Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi nie zawsze dodaje pkt do ligi za wygranie meczu po użyciu trainera. Czasami wszystko działa dobrze cały czas a czasami się jakby coś zwiesi i 10 meczy nie chce dodać pkt i nawet restart fify nie pomaga

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brawo panowie za zejście do 1zł za 10k <brawo> zaniedługo będziemy otwierać fundacje charytatywne i cały dorobek tam przekazywać, tylko tak dalej! :)

tak to jest jak dasz dzieciom trainera

Opublikowano

Przypominam - "zatrudnię" osobę która wytraineruje mi konta do FIFA World z 1 ligą. płacę w coinsach lub przelewem. kontakt: 1017601 myślę, że oferta dosyć korzystna :)

Opublikowano

tak to jest jak dasz dzieciom trainera

tak to jest jak sie udostępnia jakiś program za darmo ;)

P.S  Żeby Cię pocieszyć to ci powiem to jeszcze stanieje ;)

Opublikowano

brawo panowie za zejście do 1zł za 10k <brawo> zaniedługo będziemy otwierać fundacje charytatywne i cały dorobek tam przekazywać, tylko tak dalej! :)

ja dzis sprzedaje wszystko co mam i wystwie taniej niz 1zl za 10k i mam wyjebane :D

pozbyc sie monet . bo potem juz trainerowanie zakoncze :)

Opublikowano

Znowu freezer nie działa. Dzieje się to już drugi raz dzisiaj. Niby pisze, że przerwa ma trwać do godz. 15:00, ale wszystko chodzi normalnie, jeśli mam pełne kontrakty zawodników. Natomiast, jeżeli używam "zamrażacza kontraktów", to automatycznie, gdy pojawia się skład rywala- wyskakuje alert mówiący, że "Serwery są chwilowo niedostępne". Czy też tak macie?

Opublikowano

Znowu freezer nie działa. Dzieje się to już drugi raz dzisiaj. Niby pisze, że przerwa ma trwać do godz. 15:00, ale wszystko chodzi normalnie, jeśli mam pełne kontrakty zawodników. Natomiast, jeżeli używam "zamrażacza kontraktów", to automatycznie, gdy pojawia się skład rywala- wyskakuje alert mówiący, że "Serwery są chwilowo niedostępne". Czy też tak macie?

Brace-yourself--zkhbx6.jpg

Opublikowano

Ja też tak mam.

Opublikowano

dziwny blad ktory pojawia sie tylko jak uzywa sie frezowania kontraktow , bo normalnie mozna grac , znowu cos zjebali przypadkowo :)

ciekawe kiedy beda banowac za handel w grze , dzis ktos sobie kupil u chinczyka  tanio 189mln do handlu , wystarczy zobaczyc w grze liste zarobkow za transfery :D

Opublikowano

Oni mają coins który nie pochodzi z gry muszę mieć chińczyki łeb maja jakieś oprogramowanie które podpinają pod grę ze mogę kupować zawodnika którego wystawi klient.EA zapowiedziała że po wyjściu  FIFY 15 wypowiada wojnę trainerom,botom i handlarzom oraz kupującym coins.Widać EA hajs się nie zgadza  xD

Rzeczywiście bez zamrażacza nie wywala meczu.No to są 2 opcje albo to przez ich serwery albo wykryli dziurę dzięki której zamrażacz działa.

Opublikowano

Oni mają coins który nie pochodzi z gry muszę mieć chińczyki łeb maja jakieś oprogramowanie które podpinają pod grę ze mogę kupować zawodnika którego wystawi klient.EA zapowiedziała że po wyjściu  FIFY 15 wypowiada wojnę trainerom,botom i handlarzom oraz kupującym coins.Widać EA hajs się nie zgadza  xD

Rzeczywiście bez zamrażacza nie wywala meczu.No to są 2 opcje albo to przez ich serwery albo wykryli dziurę dzięki której zamrażacz działa.

skad taki news ze wypowiadaja "wojne"? ;p sprawdzone info czy twoje gdybanie?:)

Opublikowano

No to niestety miłe dni trainerowania poszły w nie pamięć teraz będzie trzeba się męczyć z kontraktami a coś mi tu nie grało że tak długo coś zmieniali ale wątpiłem w ich potencjał a tu jednak im sie coś udało zrobić

Opublikowano

Panowie już tak nie narzekajcie w 1lidze zarabia się niezłą kase i wystarczy za grosze kupić brązowych graczy i dla nich kontrakty w porównaniu do nagrody są to grosze :)

Opublikowano

Na pewno nie przez serwery. Może, to jest metoda na zmianę wartości przy kontraktach. Gdyby chcieli, to dawno temu by się zajęli działaniem oprogramowania cheatengine i załatwiliby, to o wiele wcześniej. Ale, że są lenie, to udało im się to dopiero teraz. Pewnie teraz będzie znacznie mniej trainerowców i dużo banów ... 

Opublikowano

Jak tu czytam niektore komentarze to nie wiem czy sie sie smiac czy plakac. xD

Sa 2 opcje:

1. Jakies dziwne problemy z serwerami.

2. Kontrakty sa teraz przechowywane na serwerze (tak samo jak coinsy) i tego raczej nikt nie obejdzie. ;)

Opublikowano

siema,jak uważacie,jeśli zrobiłem sobie skład za coinsy które przelałem z innych kont na jedno kupując bazowa kartę za dużo coinsow, jest szansa ze mi to konto zbanują?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...