Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to byl wogole jakis popyt na coinsy ? xDD Ja sobie trainerowalem tylko zeby zrobic dobry sklad, bo nie oplaca sie trainerowac i sprzedawac bo za duza roznica miedzy poswieconym czasem, a zarobkiem.

tez tak mialem na poczatku grania , ale potem przemyslalem i wyszedl z tego  dobry biznes i kupilem specjalnie nowego laptopa do trainerowania xD

538661410358993341847.jpg

wszystko dawno sprzedalem teraz bym mial miliony xD

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak bym nie sprzedał zarobionych coinsów to miałbym wszystkie unikatowe karty ale mam w du*ie tą zbugowaną grę i cisnę srebrnym składem ekstraklasy

Opublikowano

Jakby jeszcze ogarnąć kontrakty na auto trainie to wszystko pięknie ja zaczalem trainerować od Lipca to mam Totsa Aguero i  Totsa Suareza miałem frajde z otwierania paczek ale nie myslałem o interesie chociaż na PSC i doładowaniach zarobiłem około 200 zł także nie jest źle ;) a tak pozatym to jak ktoś trainerował w maju mógł zrobić cały skład z totsów a teraz to kupić 1 porzadnego totsa to 2-3 mln wydatku jak Bestndriu by miał teraz ten skład hoho byłby bogaczem ;DD

Opublikowano

Trzeba poczekać na następne totsy :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

pochwal sie ile juz zarobiles tysiecy zlotych , ty chyba najszybciej na ten interes zarabiania wpadles xD

Ja do konca marca spzredalem 4 mln zarobione na handlu nie trainerem :P

Opublikowano

ja głównie trainer ale handel też u mnie sprzedane coinsy można liczyć w grubych milionach nie wiem dokładnie ile to było ale sporo co przełożyło się na PLN  ;) na kontach chyba można sprawdzić zarobki meczowe i transfery wiec juttro podliczę tak z ciekawości

Opublikowano

to nie miejsce do chwalenia się ale dobre auto można kupić za  ...za coinsy  xD

no spoko tylko podatek rozlicz haha i kup sobie kilka nowych komputerow , zeby dalej cos zarabiac jak bedziemy   sprzedawac 5zl za 100k na dniach , bo ci z allegro tego nie ogarniaja dlaczego nikt monet nie kupuje i wystawiaja codziennie taniej

Opublikowano

no spoko tylko podatek rozlicz haha i kup sobie kilka nowych komputerow , zeby dalej cos zarabiac jak bedziemy   sprzedawac 5zl za 100k na dniach , bo ci z allegro tego nie ogarniaja dlaczego nikt monet niekupuje i wystawiaja codziennie taniej

po co siedziec na fifa world jak wychodzi fifa 15 na ktorej cena coinsow bedzie bardzo wysoka na poczatku .

Opublikowano

tak i ban po 2 tygodniach.. na nowe klucze nie zarobisz do 14 też na początku sprzedawałem 3 bany dość szybko się posypały

Ja nie mówie o używaniu trainera, sprzedawałem coisny do 13 , 14 , fify world i nigdy bana nie dostałem.Za sprzedawanie coinsow bana nie dostaniesz , chyba że to bedzie kilkadziesiąt milionów , wtedy ea może mieć podstawy do bana . A tak jak ktoś cie nie raportuje to bana nie bedzie .

Opublikowano

tak i ban po 2 tygodniach.. na nowe klucze nie zarobisz do 14 też na początku sprzedawałem 3 bany dość szybko się posypały

no ciagle sie sypia bany w 14 , dlatego cena na allegro monet tak wzrasta ostatnio :D

Opublikowano

no fajnie tylko że w 14 nie używałem żadnych trainerów na tych kontach z których leciały monety więc nikt nie mógł mnie zgłosić a dużo też nie sprzedałem

Opublikowano

Ohh jakas aktualizacja , nic nie naprawili , dalej wyszukuje przeciwników bez konca a na dodatek zaczęło crashować gre przy wyszukiwaniu ...

Opublikowano

znowu sztuczne Update  xD

no , a gra dalej z*****a na maxa , wczoraj chcialem normalne sobie pograc , ale normalnie w swiecie nie ma takiej mozliwosci xD

dlatego pisalem ze monety na dzien dzisiejszy tylko debile kupuja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...