Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale czesto mi nie zalicza meczu rozegranego lub nie dostaje zadnych coinsow, a po rozlaczeniu z rywalem zawsze jest 3:0 dla mnie

Wina serwerow. Od pewnego czasu kazdy tak ma.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalam fife i odpalam trainera - pierwszy mecz wszystko jak ma być 3:0 dla mnie mecz zaliczony i wgl.

Każdy kolejny mecz - robię wszystko co trzeba wynik 3:3 i nie zalicza nawet remisu.

Ktos jest w stanie mi pomóc?

egq3SFm.png

Opublikowano

Sprawdź czy jak kliknąłeś w pierwszym meczu klawisze F4 i F2 (lub F1) to czy po dostaniu 3 pkt i kasy nadal się świecą na niebiesko, jeśli tak to w drugim meczu wyjdzie że zamiast włączać trainer ty go niechcący wyłączyłeś :)

Jeśli się świecą to naciśnij ich jeszcze raz aby się wyłączyły i wtedy powinno już wszystko działać.

Opublikowano

Codziennie możesz po 4 razy chyba o 4 :00 rano się restartuje

Z tego co wiem to restart serwerów jest zawsze o 2:00.

Przynajmniej kiedyś tak było jak jeszcze trainerowałem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeżeli Wam nie zalicza meczów:
Po skończonym meczu poczekajcie chwilę na kolejne ekrany(5 sekund) a nie klikajcie od razu dalej. Zauważyłem, że gdy przy pasku dodawania punktów po meczu klikniemy DALEJ od razu po pojawieniu się to nie zaliczy nam meczu i nie dostaniemy za niego kasy :) Poczekajcie chwilkę i dopiero naciśnijcie DALEJ :)

problem solved :D

Opublikowano

istnieje sposob żeby to dzialalo automatycznie? ( coś pododbnego do automatycznego enteru) chodzi o to żeby isc sobie z kompa a hajs lecial

Kup sobie murzyna ;) 

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę z tego, że jesteście kompletnymi debilami bez krzty honoru? Dociera to do was chociaż w jakiejś części, wy zakompleksione dzieci?

Trainerowcy (i ogółem cheaterzy) to najwięksi idioci na świecie. To ludzkie ścierwa - typowy margines, który powinien być sztywno izolowany od społeczeństwa. Takie jednostki nie zasługują nawet na egzystencję, ale dzięki internetowi te pieprzone, niedorozwinięte emocjonalnie intelektualnie gimbusy mogą "zaistnieć". Chciałbym, abyście wiedzieli, iż normalni ludzie współczują wam waszej ułomności i życzą sobie, abyście zmądrzeli, jednak każdy dobrze wie, że szansa waszej resocjalizacji jest zerowa. Tak samo zerowa jak wy - jesteście zerami. Nie znaczycie nic i znaczyć nie będziecie. Przykro mi. A teraz wracajcie do cheatowania, bo tylko to wam w waszym marnym życiu pozostało - cheatowanie. Powodzenia.

Opublikowano

siema mam pytanie jeśli wygra się 4 razy 1 ligę,co jest opcja maksymalna,a spadnę do 2 ligi i awansuje to znowu mogę nabjać 4 razy? czy muszę czekać jednak do dnia następnego(restartów systemu)?

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę z tego, że jesteście kompletnymi debilami bez krzty honoru? Dociera to do was chociaż w jakiejś części, wy zakompleksione dzieci?

nie ma co plakac na ta gowniana gra , to jest szit na szitami xD

Opublikowano

siema mam pytanie jeśli wygra się 4 razy 1 ligę,co jest opcja maksymalna,a spadnę do 2 ligi i awansuje to znowu mogę nabjać 4 razy? czy muszę czekać jednak do dnia następnego(restartów systemu)?

Masz 70k bodajże na cały dzień limitu więc taki myk Ci nic nie da ;) 

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...