Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz, że mieliby ochotę? Pomyśl sobie, że powstało ponad 10.000 kont, na których ludzie regularnie trainerują. Nie ma mowy, żeby to ogarnęli, bo ciągle powstają nowe. Nie wiem, ilu osobom zbanowali konta, ale najpierw ktoś musiałby się na ciebie uwziąć i zgłosić do EA. Sami nie są w stanie tego wychwycić (no chyba, że nagle po 2 latach zmienili swoją politykę względem oszustów).

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Liczba trainerowców ciągle rosła i możliwe ze to ich sprowokowało tak jak Pawellek pisał te kontrakty mogą przechowywać a to może być początek złego .. Coś mi od początku nie pasowało żę przedłużyli o 2 h konserwacje serverów a myslałem że nie potrafią nic zrobić

Opublikowano

siema,jak uważacie,jeśli zrobiłem sobie skład za coinsy które przelałem z innych kont na jedno kupując bazowa kartę za dużo coinsow, jest szansa ze mi to konto zbanują?

Raczej nie, myślę, że to ma wejść dopiero po wyjściu fify 15 więc dopiero wtedy będą monitorować, oczywiście mogę się mylić(ale jakoś mało realne wydaje mi się , aby chciało im się sprawdzić wszystkie konta od początku gry aby wykryć takie przesyłanie).

Ciekawe tylko czy będą sprawdzać czy przesyła się kasę z konta na którym normalnie się zarobiło czy wytrainerowało, czy od razu będzie ban. Jeśli od razu będą banować to będzie chore, jeśli nie usuną limitu kart na liście transferowej albo przynajmniej nie zwiększą go ze 4 razy.

Opublikowano

Działa ale zamrażanie nie działa.To fakt można zakładać nowe konta ale Ea pewnie niedługo wymyśli że aby założyć nowe konto będziesz musiał wysłać sms w celu weryfikacji koszt jedyne 30 zł + vat  xD

Opublikowano

cena monet drastycznie spadla + dodatkow bawic sie i kupowac paczki i zmieniac zawodnikow= czas zwijac interes :D

nie liczyl bym na wzrost cen wystarczy zobaczyc po jakich cenach sprzedaja te 2 firmy na allegro 1mln za 100zl ( z teczka ), co kupuja monety u chinczyka , pewnie chinczyk obnizy jeszcze ceny , bo koniec wakacji i mniej bedzie kupujacych .

Opublikowano

Wątpię żeby wartość coinsów jeszcze spadła/ Liczy się zysk, a skoro mniej ludzi będzie prowadziło handel, to będzie chciał wyciągnąć jak najwięcej z tego interesu.

Opublikowano

Ja osobiście zbierałem sobie na ciekawe totsy ;DD nie pomyślałem żeby posprzedawać tych Coinsów troche a mogłem bo od początku Lipca traineruje to troche byłbym w stanie zarobić .. No ale cóż teraz jak są takie ceny pozostaje mi tylko żałować ..

A tak swoją drogą ile kosztuje u chińczyków 1 mln w przeliczeniu na nasze zł ?

Opublikowano

Poza tym jak sądzicie, są w stanie całkowicie zablokować trainera? Czy też musieliby całkowicie zmienić silnik gry, żeby się to udało?

Ja tam myślę, że mogą coś wprowadzić z silnikiem z fify 14, więc chyba niedługo, pozostaje trainerować ile wlezie do tego czasu  :D Mam nadzieję że nie zrobią wipe coinsow itd

Opublikowano

Z tego co czytałem na forum z kąd pochodzi ten contract freezer to autor ma już rozwiązanie problemu tylko ma pretensje o coś do ludzi i zastanawia się czy publikować :(

Opublikowano

Z tego co czytałem na forum z kąd pochodzi ten contract freezer to autor ma już rozwiązanie problemu tylko ma pretensje o coś do ludzi i zastanawia się czy publikować :(

miejmy nadzieję, że opublikuje bo tak to wydłuża się konto do prawie 1 godziny :(

Opublikowano

Ja osobiście zbierałem sobie na ciekawe totsy ;DD nie pomyślałem żeby posprzedawać tych Coinsów troche a mogłem bo od początku Lipca traineruje to troche byłbym w stanie zarobić .. No ale cóż teraz jak są takie ceny pozostaje mi tylko żałować ..

A tak swoją drogą ile kosztuje u chińczyków 1 mln w przeliczeniu na nasze zł ?

kosztuje max 50zl , ale można i taniej , bo im wiecej monet kupisz to taniej je tobie sprzeda

ja spodziewalem sie spadku cen , wiec kupilem  za wszystkie monety co mialem zielone karty pod koniec mundialu , teraz sa juz warte min. 2 razy wiecej :D

Opublikowano

A macie jakieś namiary do tego chińczyka?

google ma , tu nikt nie napisze , bo i tak to moderator usunie

sam mialem zamiar zakladac firme i tym handlowac , ale zrezygnowalem , bo wszystkie te firmy biora z tych stron monety i potem sprzedaja drozej , bo sa na kazda platforme coinsy :D

ps. nie piszmy  wiecej , nie na temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...