Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnie się tylko podświetla Magic Hotkey numeric 5  a dodawanie bramek też na razie nie działa, wie ktoś może dlaczego moze tak być, coś pewnie spaprałem, pozdro.

Nie, to po prostu Developerzy EA blokują co chwilę trainerowców ;) była przed chwilą mini aktualizacja gry ;) możemy się tego spodziewać częściej w najbliższej przyszłości 

Opublikowano

i co nici jak na razie? za kazda aktualizacja trainera bedzie aktualizacja fify ;p? 

i think no because on R8 update have meny bugs and when this bugs fixed mini trainer will be work good but now we need new version :D 

Opublikowano

Na win 8 nie działa ;)

Dziala ja mam windows 8 :) poszperaj sobie w tym żeby uruchomić przez zgodność a process suspender na windows 8 nie działa .

Naprawde dobry sposob sobie wybrali na wyeliminowanie trainerowcow, nic tylko pogratulowac.

;d aktualizejszyn potrzeba :>

Opublikowano

i think no because on R8 update have meny bugs and when this bugs fixed mini trainer will be work good but now we need new version :D

Zgadzam się. To by nie miało sensu, aktualizacja co 8 godzin... jestem pewien, że gracze woleliby mieć trainerowców i brak konieczności aktualizacji, niż odwrotnie.

Opublikowano

Jest gorący okres po dużej aktualizacji i ta jedna mała nagła aktualizacja to raczej przypadek. Wszystko się unormuje i nie będą już tak często aktualizować

Opublikowano

po tygodniu znudza im sie pewnie te update'y, dobrze mowicie to jest tylko latanie tych bugow po tej wiekszej aktualizacji, szkoda ze nie moga zalatac tego buga z "oczekiwaniem na przeciwnika"

Opublikowano

Dzisiaj na 10 meczów mialem 8 razy ten komunikat oczekiwanie na wznowienie przez przeciwnika tak jak mówiłem juz dawno EA stare bugi zastępuje nowymi ale ten jest wyjątkowo irytujący tylko ale + f4 bo nie ma innego wyjścia.

Opublikowano

Nie da sie rozlaczyc z przeciwnikiem gdy klikam F4 a jak klika num 5 to gra sie zacina i nic wiecej

Czytaj posty wyżej.

"Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."

22976677062317285689.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...