Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja go nawet nie będę próbował, z tego co słyszałem to każdy auto-trainer wyłudzał bugował całego origina i nadawał się tylko do zaorania pola, dzięki temu straciłem konta z wykupiona FIFA15 (x2) i FIFA14 (x4) więc pozdrawiam serdecznie, ale takie ryzyko nie jest na moją rękę! 

Opublikowano

ja go nawet nie będę próbował, z tego co słyszałem to każdy auto-trainer wyłudzał bugował całego origina i nadawał się tylko do zaorania pola, dzięki temu straciłem konta z wykupiona FIFA15 (x2) i FIFA14 (x4) więc pozdrawiam serdecznie, ale takie ryzyko nie jest na moją rękę! 

jak zes sciagal z jakis syfiastych stron to teraz masz za swoje.

Opublikowano

Ja niby mam od Pawellka ale jakiś trojan mi wyskakuje i czekam aż ktoś może sprawdził czy chodzi

Trojana to rownie dobrze moglem wrzucic do trainera, ale tego nie zrobilem. Wiec tak naparwde to nie wiem czego sie obawiasz.

Opublikowano

Składa się ktoś ze mną na Autotrainera jest na 3 kompy na 30 dni ;D ?

co to za autotrainer jak trzeba kontrakty kupowac nie widze w tym sensu , lepiej samemu cos wykombinowac z pomoca autoclickera

spokojnie taki autoclicker teraz daje rade , bo  gra nie crashuje

no chyba ze zmienia sam bramki to by sie oplacalo , bo jak ktos ma w domu 3 laptopy to duzo musi pilnowac

Opublikowano

co to za autotrainer jak trzeba kontrakty kupowac nie widze w tym sensu , lepiej samemu cos wykombinowac z pomoca autoclickera

no chyba ze zmienia sam bramki to by sie oplacalo , bo jak ktos ma w domu 3 laptopy to duzo musi pilnowac

nie trzeba siedziec przy tym :P Odpalam autotrainera na drugim kompie i samo sie robi . 

Opublikowano

Jak masz autoclickera ktory odroznia strony, zmienia konta i restartuje fife(moze i nie crashuje juz gra, ale czasami potrafi rozlaczyc z serwerami) to spoko. :D

+ Aktualnie staram sie wprowadzic automatyczne dodawanie kontraktow i zmienianie zawodnikow.

Opublikowano

udostepni ktos jakies video zeby mozna zobaczyc jak to serio dziala ten autotrainer , bo z tego to co piszecie podobno niezly bajer :D

bo tak by mozna uruchomic na 1 kompie 6 razy (vm) i sprzedawac 100k monet za 5zl , jednoczesnie niszczac konkurencje

mialem sie zwijac ale teraz widze w tym czysty zysk , wiec spodziewany dalszy spadek cen monet ,

kupil bym , ale tak w ciemno nie zaryzykuje , bo juz mnie cwane dzieci oszukaly na monetach na 200zl (najlepsze ze ja je sprzedawalem ), z szacukiem dla uczciwych

wiec poczekam jak bedzie o tym bardziej glosno :)

Opublikowano

i właśnie przez takich debili jak ty nie da się zarobić na coinsach ;o 5 zł za 100k czy ty jesteś nie normalny ?? a i zapewniam cię że nie będziesz miał takiego zarobku ja sobie napisałeś ;d 

Najlepiej ograniczyć sprzedaż autotrainera tylko poważnym osobą które nie będą sprzedawać 100k za 5 zł ;/ Najlepiej żeby wróciły czasy gdy 100k kosztowało 20 zł albo chociaż te 15 

Opublikowano

i właśnie przez takich debili jak ty nie da się zarobić na coinsach ;o 5 zł za 100k czy ty jesteś nie normalny ?? a i zapewniam cię że nie będziesz miał takiego zarobku ja sobie napisałeś ;d 

Najlepiej ograniczyć sprzedaż autotrainera tylko poważnym osobą które nie będą sprzedawać 100k za 5 zł ;/ Najlepiej żeby wróciły czasy gdy 100k kosztowało 20 zł albo chociaż te 15 

no wlasnie jak ktos sie bawil ciagle na jednym kompie trainerujac to mu sie nie oplaca , a widzisz popyt = podaz jak jest inaczej trzeba cos zmienic , przy takiej masowce zdobytych  monet , cena by i tak nie byla niska ( zakladajac ze ty zdobywasz 50k , a ja 5x wiecej  na godzine wiec cena by mnie nie ruszala )

a co do cen kart to kiedys beda takie jak w fifa 14 , kwestia sprzedawcow monet z chin , sam sie dziwie ze taniej nie sprzedaja monet

jak ten trainer dziala tak jak piszecie to ja tu widze olbrzymie pole do popisu i chyba bym zakladal firme

nigdy nie wiadomo , a moze ktos juz ma plan podobny do mojego , obecnie  zbiera monety i wyskoczy za chwile z niska cena , zamykajac oplacalnosc trainerowania niedzielnym sprzedawca :)

Opublikowano

Trainer ma fajne opcje i wszystko śmiga kontrakty można dać na wszystkich kontach po 99 i spokój na 3 dni trainerowania .. Tylko te 50 zł za miesiąc no chyba że tak jak napisałem złożyć się w 3 osoby bo licencja jest na 3 komputery i wtedy można coś działac bo 50 zł ulicą nie chodzi to jakby ktoś był zrzutką zainteresowany prosze pisać ponieważ ja nie handluje monetami a zbieram sobie na porządny składzik ;) . Chyba że ktoś tak sie dobrze prowadzi że ma w domu 3 kompy i bd trainerował ;D

Opublikowano

Trainer ma fajne opcje i wszystko śmiga kontrakty można dać na wszystkich kontach po 99 i spokój na 3 dni trainerowania .. Tylko te 50 zł za miesiąc no chyba że tak jak napisałem złożyć się w 3 osoby bo licencja jest na 3 komputery i wtedy można coś działac bo 50 zł ulicą nie chodzi to jakby ktoś był zrzutką zainteresowany prosze pisać ponieważ ja nie handluje monetami a zbieram sobie na porządny składzik ;) . Chyba że ktoś tak sie dobrze prowadzi że ma w domu 3 kompy i bd trainerował ;D

mnie stac wiec bym szedl na taki uklad , ale musial bym wiedziec , a koniecznie   widziec jak to dziala i miec jakas gwarancje ze go dostane

bo obecnie to jest jakos ukrywane  i brak tematu o tym trainerze . spoko wiem ze dlatego , ze nie ma okrojonej wersji darmowej

dajta ktos jakies video zeby zobaczyc jak to dziala od a do z :D

swoja droga ladnie zarabi autor trainera , jak znajdzie stalych odbiorcow co miesiac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...