Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

feelalive skąd masz takie informacje, bo ja co innego przeczytałem na ich forum 

archie 333: 

Correction for my night posts. My solution seemed to work, but it doesn't know. I'll wait for kingy to test it. probably it's more complicated, then I thought.

trudno powiedzieć na ile są to pewnie informacje :P

Opublikowano

Powiem wam że jak od lipca traineruje to z początku nie wiedziałem o co chodzi z tymi MOTM , Tots itd jakbym wiedział to odrazu po Mundialu nakupiłbym kart i teraz sprzedawał po takiej cenie że to masakra .. A pomyślcie jak ktoś trainerował a Maju gdzie taki Hazard Tots chodził po 400 k a teraz nie ma go nawet na rynku a jakby miał ktoś wstawiać to za około 3mln .. Zawsze chciałem totsa hazarda jednak nigdy go nie ma

Opublikowano

i dostaniesz bana od EA za to ze handlujesz zarób tylko 20 mln to odstaniesz maila że używasz nielegalnego oprogramowania według tych idiotów handel jest zakazany czyli np. nie mogę wystawić lub sprzedać brązowej karty za 100 k  xD

Opublikowano

To oporowo jak jest tak według tych idiotów ale sporo osób właśnie na totsach duzo zarobiło 400 k chodzili Aguero , Hazard itd a teraz to szkoda gadać ..

Opublikowano

dziękuje dobranoc :D

Enough for me. Use our MultiHack as long as other options work, then stop

playing FW or play it normal way. My support and development of any FW hack has finished. And I don't give a s**t about any sarcastic and mean comments.
Even better, if someone could close this thread, so everyone will chill a bit. #closerequest
BTW. I'm not going to read any PMs for next few days and I'll think if I'll reply to any of them.

Opublikowano

A tak fajnie się trainerowało z tymi kontraktami a na dodatek teraz o wiele szybciej wyszukiwało rywali .. Bo naprawili w ostatnio to szukanie rywali ale za długo to nie dali pokorzystać po naprawieniu tego bo zaś teraz nie da się z tymi kontraktami ogarnąć ;// cóż nic sie nie poradzi no a tak fajnie to wszystko szło z tym ze jeszcze często meczy nie zaliczało

Opublikowano

Siemanko, mam problem z trainerem, a w zasadzie to nie tyle co z trainerem co chyba z kompem. Moim kumplom dziala program, wszystko śmiga elegancko, natomiast ja po pobraniu nic z nim nie moge zrobic, probuje odpalic, i nic sie nie dzieje, tak jakbym odpalal pusty program, nie wiem czy to jest moze wina windowsa, bo mam jakąś lewą wersje o nazwie WindowZ, bylbym wdzieczny za pomoc jakby coś ;)

Opublikowano

Dalej nie moge przeboleć naprawili wyszukiwanie przeciwnika w chwile robiło sie mistrzostwo a teraz po kilku dniach tak po złości lipa z kontraktami w sumie za pięknie to wszystko szło -.- No ale cóż może wkońcu ktoś ogarnie ten problem i sie uda

Opublikowano

Pawellek- pracujesz może nad contracts freezerem?

Nie.

dziękuje dobranoc :D

Enough for me. Use our MultiHack as long as other options work, then stop

playing FW or play it normal way. My support and development of any FW hack has finished. And I don't give a s**t about any sarcastic and mean comments.

Even better, if someone could close this thread, so everyone will chill a bit. #closerequest

BTW. I'm not going to read any PMs for next few days and I'll think if I'll reply to any of them.

Dlugo ten ich mutlihack dzialal xD 2 dni chyba.

Opublikowano

Dalej nie moge przeboleć naprawili wyszukiwanie przeciwnika w chwile robiło sie mistrzostwo a teraz po kilku dniach tak po złości lipa z kontraktami w sumie za pięknie to wszystko szło -.- No ale cóż może wkońcu ktoś ogarnie ten problem i sie uda

EA w końcu zaczęła coś robić.

Niestety... :(

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Niedługo będzie też po trainerze. EA ma wystarczająco dużo środków, żeby zamknąć ten temat w jeden dzień, ale to zależy wyłącznie od tego czy im "będzie się chciało"

Opublikowano

Też mi się wydaje że niedługo będzie po trainerze trzeba korzystać póki jest tylko dziwne ze tyle czasu nic z tym nie robili a nagle im sie odmieniło . Cóż trzeba sie z tym pogodzić szkoda bo wszystko sprawnie szło taki już nas los jak długo szukało przeciwnika tak teraz trzeba sie bawić w kontrakty ..

Opublikowano

Też mi się wydaje że niedługo będzie po trainerze trzeba korzystać póki jest tylko dziwne ze tyle czasu nic z tym nie robili a nagle im sie odmieniło . Cóż trzeba sie z tym pogodzić szkoda bo wszystko sprawnie szło taki już nas los jak długo szukało przeciwnika tak teraz trzeba sie bawić w kontrakty ..

Trainer jest już od FIFA 12, albo wcześniej.

Teraz mamy FIFA 14 oraz World, a EA nadal z tym nic nie zrobiła.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...