Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dali info na stronce na FB że do 17:00 będzie przerwa .. Ale kur... chyba mi pobanowali niestety konta .. i najgorsze w tym wszystkim ze zbanowali mi nawet główne konto nie zaciekawie ..

Opublikowano

Nie no po prostu jak odrazu włączam gierke to nie dość że brak coinsów to jeszcze z początku napisali że po 2 godz dopiero servery zostaną zamknięte a mi coś nie łączyło i niewiem o co chodzi ze podobno ma być przerwa konserwacyjna do 17 : 00 to nie będe w szoku jak naprawią problem ten z dodawaniem bramek i pokora będzie ^^

Opublikowano

Hmm myslicie ze w fife 14 tez zablokuja trainera ( trening przed fifa 15) ? bo mam sporo coinsow a jak go zablokuja to cena na allegro pojdzie w gore :D

Opublikowano

Nie no po prostu jak odrazu włączam gierke to nie dość że brak coinsów to jeszcze z początku napisali że po 2 godz dopiero servery zostaną zamknięte a mi coś nie łączyło i niewiem o co chodzi ze podobno ma być przerwa konserwacyjna do 17 : 00 to nie będe w szoku jak naprawią problem ten z dodawaniem bramek i pokora będzie ^^

to samo :D

Opublikowano

Moim zdaniem być może powoli zmieniają Fife World z bety na normalną wersje a żeby nie było klapy starają sie wszystko ogarniać szkoda ze teraz a doskonaliłem swój skład ;d

Opublikowano

oby oby szefy zablokowali , bo mam zainwestwane 5mln w karty i np. 2 klose rb kupione po 500k ,neuery 88 i mullery 89 tanio  ale pewnie to szybko nie nastapi , a szkoda :D

trainerowac nie mam juz zamiaru , bo i tak smieszna cena monet , wiec ciagle trzymam kupione karty z nadzieja na lepsze czasy

Opublikowano

Akurat z tym Klose to się opłacało był do kupienia po 450 teraz cena dochodzi do 1 miliona ;D żałuję że nie grałem wcześniej na totsach dało sie fortube zbić gdzie po 200 k chodziły a teraz po milionie ;D

Opublikowano

oby oby szefy zablokowali , bo mam zainwestwane 5mln w karty i np. 2 klose rb kupione po 500k ,neuery 88 i mullery 89 tanio  ale pewnie to szybko nie nastapi , a szkoda :D

trainerowac nie mam juz zamiaru , bo i tak smieszna cena monet , wiec ciagle trzymam kupione karty z nadzieja na lepsze czasy

jak zablokuja trainera to ceny graczy spadną w dół , wiec  nie wiem na jakie ty czasy czekasz :P

Opublikowano

jak zablokuja trainera to ceny graczy spadną w dół , wiec  nie wiem na jakie ty czasy czekasz :P

bez obawy za dlugo gram i wiem jak zmienia sie cena unikatowych kart , za duzo bawilem sie w handel totsami  i karty mundialowe dopiera zyskuja wartosc :D

trainer jest juz dlugo dostepny wiec takie karty nie stanieja tak od razu

Opublikowano

bez obawy za dlugo gram i wiem jak zmienia sie cena unikatowych kart , za duzo bawilem sie w handel totsami  i karty mundialowe dopiera zyskuja wartosc :D

trainer jest juz dlugo dostepny wiec takie karty nie stanieja tak od razu

Zobaczysz co sie stanie kiedy trainer zniknie , a ludzie z gigatycznymi ilosciami coisnow z trainerow zostana pobanowani.

Opublikowano

I tak nie wszyscy dostaną bana, bo to jest praktycznie niemożliwe. Powiedzmy, że 50% kont, ale dopiero po jakimś czasie. Jeżeliby chociaż 10% z nas miało już zablokowane konto, to na tym forum panowałby taki chaos, że moderator nie byłby w stanie tego ogarnąć. Oczywiście niektórzy pewnie spodziewają się jakiejś sieczki, ale nic takiego się nie zapowiada. Trainer przestanie działać po najbliższej aktualizacji? Nic jeszcze nie jest pewne. Możemy się tylko domyślać, ale patrząc w przeszłość widać, że zanim całkowicie wyeliminowali freezera, to zajęło im to trochę czasu (włączając w to nieudane aktualizacje). A pozbycie się trainera nie jest tak prostym zadaniem.

Opublikowano

Serwery nadal niedostępne co oni kombinują.

międzynarodowa teoria spiskowa, musisz czekać

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...