Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huhu powiem wam że sporo się teraz zrobiło sprzedawaców Coinsów na allegro teraz to sztuką jest sprzedać ^^ I jak ktoś ma 3 kompy i ciśnie ostro na nich coinsy to ładny zysk ;) ale to własnie to ze trzeba mieć przynajmniej te 2 kompy ;DD

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Huhu powiem wam że sporo się teraz zrobiło sprzedawaców Coinsów na allegro teraz to sztuką jest sprzedać ^^ I jak ktoś ma 3 kompy i ciśnie ostro na nich coinsy to ładny zysk ;) ale to własnie to ze trzeba mieć przynajmniej te 2 kompy ;DD

wystaw 2 zl taniej niz konkurencja i masz natychmiast sprzedane (np. 100k za 5zl i w jeden dzien masz caly zapas monet sprzedany ) , chyba ze tak tobie szkoda tych straconych 2zl na sztuce . lepiej sprzedac w 3 dni niz sie meczyc caly tydzien z wysoka cena, jeszcze jak masz pewne konto co ma 100 komentarzy . to spokojnie w 2 dni , bo ostatnio sam tak zrobilem .

zawsze tez jest alternatywa zrobic inny sposob platnosci ,gdzie nie ma konkurencji

Opublikowano

Nie wiem co miales z matematyki, ale podstawowe dzialania to chyba kazdy umie.

Zakladajac, ze masz tylko 1 konto w 1 lidze(co jest malo prawdopodobne, ale dobra). Tym kontem robisz limit w max 2h, zakladajac, ze kazdemu zawodnikowi musisz recznie dodac kontrakty. Wiec trainerujac 1 kontem przez miesiac zarabiasz 1,950,000 coinsow. Od tego zapewne trzeba odliczyc 5% tax ea i ceny kontraktow no i moze kupic jakiegos zawodnika do skladu, wiec zalozmy, ze na czysto masz 1,500,000 monet. Nawet jak bedziesz wystawiac na allegro 10k po 50gr to i tak zarobisz ~20zl. 

Matematyka taka trudna :/

Opublikowano

Mam dobry sposób na nie tracenie na kontrakty. Wystarczy bo z maczów zarabiasz consy (nie z sezonów 1 liga) kupuje pake za 400 i masz zawodników z kontraktami (wystarczy pomyśleć)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Mam dobry sposób na nie tracenie na kontrakty. Wystarczy bo z maczów zarabiasz consy (nie z sezonów 1 liga) kupuje pake za 400 i masz zawodników z kontraktami (wystarczy pomyśleć)

Wow kiedy na to wpadłeś ? Chyba logiczne jest ,że bardziej sie oplaca kupić paczke niż kontrakty.

Opublikowano

Dobrze napisałeś Pawellek ale mi chodziło że na 3 kompach jeszcze większy zysk . A tak odchodząc od tematu można sie np złożyć w 2 osoby skoro licencja jest na 3 kompy ?

Opublikowano

Ceny oscylują w granicach 8-9 zł za 100k. Gdyby na 3 kontach autotrainer chodził cały dzień (czyli 24h), gdzie 2h robi się 65k, to wtedy zarabiamy około 190zł/ dziennie. Więc jest to niezły interes, ale sposób na stałe utrzymanie żaden, bo skąd mamy mieć pewność, że będzie to funkcjonowało przez cały czas?

Opublikowano

próbował ktoś ten próbny auto trainer działa i ile sie da zarobić nim dziennie

gdzie go masz udostepniony , mi pawel napisal ze nic takiego nie ma :D

widze dziwny spadek cen monet na allegro , wiec lepiej trzymac uniktowe karty , bo szykuje sie znowu wzrost cen w grze , ronaldo pewnie za chwile w grze bedzie od 2 500 000 do 3mln

kto robi sklad  niech kupi sobie zawodnikow typu tots , imotm , bo potem bedzie za pozno i cena bedzie kosmiczna (wiem teraz juz jest)

Opublikowano

gdzie go masz udostepniony , mi pawel napisal ze nic takiego nie ma :D

widze dziwny spadek cen monet na allegro , wiec lepiej trzymac uniktowe karty , bo szykuje sie znowu wzrost cen w grze , ronaldo pewnie za chwile w grze bedzie od 2 500 000 do 3mln

kto robi sklad  niech kupi sobie zawodnikow typu tots , imotm , bo potem bedzie za pozno i cena bedzie kosmiczna (wiem teraz juz jest)

Jaki spadek cen? jakies popierdółki wystawiaja zaledwie kilka sztuk w niższej cenie .

