Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy że wprowadzą ograniczenie czasowe rozegrania kolejnego meczu powiedzmy co 10 minut gdzie na trainerze możesz cisnąć co 1 minute i już 1 konto będziesz robił kilka godzin

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy że wprowadzą ograniczenie czasowe rozegrania kolejnego meczu powiedzmy co 10 minut gdzie na trainerze możesz cisnąć co 1 minute i już 1 konto będziesz robił kilka godzin

Slaby pomysl.Trainerowiec ustawi autotrainera na caly dzien na 4 komputery i malo bedzie go to obchodzilo czy gra co minute czy co 10 minut. A zwykly gracz ktory trafi na trainerowca bedzie musial czekac po rozlaczeniu rowniez 10 minut? xD 

Wystarczy, ze z bramkami zrobia to samo co z kontraktami, tylko wtedy im pewnie serwery wybuchna.

Opublikowano

acha oki sprawdzę a masz zamrażanie kontraktów bo ja nie :D musze pełną kupic :D

a tak wogule ile kosztuje pełna wersja

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Ciekawie to robią powoli ;D Ale cóż tak bywa Pawellek mówisz ze trainer ustawi autotrainera ale powiem ci ze mało kto używa autotrainera mało osób go posiada bo troche z tym zabawy jest aby wiedziało kiedy dać bramke gospodarzowi itd

Feelalive zerknij na PW

Opublikowano

Ciekawie to robią powoli ;D Ale cóż tak bywa Pawellek mówisz ze trainer ustawi autotrainera ale powiem ci ze mało kto używa autotrainera mało osób go posiada bo troche z tym zabawy jest aby wiedziało kiedy dać bramke gospodarzowi itd

Feelalive zerknij na PW

zgadzam sie w h*j roboty z auto

76561198266836735.png

Opublikowano

pacze czy działa bez freeza

działa   ale pisze że nie dostałem coinsów i mecza nie zaliczyło

Pawelek  zrób w mini trainerze freeze contrats

76561198266836735.png

Opublikowano

Jesteście tak ograniczeni umysłowo ? Żaden freezer nie będzie działać, ponieważ trzeba by było zchakować serwer EA ... Trainer działa normalnie sam dziś nabiłem kolejne 110 k :)

RMCF

Opublikowano

Feelalive zerknij na PW

Skad wiesz kto ma, a kto nie? Ja swojego narazie udostepnilem tylko jednej osobie, ale wiadomo, ze sa i inni. Autotrainera od zwyklego trainerowca raczej ciezko odroznic. xD

pacze czy działa bez freeza

działa ale pisze że nie dostałem coinsów i mecza nie zaliczyło

Pawelek zrób w mini trainerze freeze contrats

Nie zalicza bo:

1. przeciwnik wyszedl podczas ladowania skladow.

2. Blad gry/wina serwerow.

Freezera nie mam i raczej go mial nie bede. Watpie, ze ktos takowego zrobi, a o udostepnianiu za darmo to juz chyba w ogole nie ma mowy.

Opublikowano

Pawellek chodziło mi że ciężko go dostać bo z tego co konsultowałem to z ogarniętą osobą to ciężko to zrobić . Ale teraz to i tak troszke bez sensu skoro kontrakty trzeba uzupełniać chyba że damy każdemu zawodnikowi po 99 kontraktów ;D

Opublikowano

Jesteście tak ograniczeni umysłowo ? Żaden freezer nie będzie działać, ponieważ trzeba by było zchakować serwer EA ... Trainer działa normalnie sam dziś nabiłem kolejne 110 k :)

To, ze kontrakty sa przechowywane na serwerze to tylko moje luzne przemyslenia. Nie jestem tego pewny w 100%. Moze ktos cos wymysli. ;)

Pawellek chodziło mi że ciężko go dostać bo z tego co konsultowałem to z ogarniętą osobą to ciężko to zrobić . Ale teraz to i tak troszke bez sensu skoro kontrakty trzeba uzupełniać chyba że damy każdemu zawodnikowi po 99 kontraktów ;D

Ciezko nie jest, ale troche czasu to zajmuje. Wystarczy miec pomysl. Fakt faktem, ze te kontrakty troche popsuly sprawe. Ponad miesiac pracy praktycznie poszedl na marne. :/

Opublikowano

Znając życie zamiast update wgrali "bugdate" bo prezes EA kazał nowe bugi dodać

lol 1 uruchomienie słychać tylko brzęk monet i komunikat serwery EA niedostępne  xD

Opublikowano

Generalnie to napisanie prymitywnego autotrainera zajęło mi jeden wieczór.. pomysł? Ja po prostu czytam kolory pixeli z poszczególnych części ekranu i na tej podstawie ustalam gdzie tak naprawdę jestem(które menu w grze) a program steruje myszką. Powiem szczerze nawet tego nie kompilowałem tylko odpalam prosto z Visuala (łatwe poprawki itp.). Rzeczywiście kontrakty skomplikowały sprawę, no ale wystarczy doładować tyle by starczyło na 3 tytuły w 1 lidze( na tyle ustawiam bota). No i oczywiście pojawiają się te zabezpieczenia (sam na nie trafiłem)  ale to prawdopodobnie zamknie drogę trainerowi (gdy się pojawi) :-D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...