Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam w tym właśnie momencie auto trainera aczkolwiek często przez błędy fify sie zacina no i wersja testowa tylko na 5 spotkań nie potrafie nagrywać filmików tak bym ci wstawił ale pełna wersja dobra sprawa

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(...)Tylko te 50 zł za miesiąc no chyba że tak jak napisałem złożyć się w 3 osoby bo licencja jest na 3 komputery(...)

Chyba nie myslisz, ze takie cos przejdzie. xD

Opublikowano

no wiem . ale wolal bym wiedziec co i jak tam dziala , bo takie kupowanie w ciemno . gdzie bedzie przydatna jedna funkcja jest bez sensu

ale spoko chyba rozdaje jakies demo na pare spotkan . wiec moze sie przekonam czy to ma sens

no wiem . ale wolal bym wiedziec co i jak tam dziala , bo takie kupowanie w ciemno . gdzie bedzie przydatna jedna funkcja jest bez sensu

Ja używam w tym właśnie momencie auto trainera aczkolwiek często przez błędy fify sie zacina no i wersja testowa tylko na 5 spotkań nie potrafie nagrywać filmików tak bym ci wstawił ale pełna wersja dobra sprawa

aha to ciagle dziala to wyslij mi na pw te demo 5 spotkan , moze cos po cichu potem wykombinujemy :D

Opublikowano

szczerze to szkoda hajsu na ten trainer, ktory lubi sie bugowac (minimalizuje fife i dupa). Trzeba byc niezlym idiota zeby wydac 50 zl za cos takiego. Lepiej odnowic sobie licencje w rejestrze ;p

Opublikowano

szczerze to szkoda hajsu na ten trainer, ktory lubi sie bugowac (minimalizuje fife i dupa). Trzeba byc niezlym idiota zeby wydac 50 zl za cos takiego. Lepiej odnowic sobie licencje w rejestrze ;p

Co ci sie buguje ? Pełna wersja nie zbugowała mi sie ani razu.

Opublikowano

Bonzo haker :/

Opublikowano

Trainer sprawny ale cena mnie troche przeraziła ;D czasem tam załapie jakiś remiś i jest kilka błędów ale to bardziej po winie Fify . Pawellek ogarnał wszystko w Auto It i wszystko elegancko chodzi.

Opublikowano

Jak dla mnie autotrainer jest dobry , ale bardzo mi brakuje zmiany zawodników bez kontraktów na tych z kontraktami , wtedy to byloby cos pieknego :D

Opublikowano

Trainer sprawny ale cena mnie troche przeraziła ;D czasem tam załapie jakiś remiś i jest kilka błędów ale to bardziej po winie Fify . Pawellek ogarnał wszystko w Auto It i wszystko elegancko chodzi.

mi tam cos nie dziala , bo nie wchodzi w szybki mecz jak sie sam uruchomi oraz w meczach nie dodaje bramek

Opublikowano

jak wsadzil tam jakis syf co wykrada dane (moje sekstasmy) to go znajde i zrobie mielone na obiad. Tak czy siak, powtorze ze nie warto kupywac pelnej wersjii.

Opublikowano

mówiłem ;) ja kupiłem pełną wersje 2 dni temu, to do dzisiaj pawełek nie odpisuje a o akutalizacjach można pomarzyć

dlatego nie kupilem tylko dopytalem na forum kto ma , bo wiedzielem ze cos moze nie dzialac

w sumie mi tylko by wystarczylo wykrywanie kiedy jestem gospodarz lub gosc

Opublikowano

Moim zdaniem pełna wersja elegancka ale 50 zł to mozna dac jak sie ma 3 kompy i zarabiać bezpośrednio na 3 a nie na 1 kompa bo takto 50 zł to cena przesada na dodatek jedynie na miesiąc .. No chyba że sie kupuję w 3 osoby to można elegancko sie złożyć i wtedy cena wygląda zupełnie innaczej :) Także jakby ktoś zechciał kupić to prosze sie zgłosić możemy się złożyć ;) Ale jeszcze czesto łapie zmuła auto trainer

Opublikowano

mi tam cos nie dziala , bo nie wchodzi w szybki mecz jak sie sam uruchomi oraz w meczach nie dodaje bramek

Mi na drugim kompie tez cos nie rusza w ogóle .

ps. Nie ruszał bo zły avatar ustawiłem . Ale i tak coś źle działa . Gra na tym lapku troche zamula , może to jest przyczyna tego ze trainer głupieje.

Opublikowano

Mi na drugim kompie tez cos nie rusza w ogóle .

ps. Nie ruszał bo zły avatar ustawiłem . Ale i tak coś źle działa . Gra na tym lapku troche zamula , może to jest przyczyna tego ze trainer głupieje.

dobra rozwiazalem problem z bramkami, bo zapomnialem ze jest program co jak wykryje element w danej czesci ekranu to naciska przypisany  klawisz

nie znam nazwy wiec musial  bym poszukac

najlepsze ze ten trainer powoduje u mnie blue screeny jak go zamykam na end , kiedy normalnie nigdy sie nie pojawiaja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...