Opublikowano

Jaki spadek cen? jakies popierdółki wystawiaja zaledwie kilka sztuk w niższej cenie .

zawsze od tego sie zaczyna , widze ze moja platnosc paysafecard juz szlak trafil ktos oferuje 200k za 20zl  , pamietam jak sprzedalem  80k za 20zl psc( gdy inni sprzedawali za przelew na konto 100k za 10zl) , ale zrezygnowalem z tego bo mam juz pare tysiecy i musze to potem wyplacac

jedynie sms sie dobrze trzymie ,ale w tym jest troche roboty zeby uruchomic , wiec spadek cen nie nastapi szybko

Opublikowano

zawsze od tego sie zaczyna , widze ze moja platnosc paysafecard juz szlak trafil ktos oferuje 200k za 20zl  , pamietam jak sprzedalem  80k za 20zl psc( gdy inni sprzedawali za przelew na konto 100k za 10zl) , ale zrezygnowalem z tego bo mam juz pare tysiecy i musze to potem wyplacac

jedynie sms sie dobrze trzymie ,ale w tym jest troche roboty zeby uruchomic , wiec spadek cen nie nastapi szybko

jak wyplacasz kase z psc? :P

Opublikowano

jak wyplacasz kase z psc? :P

a tam to nie problem ja przeszukalem cale google i masz 3 mozliwosci ( napisze bo i tak swoje juz zarobilem , a teraz lipny interes dla mnie na psc ) :

zakladasz konto na stronie psc gdzie bedziesz wpisywac kody psc , a nastepnie 3 opcje do wyboru :

1. kupujesz klucz xbox karta 50zl na fabrykakluczy  (10% pobieraja od kwoty) i potem go mozna sprzedac na allegro

2. grasz u bukmachera surebety i obacasz kase dodatkowa biorac bonusy i 200zl do przodu u jednego buka

3. skrill , nie trzeba nic kombinowac tylko 5% od wplaty pobieraja

ja polecam zabawe u bukmachera zerowa strata i duzo mozna zyskac jak sie wie jak , 3 tys juz tak wyplacilem ,a obecnie obracam bonusy na 2 tys. zl zeby potem wyplacic  ;)

down:

posiadajc kilka kompow mozna na tym zarobic 2 tys. miesiecznie , pracujac 5h dziennie , kiedys bylo dobrze jak sprzedawalismy 20zl za 100k

Opublikowano

To ładnie zarabiasz kolego ^Up  to ja jakieś  100 zł na tej Fifie zarobiłem bo mi sie zachciało robić skład tots ;) Niewiem jakim cudem ludzie mają np Ronaldo totsa jak tego nie idzie kupić nawet

Opublikowano

a tam to nie problem ja przeszukalem cale google i masz 3 mozliwosci ( napisze bo i tak swoje juz zarobilem , a teraz lipny interes dla mnie na psc ) :

zakladasz konto na stronie psc gdzie bedziesz wpisywac kody psc , a nastepnie 3 opcje do wyboru :

1. kupujesz klucz xbox karta 50zl na fabrykakluczy  (10% pobieraja od kwoty) i potem go mozna sprzedac na allegro

2. grasz u bukmachera surebety i obacasz kase dodatkowa biorac bonusy i 200zl do przodu u jednego buka

3. skrill , nie trzeba nic kombinowac tylko 5% od wplaty pobieraja

ja polecam zabawe u bukmachera zerowa strata i duzo mozna zyskac jak sie wie jak , 3 tys juz tak wyplacilem ,a obecnie obracam bonusy na 2 tys. zl zeby potem wyplacic  ;)

robiłem dokładnie to samo z tym że klucze polecam kupować na G2A.

Opublikowano

Nowa, poprawiona wersja autotrainera juz dostepna. Jakby ktos chcial jeszcze przetestowac to pw. :D

W ciagu kilku dni pewnie oddzielny temat zaloze, bo widze, ze tutaj to juz dyskuja tylko na ten temat. xD

Opublikowano

Powiem wam że zacząłem sie bawić w Auto It i strasznie oporowo jest zrobić taki trainer Pawellek musiał troche nad tym siedzieć i ogarniać Auto IT wielki szacun dla niego za takie coś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...