Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orientuje sie ktos czy po ostatniej aktualizacji działa auto trainer od pawellka? bo planuje go nabyc ale jakos ostatnio ciezki kontakt jest z nim aby go dorwac online

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

orientuje sie ktos czy po ostatniej aktualizacji działa auto trainer od pawellka? bo planuje go nabyc ale jakos ostatnio ciezki kontakt jest z nim aby go dorwac online

Dzialac to dziala, ale wersja testowa padla i narazie nie chce mi sie jej poprawiac. ;)

Opublikowano

Dzialac to dziala, ale wersja testowa padla i narazie nie chce mi sie jej poprawiac. ;)

a kiedy Pawellku znajdziesz czas i checi aby to naprawic? chyba ze w ogole juz olales ten trainer?

Opublikowano

Tak najeżdżacie na Pawellka a ja kupiłem i wszystko jest OK, działa jak należy ;)

Dostałem poprawioną wersję dzisiaj na maila więc działa znakomicie, kontakt też idealny więc nie wiem czego wy się czepiacie :/

Opublikowano

jak ktoś męczy się ze sprzedażą coinsów, to skupie chętnie coinsy 30zł - milion kontakt najlepiej gg: 1017601 

nie wiesz ze na zagranicznej stronie kupisz milon za okolo 26zl , dlatego tym tak handluje ostatnio duzo gosci w promowanych aukcjach na allegro

Opublikowano

Trainer nieaktualny? Bo nie działa (nawet guziki sie nie podswietlają, ani w wersji laptopowej, ani zwykłej). Jak nie aktualny, to pytanie, czy ten wersja premium jest aktualny, jak tak, czy można go jeszcze kupić? A jeżeli jeszcze działa, to prosze o pomoc w czym jest problem.

Opublikowano

Pawellek , a co jeśli nie wyszukuje mi przeciwnika ? Znaczy szuka , ale w nieskończoność . A jak już wyłączę trainera to nadal szuka i szuka i wtedy muszę dać "napraw grę" żeby znowu  chodzilo :/

Opublikowano

Trainer nieaktualny? Bo nie działa (nawet guziki sie nie podswietlają, ani w wersji laptopowej, ani zwykłej). Jak nie aktualny, to pytanie, czy ten wersja premium jest aktualny, jak tak, czy można go jeszcze kupić? A jeżeli jeszcze działa, to prosze o pomoc w czym jest problem.

Powinno dzialac, zadnego "premium" samego trainera juz nie ma. Sprawdz czy numlock masz wlaczony. ;)

Pawellek , a co jeśli nie wyszukuje mi przeciwnika ? Znaczy szuka , ale w nieskończoność . A jak już wyłączę trainera to nadal szuka i szuka i wtedy muszę dać "napraw grę" żeby znowu  chodzilo :/

Nie wiem, ale predzej to wina serwerow niz samego trainera. Ja ostatnio z wyszukiwaniem nie mam problemow.

Opublikowano

Powinno dzialac, zadnego "premium" samego trainera juz nie ma. Sprawdz czy numlock masz wlaczony. ;)

Pawellku jeśli możesz to zdradź nam co pisał na wcześniejszej stronie Czarekw1:

"Tak najeżdżacie na Pawellka a ja kupiłem i wszystko jest OK, działa jak należy  ;)

Dostałem poprawioną wersję dzisiaj na maila więc działa znakomicie"

Bo teraz to się trochę miesza z tym co kolega napisał wcześniej. Ja chętny jestem do zakupu pełnej wersji o ile jakaś narazie jest w ogóle lub chętnie pomogę w testowaniu jeśli potrzebujesz pomocy. Swoją drogą czemu nie odpisujesz ani na meile ani na GG :P ?

Opublikowano

Tak najeżdżacie na Pawellka a ja kupiłem i wszystko jest OK, działa jak należy ;)

Dostałem poprawioną wersję dzisiaj na maila więc działa znakomicie, kontakt też idealny więc nie wiem czego wy się czepiacie :/

Potwierdzam , żadnych problemów nie ma i aktualizacje robi często :P.

Opublikowano

Pawellku jeśli możesz to zdradź nam co pisał na wcześniejszej stronie Czarekw1:

"Tak najeżdżacie na Pawellka a ja kupiłem i wszystko jest OK, działa jak należy  ;)

Dostałem poprawioną wersję dzisiaj na maila więc działa znakomicie"

Bo teraz to się trochę miesza z tym co kolega napisał wcześniej. Ja chętny jestem do zakupu pełnej wersji o ile jakaś narazie jest w ogóle lub chętnie pomogę w testowaniu jeśli potrzebujesz pomocy. Swoją drogą czemu nie odpisujesz ani na meile ani na GG :P ?

Czarek poprostu kupil jak byla wersja testowa. ;) Nie chce teraz tego nikomu w ciemno sprzedawac, bo nie u wszystkich dziala to idealnie, kazdy komputer jest inny. Jak zrobie wersje testowa to pewnie ja udostepnie na tym forum i wtedy tez bedzie mozna dokonac zakupu. 

Opublikowano

Nie no szkoda :P Teraz znowu długi okres oczekiwania będzie :P Jakby się coś zmieniło to daj znać.Ale mam nadzieję że cena nadal będzie coś 200k? :)

Opublikowano

Nie no szkoda :P Teraz znowu długi okres oczekiwania będzie :P Jakby się coś zmieniło to daj znać.Ale mam nadzieję że cena nadal będzie coś 200k? :)

Jakie 200k? :D Nigdy nie sprzedawalem autotrainera za 200k.

Opublikowano

no chyba że tak :P ale miło by było gdyby na dniach pojawiła się działająca wersja :D jeśli możesz to zdradź na prv ile kosztuje takie Twoje cacko

Opublikowano

no chyba że tak :P ale miło by było gdyby na dniach pojawiła się działająca wersja :D jeśli możesz to zdradź na prv ile kosztuje takie Twoje cacko

podobno placi sie co miesiac "haracz"  w wysokosci 50 zl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...