Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem , czytałem instrukcję z dziesięć razy i nadal nie ogarniam . Nie wiem pierwsze; po odpaleniu meczu mam dodac pkt F1 / F2 i czy mam klikac F4 czy po rozpoczęciu meczy F4 czy co / drugie próbowałem 2x mecz zakończył się wynikiem 0;0 dostałem 120 coins i 0 pkt . Prosze o mał instrukcję dla ułomnych xD moze być na pw .

Z góry dzięki

Opublikowano

Robisz tak

1. Odpalasz Fife World, a potem trainera

2. Dajesz Sezony, Graj, Szukaj przeciwnika

3. Po wybraniu strojów wyskoczy Ci okienko z składem przeciwnika, wtedy naciskasz F4, a potem F1 lub F2, zależy po której stronie jest widoczny twój nick, jesli po lewej to F1, jeśli po prawej to F2, tylko pierwsze sprawdź w trainerze jakim przyciskiem dodajesz sobie 3 gole, czy F1/F2 czy 7/9 na numerycznej.

Opublikowano

Ok zrobiłem jak kazałeś , nie zwracałem uwagi czy f1 czy 7 ect. zrobiłem co kazałes i nadal wynik po meczy 0;0 120 coins 0 pkt , nie wiem co jest nie tak ;C

Opublikowano

No i znowu żaden  zamrażacz nie działa

No rzeczywiście, tyle, że teraz już kompletnie żaden nie odpowiada. Miejmy nadzieję, że ktoś znajdzie rozwiązanie.

Juz fix'd. ;)

Opublikowano

Problrm chyba jest taki , że mi nie dodaje goli xD . Klikam / podświetla się , klikam F4 podświetla się , 7 i 9 nic nie reaguje . Da się to naprawić ?

Opublikowano

może mi ktoś pomóc? korzystam z trailera oraz z najnowszego contract freeze i jak włączam mecz,to do tej pory od razu praktycznie było utracone połączenie i jechało się dalej,a teraz 9/10 meczy się włącza i jest 1 polowa po chwili się kończy zaraz robi się druga polowa i albo się uda ze mecz"przejdzie" albo pokazuje ze gra zostanie zamknięta fakt faktem mecz zalicza na korzyść ale jaki jest sens żeby nabić jeden sezon w 2 h ; / proszę o pomoc czy tez tak macie,albo czy jest jakieś wyjście z sytuacji. Dziękuję z góry.

P.s kruszon11 możne nie jesteś gimbaza,ale nie kłóć się bo jest do 4 razy możliwość.

Opublikowano

może mi ktoś pomóc? korzystam z trailera oraz z najnowszego contract freeze i jak włączam mecz,to do tej pory od razu praktycznie było utracone połączenie i jechało się dalej,a teraz 9/10 meczy się włącza i jest 1 polowa po chwili się kończy zaraz robi się druga polowa i albo się uda ze mecz"przejdzie" albo pokazuje ze gra zostanie zamknięta fakt faktem mecz zalicza na korzyść ale jaki jest sens żeby nabić jeden sezon w 2 h ; / proszę o pomoc czy tez tak macie,albo czy jest jakieś wyjście z sytuacji. Dziękuję z góry.

P.s kruszon11 możne nie jesteś gimbaza,ale nie kłóć się bo jest do 4 razy możliwość.

Wygląda na to, że F4 nie jest aktywne.

Spróbuj powyłączać zbędne programy i zakończ procesy, które korzystają z internetu.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...