajacej grze :P.

PS. Freezer powyzej to wirus...

Opublikowano

ps. czaicie teraz motyw dziennie daja darmowe paczki a ja mam 40 kont w grze , moze cos fajnego wypadnie :D

edit: wypadloxavi.jpg

down:

a konta no nazbieralo sie jedne zbugowane , inne do transferow kart , ale wszystkie sa w 1 lidze , ale do trainerowania z 15 sie nadaje

Opublikowano

ps. czaicie teraz motyw dziennie daja darmowe paczki a ja mam 40 kont w grze , moze cos fajnego wypadnie :D

Na co ci tyle kont , ja ledwo 9 obracalem na trainerze jak gra chodziła dobrze :P.

Opublikowano

edit: wypadlo919121409606415341847.jpg

down:

a konta no nazbieralo sie jedne zbugowane , inne do transferow kart , ale wszystkie sa w 1 lidze , ale do trainerowania z 15 sie nadaje

Mam małe pytanie, jak Ty grasz na 40 kontach? Jak uruchomić chociażby dwie FIFY WORLD na kompie?

@Edit Teraz pomyślałem i ogarniam że logujesz sie po kolei na każde konto, ale Ty musiałeś ściągnąć 40 fif?

Opublikowano

Ajj dałem 200 k za Full Wersje a długo to się nią nie nacieszyłem a teraz jest za darmo ale nie ma co dzięki Pawellkowi kilka milionów zarobiłem i nie szkoda mi tego 200 k

Dzięki Pawellek za trainera i za twój włożony wkład .

Gdzie niby odebrać te darmowe paczki skoro wbijam na swoje konta a tam nie mam czegoś takiego jak darmowa paczka hm ?

Opublikowano

ten magic hotkey to czym sie rozni od hotkeya konczacego mecz/polowe ?

Magic hotkey dziala w inny sposob poprostu. Hotkey od konczenia spotkania zmienia wartosc czasu spotkania w grze. Nie moge za wiele o magic hotkeyu napisac bo zaraz jakis "arek333" i jego kumpel to podrobia. :)

No i sorki, ze nie odpisywalem na wiadomosci w sprawie autotrainera, ale mialem male problemy z nim. :D Postaram sie na wszystko odpisac ASAP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...