Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo będzie też po trainerze. EA ma wystarczająco dużo środków, żeby zamknąć ten temat w jeden dzień, ale to zależy wyłącznie od tego czy im "będzie się chciało"

Lepiej pozno niz wcale, chociaz w tym przypadku duzo za pozno. Ale i tak sie ciesze, moze w tym roku bedzie sie dalo w fife 15 bez oszustow pograc.

Pawellek' wyślij CV do EA może prace dostaniesz  xD napisz przy okazji ze to ty naraziłeś ich na stratę setek milionów $$$

Lepiej nie. Jeszcze bede musial im oddac te skradzione coinsy. :/

Czyli zamrażanie kontraktów już nigdy nie będzie działało ?

Moze kiedys bedzie. W najblizszym czasie sie na to nie zanosi.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem Minitrainer na system 64 bitowy, bo taki mam (sprawdzałem) i jak odpalam trainer to mi go usuwa i się nie włącza. Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Pobrałem Minitrainer na system 64 bitowy, bo taki mam (sprawdzałem) i jak odpalam trainer to mi go usuwa i się nie włącza. Pomoże ktoś ?

Wyłącz antywirusa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wygrywam mecz trainerem pokazuje mi, że 3 pkt. dostałem, ale nie zalicza mi tego meczu i nie ma tych pkt. o co chodzi ?

Opublikowano

Godei, to wina gry, po prostu jest jeszcze masa bugów i nie zalicza.

I tak długo na tym trainerze nie pogramy, niedługo FIFA World zablokuje używanie trainera.

FIFA World chyba zablokowała trainera, wyskakuje komunikat : Serwery EA są tymczasowo zamknięte lub sprawdź połączenie z internetem, bla bla bla. Bez trainera mi się normalnie mecz wlącza. O co chodzi?

Opublikowano

Ta pokolei wszystkich pobanują dobre myślenie to powiem wam że troche pracy by mieli ;) Jak ktoś przekładał 20 x ja naprzykład mam na swoim gównym koncie z kasy za trainerowanie kupionych Sergio Aguero Totsa i Luisa Suareza totsa ;) to troche oporowo jakby mieli mi wszystko zbanować to równie tak samo mogą podchodzic do ludzi którzy kupili tanio totsy odrazu a teraz w milionach je sprzedają szkoda że dopiero jak od 2 miesięcy używam trainera to odrazu muszą coś zmieniać jakbym zaczął w maju to teraz 2 składy w samych totsach

Opublikowano

Jak dla mnie to nawet lepiej, że nie działa zamrażacz, wreszcie będę miał kiedy spać  :D

Dokładnie, a wszytkie konta co trainerowały i zbierały coinsy zostaną pobanowane, sprzedawajcie wszystkie coinsy póki się da :D.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że mają zapisaną całą historie wszystkich kart na rynku/będą sprawdzać po kolei dziesiątki milionów transferów. A poza tym według ich planu tym co kupowali(czyli zbierali) powinno przyjść tylko ostrzeżenie.

Powiem wam że jak od lipca traineruje to z początku nie wiedziałem o co chodzi z tymi MOTM , Tots itd jakbym wiedział to odrazu po Mundialu nakupiłbym kart i teraz sprzedawał po takiej cenie że to masakra .. A pomyślcie jak ktoś trainerował a Maju gdzie taki Hazard Tots chodził po 400 k a teraz nie ma go nawet na rynku a jakby miał ktoś wstawiać to za około 3mln .. Zawsze chciałem totsa hazarda jednak nigdy go nie ma

Nigdy go nie ma? Ze 3 tygodnie temu na rynku były ze 3, w drugiej połowie lipca też kilka było i to poniżej 1,5kk.

Opublikowano

Dokładnie, a wszytkie konta co trainerowały i zbierały coinsy zostaną pobanowane, sprzedawajcie wszystkie coinsy póki się da :D.

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Jest w ogóle ktoś na tym forum, komu zbanowali konto? 

Serwery ciągle im fixują i nie mogą sobie z tym poradzić, to myślisz, że będą się brać za trainerowców?

Opublikowano

Jeśli ci chodzi o Hazarda to na początku lipca były chyba 3 karty i to około 1,5 mln kosztowały a popatrz przez miesiąc sie tak zmieniło że nie ma ani jednego a zielony teraz chodzi po 2 miliony +

Opublikowano

olala dostałem bana na jedno multi najpierw pytanie czy jestem botem jakieś tam działanie matematyczne 39-9=? Napisałem 30 wyślij i wyzerowało mi coinsy po czym wywaliło z gry :))))

Opublikowano

olala dostałem bana na jedno multi najpierw pytanie czy jestem botem jakieś tam działanie matematyczne 39-9=? Napisałem 30 wyślij i wyzerowało mi coinsy po czym wywaliło z gry :))))

ale gdzie to dostałeś na maila?

Opublikowano

ale gdzie to dostałeś na maila?

W grze normalnie bociłem, i po którymś tam meczu (ostatni sezon wbijałem) wyskoczyło mi takie coś :D, widac EA jednak się za coś bierze, nie sprawdzałem póki co innych kont na których już wbiłem dziś sezony

edit: wg tej ich zasady pewnie byłem sprzedawcą coinsów, za co jest "straight red" :P

Opublikowano

też coś takiego dzisiaj dostałem na nowym koncie, ale po ponownym uruchomieniu gry coinsy powróciły. Zapewne testują zabezpieczenia fify15

9407814091403391158397.jpeg

Opublikowano

Obym nie stracił tylko main konta :P w sumie tam mam wszystkie legalne gry i dużo tego rozegranego jest, więc mam nadzieję, że dostanę tylko "żółtą" bez resetu teamu :P Tym bardziej, że na multi wchodziłem pod innym ip

@ up jeśli rzeczywiście tak jest to git, ale w sumie nie wiem czy przesyłać je na main konto, bo trochę szkoda mi było go stracić, dużo rozegranych gier, dobry team i 2 liga :P no a same zabezpieczenie lipne :D, przecież większość jeśli nie 99% wbija to ręcznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...