Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po aktualizacji przestał mi działać, ale z tego co widzę minitrainer też będzie zaktualizowany przez mistrza Pawallka;)można wiedzieć gdzię będzie do pobrania? dzięki z góry i pozdrawiam.

Opublikowano

tzn ze mozna pobrac wersje demo i zobaczyc co i jak a potem kupic u ciebie full wersje ?

Jesli chodzi o trainera to nie ma zadnej wersji demo i nie sprzedaje full wersji. 

Opublikowano

Wg mnie Pawellek nie musisz robić aktualizacji następnym razem, sam dobrze wiesz jakie to jest proste :D ja jadę na swoim trainerze od stycznia, na auto jakoś od kwietnia... Teraz będziesz miał niezłe oblężenie na forum bo z każdą aktualizacją gry będzie trzeba poświęcić te 3 min na aktualizację trainera, a widok proszących o łaskawość dzieciaków na forum będzie bezcenny ;) dla mnie dobre czasy się już skończyły, głównie dzięki takim ludziom jak Ty, bo udostępniłeś trainera. Ale jak nie Ty to ktoś inny, każdy działa w swoim interesie ;) następnym razem z aktualizacją wstrzymaj się kilka dni żeby uczciwi gracze mieli spokój ;) do czasu jak wstawiłeś aktualizację trainerowców nie było w ogóle :D

pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zaje... jest dobrze! :D Świetna robota, tylko albo ja coś zje.. waliłem albo już nie wiem.. gdy biorę magic hotkey wyskakuje, iż stracono połączenie z serwerem i gra zostanie zamknięta. // Kiedy do tej aktualizacji zostanie dodana możliwość pomijania połów?

Opublikowano

Wg mnie Pawellek nie musisz robić aktualizacji następnym razem, sam dobrze wiesz jakie to jest proste :D ja jadę na swoim trainerze od stycznia, na auto jakoś od kwietnia... Teraz będziesz miał niezłe oblężenie na forum bo z każdą aktualizacją gry będzie trzeba poświęcić te 3 min na aktualizację trainera, a widok proszących o łaskawość dzieciaków na forum będzie bezcenny ;) dla mnie dobre czasy się już skończyły, głównie dzięki takim ludziom jak Ty, bo udostępniłeś trainera. Ale jak nie Ty to ktoś inny, każdy działa w swoim interesie ;) następnym razem z aktualizacją wstrzymaj się kilka dni żeby uczciwi gracze mieli spokój ;) do czasu jak wstawiłeś aktualizację trainerowców nie było w ogóle :D

pozdrawiam ;)

Nie zamierzam tego aktualizowac tak szybko nastepnym razem. Zrobilem juz AOB skany wiec mam nadzieje, ze fifa juz mnie nie zaskoczy znowu jakims duzym patchem. Jak chcesz pograc uczciwie to lepiej zmien fife, poki co malo jest trainerowcow w fifie 15, ale to tez sie pewnie szybko zmieni.

Zaje... jest dobrze! :D Świetna robota, tylko albo ja coś zje.. waliłem albo już nie wiem.. gdy biorę magic hotkey wyskakuje, iż stracono połączenie z serwerem i gra zostanie zamknięta. // Kiedy do tej aktualizacji zostanie dodana możliwość pomijania połów?

Czasami wyskakuje, ale rzadko. Ewentualnie za dlugo trzymasz magic hotkey aktywny. Do tej aktualizacji nie zamierzam tego dodac, moze do nastepnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...