Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe ;) szkoda że nie wiadomo kiedy się pojawi wersja oficjalna :P swoją drogą zna ktoś jakieś stronki gdzie można bardzo tanio nabyć coinsy? oczywiście sprawdzone ;) bo zdecydowana większość śmierdzi mi przekrętem

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe ;) szkoda że nie wiadomo kiedy się pojawi wersja oficjalna :P swoją drogą zna ktoś jakieś stronki gdzie można bardzo tanio nabyć coinsy? oczywiście sprawdzone ;) bo zdecydowana większość śmierdzi mi przekrętem

ja tobie moge oddac i wystawic najtaniej niz maja na allegro , bo sprzedaje wszystkie karty co mam w grze  , bo widze co sie wyprawia na allegro 

jak by co pw ;)

oczywiscie temat dotyczy fifa world

a jak by co uczcijmy to  minuta ciszy :

image.jpg

Opublikowano

juz mnie trafia kurr przez ta gre . Wyskakuje okienko z tym działaniem matematycznym , wpisuje wynik DOBRZE , a wywala ze jest zle , wpisuje drugi raz i wywale k***a gre ... . Czlowiek przeleci kilkadziesiat stron na transferach po to zeby mu gre wyjebalo .

Opublikowano

Ja mam 20 kont walę setki transferów i jeszcze mi nigdy nie wyskoczyło żadne okienko z kodem  :P

wyszukaj zwodnikow przeleć ze 100 stron to musi ci wyskoczyc :P

Opublikowano

Dobra, niby mi teraz działa, wszystko dobrze, ale nie daje punktów (tak jakby tego meczu nie było), limitu coinsow nie przekroczyłem. Ktoś wie jak pomóc? ;c

A grales kiedys normalny mecz? Taki urok tej gry. Raz zaliczy, a raz nie. Nawet jesli grasz bez trainera.

Czy jest jakiś limit coinsów na konto czy mogę na jednym koncie nabijać nieograniczoną ilość?

Jak raz przeczytasz pierwszy post to nie umrzesz, trust me. Jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jedynym wyjsciem jest sprawdzenie tego samemu.

Opublikowano

ale beke mam z tego allegro , nic sie nie sprzedaje ale ciagle przebijaja  aukcje i wystawiaja taniej , ciekawe czy ktos mnie przebije jak wystawie 5zl za 100k  i 1000 sztuk   xD

chyba zrobie konkurencje temu z tymi sms , bo za dobrze sie ma xD

sorry ze znowu z tym wyskoczylem , nie na temat

oczywiscie coinsy kupuja  z eafifacoins.com , wiec nie pytajcie czy sie oplaca tak tanio

Opublikowano

ale beke mam z tego allegro , nic sie nie sprzedaje ale ciagle przebijaja  aukcje i wystawiaja taniej , ciekawe czy ktos mnie przebije jak wystawie 5zl za 100k  i 1000 sztuk   xD

chyba zrobie konkurencje temu z tymi sms , bo za dobrze sie ma xD

sorry ze znowu z tym wyskoczylem , nie na temat

oczywiscie coinsy kupuja  z eafifacoins.com , wiec nie pytajcie czy sie oplaca tak tanio

Ja wystawie za tyle ile jest na tej stronce i sie zesraja wszyscy.

Opublikowano

Ja wystawie za tyle ile jest na tej stronce i sie zesraja wszyscy.

jak tam chcesz , ja juz mam wywalone na te pseudo firmy z allegro dlatego podalem tutaj linka 

udostepniaj , rozsylaj i niech zamykaja swoj handelek

Opublikowano

pytanie trochę z innej beczki, wiadomo coś czy EA Sports wprowadzi we FIFIE World silinik z FIFY 15?

oraz o co chodzi z ta FIFA 15 web app, ne necie można mało doczytać na ten temat, jedynie co się dowiedziałem to to że aby można było w Nią zagrać było trzeba mieć konto w 14 (o ile to sprawdzona wiadomość)

Opublikowano

Nie wiem jaki to ma zwiazek z minitraineram, ale skoro juz napisales to odpowiem.

1. W najblizszym czasie w fife world ma byc silnik z fify 14. Jesli dalej EA bedzie rozwijac to cos zwane fifa world to ignite bedzie za rok albo i pozniej. Kupilbys fife 15 gdyby world oferowala praktycznie to samo? I don't think so.

2. Do WebAppa zeby miec dostep przed premiera Fify 15 to musisz miec na origin kupiona fife 14. Do fify world nie ma i raczej nie bedzie webappa wiec nie ma co sie wiecej rozpisywac.

Opublikowano

jak tam z kontraktami nie było mnie 2 tyg. (czyli nie zbierałem bo lewy murzyn sie trafił) i 500k poszlo do ręki) i po co zbierać :D

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...