Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

probowałem wlaczyc Freeze Contracts i teraz nie wyrzuca gry podczas ladowania itp tylko poprostu nie zmienia wartosci cyfr moze teraz jak by ktos zrobil aktualizacje do hacka to by poszło

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może oni te kontrakty zablokowali przypadkiem , a przy kolejnej aktualizacji przypadkiem wrocilo wszytko do poprzedniego stanu xD

Wcale bym się nie ździwił  :D

Opublikowano

Może oni te kontrakty zablokowali przypadkiem , a przy kolejnej aktualizacji przypadkiem wrocilo wszytko do poprzedniego stanu xD

Nie. Dalej wywala blad.

Opublikowano

Pozostaje trainerować do ostatnich dni :D, może jeszcze uda się uzbierać jakiegoś totsa :P

A update faktycznie bdb, bo miewałem czasem ścinkę nawet na 770gtx, teraz chodzi mega płynnie, ale i tak nie mogę się doczekać silnika fify 14 :)

Opublikowano

Dla mnie gra bez trainerow bedzie spoko , ceny coisnow na allgero wyższe , a z handlu wyciagam grube miliony :]

Ta tylko jak się wezmą za sprzedawców to już nie będzie tak różowo :P

Opublikowano

Ta tylko jak się wezmą za sprzedawców to już nie będzie tak różowo :P

Jak ktos cie zgłosi to dopiero się tobą zainteresują , innej możliwości nie ma . A niby jak ktoś cię bedzię mogł zgłosić nie znając twojego nicku ?

Opublikowano

Nikt cię nie musi zgłaszać oni po po prostu kontrolują ruch transferów na koncie i na takiej podstawie dają bana ja 1 już wyłapałem i nie na koncie na którym trainerowałem tylko na tym na którym trzymałem monety i wystawiałem brązowe i srebrne karty żeby przelewać z innych kont a potem kupowałem od innych takie karty żeby im przelać coins.Swoją drogą co EA obchodzi jakie karty kupuje i sprzedaję i za ile.Parodia.

Opublikowano

Dlatego ja nie przerzucam coinsów na jedno konto bo i po co :] . Bedzie fifa 15 , tam maja sie rozprawic z handlarzami . Za oferty wymiany tez beda banowac? Jak ktos wystawi jakiegos grajka a ja wymienie sie za gracza wartego tyle ile sprzedalem coisnow ?

Opublikowano

Jak zaczną banować uczciwych graczy to dopiero będą jaja bo mogę się założyć że tak będzie.Ci co handlują na rynku transferowym bedą dostawać bany zobaczycie. 

Opublikowano

No to powiem wam że oporowo sie zrobiło a szkoda że ostatnio nie zostawiłem sobie całej kasy którą miałem tylko kupiłem totsa Aguero teraz radykalnie spadnie cena totsów itd bo prawie nikt nie bd miał takiej ilości coinsów aby kupywać za miliony ..

Opublikowano

Zauważyłem, że grając zwykłym kontem natrafiam na znacznie mniej trainerowców. Natomiast w drugą stronę jest odwrotnie- każde konto to trainer, więc EA się postarało. Pytanie, czy mimo wszystko będzie więcej banów?

Opublikowano

Akurat to jest od dawna w każdej fifie z UT, jak ci oflagują konto to trafiasz do wora z trainerowcami, na wszystkich kontach co traineruje jak mnie połączy z normalnym graczem to jest rzadkość.

Opublikowano

Ja, to dopiero teraz zauważyłem. Wcześniej jak grałem to 2/3, to byli goście z brązowym składem, a obecnie te proporcje trochę się zmieniły.

A jak macie mocniejszą drużne zlożona z niezlych zlotych graczy na trainerze to tez nie trafiacie na normalnych graczy ?

Osobiście nie sprawdzałem, ale też tak może być, bo kilka razy [na normalnym koncie do gry] trafiłem na gościi, co mieli pełen skład rzadkich złotych piłkarzy, a rozłączali się już na samym początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...