Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co robię źle w tym autotrainerze,normalnie sam się uruchamia niby wszystko ok ale fifa cały czas stoi na głównym menu i pisze wyszukiwanie przeciwnika... i tak bez końca.Za 2 razem wszedł w tryb prawdziwe zespoły i koniec stoi na tym ekranie.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co robię źle w tym autotrainerze,normalnie sam się uruchamia niby wszystko ok ale fifa cały czas stoi na głównym menu i pisze wyszukiwanie przeciwnika... i tak bez końca.Za 2 razem wszedł w tryb prawdziwe zespoły i koniec stoi na tym ekranie.

bo tam jest autoclicker i wszystkie ruchy sa nagrane , jedyny bajer to te wykrywanie avatara i dodawanie bramek , jak by byla mozliwosc to bym kupil tylko ta jedna funkcje :D

Opublikowano

Ten bajer z dodawaniem bramek ustaw w Auto It wyszukuje ci dany pixel i jeśli jest np z lewej strony wciska ci numlock 4 a jeśli po prawej to numlock 6

Opublikowano

Ten bajer z dodawaniem bramek ustaw w Auto It wyszukuje ci dany pixel i jeśli jest np z lewej strony wciska ci numlock 4 a jeśli po prawej to numlock 6

na innym forum juz pytalem pisali ze jest to banalne i cos pisali o robieniu jakiegos screena , no i pobieraniu tego pixela  , ale ja sie nie znam , wiec ktos moze mi go ogaranie , polecali tez program  sikuli , ale to chyba nie do gier

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć ścieżkę do fify world?

C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA World

albo

C:\Program Files\Origin Games\FIFA World

Rekrut
Opublikowano

DDobra, problem rozwiązany - zupełnie o tym wcześniej nie pomyślałem. Musicie na sam koniec iść:

- Graj -> Sezony Online -> Graj -> Dalej -> i stajecie na "Szukaj" dalej nie klikacie.. tada działa ;p

Opublikowano

Ale jak mam iść na sam koniec kiedy autotrainer jest uruchomiony to nic nie mogę kliknąć.

Daj pauze , ale on powinien lapac od samego poczatku . Odpalasz trainer dajesz scieżke do fify i klikasz start , fifa sie odpala i jedzie sam.

Opublikowano

U mnie tak się nie dzieje trainer staje na głównym menu fify.

Nie widzi avatara. Albo go nie zmieniles, albo jakis inny problem. Pokombinuj z rozdzialka monitora, moze cos pomoze.

Opublikowano

Avatar zmieniłem możliwe że coś z rozdzielczością bo zepsuł mi się monitor i używam jakiegoś starego 16 cali do tego jadę na zintegrowanej karcie graficznej.

Opublikowano

pytanie do Pawellka :D pobierasz pixel z avatara by ustalić stronę ?(jeśli dobrze rozumuje), jeśli tak to co w sytuacji gdy spotykają się twoje 2 autotrainery :-D ? 

Opublikowano

Mogłaby być cena za pierwszy raz 50 zł a za kolejne przedłużanie 30 zł . Ale trzeba przyznać sporo roboty z tymi pixelami jak ktoś nie ogarnia Auto Ita

Opublikowano

Nie wiem samo się naprawiło zacząłem coś wciskać na pałę i przed chwilą trafiłem na kogoś kto miał takiego samego autotrainera różowy avatar i nie zaliczyło mi meczu  :D

Opublikowano

Nie wiem samo się naprawiło zacząłem coś wciskać na pałę i przed chwilą trafiłem na kogoś kto miał takiego samego autotrainera różowy avatar i nie zaliczyło mi meczu  No to chyba logiczna:P 

No to chyba logiczne :P. Pełne wersje powinny mieć różne kolory ,żeby zminimalizować takie sytuacje.

Opublikowano

No to chyba logiczne :P. Pełne wersje powinny mieć różne kolory ,żeby zminimalizować takie sytuacje.

Myślę że warto się zastanowić czy to ma sens :-D (od strony kodu)

Opublikowano

Myślę że warto się zastanowić czy to ma sens :-D (od strony kodu)

Myśle ,że ma . Pewnie wystarczy zmienić wartość koloru piksela . Swoją drogą najtaniej też nie jest:P

Opublikowano

Co masz na mysli? Mialem kilka pomyslow, ale ostatecznie zostalem przy tym co widac. Szybkosc dzialania skryptu i tak jest malo wazna. ;)

Ale jak masz lepszy pomysl to pisz tu albo na PW, chetnie rozwaze wszelkie sugestie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...