Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważajcie ludzie na Auto Buyerów  wystawiłem totsa Defoe za 90 k kup teraz a za 150 licytacje tak samo zrobiłem z niebieskim Donovanem chciałem kupić z innego konta a tu nie da sie go wyszukać ;) a pisze najwyższa oferta 1 k i poprostu nie da sie go wyszukać czyli tak zwany auto buyer działa i jestem przez to jakieś 100 k na -

Opublikowano

siema ludziska,mam pytanie odnośnie trailerow,nie uważacie ze to trochę nielegalne?;p na chomikuj tez robili taki interes i później to poblokowali;p Nie uważacie ze EA tez się lada moment wkurzy i albo będzie notoryczne banować ludzi za trailery,albo coś wymyśla? sadze ze póki gra jest darmowa to nic nie robią,ale jak wyjdzie pełna wersja to sami wprowadza usługę kupna coinsow,a ze wtedy wejdziecie na ich podwórko i będą stratni to mogą się wkurzyć,co o tym sadzicie?

Opublikowano

siema ludziska,mam pytanie odnośnie trailerow,nie uważacie ze to trochę nielegalne?;p na chomikuj tez robili taki interes i później to poblokowali;p Nie uważacie ze EA tez się lada moment wkurzy i albo będzie notoryczne banować ludzi za trailery,albo coś wymyśla? sadze ze póki gra jest darmowa to nic nie robią,ale jak wyjdzie pełna wersja to sami wprowadza usługę kupna coinsow,a ze wtedy wejdziecie na ich podwórko i będą stratni to mogą się wkurzyć,co o tym sadzicie?

Ta gra zawsze będzie darmowa. EA w Polsce jest zbyt słaba żeby zablokować to forum <3....

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Na płenej wersij też są ograniczenia 4x 1 Liga? 

Tak. Ograniczenia są ustalane przez EA.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ludzie traineruja od fify 11 i jakos im to nie przeszkadzalo, wiec i teraz im to problemow nie robi. W regulaminie jest jasno napisane, oszukujesz = mozesz otrzymac bana. Nic wiecej nie zrobia. No i jaka usluga kupna coinsow? xD Jak oni juz fifa points sprzedaja i coinsy bylby bez sensu. Zadnej pelnej wersji tez nie bedzie bo to jest juz pelna wersja. xD Bedzie darmowa na zawsze, chyba, ze stwierdza, ze juz im sie nie oplaca to poprostu zamkna serwery tak jak to zrobili z Fifa Online.

Opublikowano

Według regulaminu EA kupno coins jest nielegalne więc sami go łamać nie będą.Ban?hahah ta firma jest tak niepoważna że ma to gdzieś póki co fife world obsługuje support fify 14.Zanim zaczną banować minie jakieś 2 lata oni nawet bugów nie potrafią wyeliminować.Bugi to ich znak rozpoznawczy.

Opublikowano

No kurde czemu nie chce nikt mi pomóc jak proszę?

Robię wszystko tak jak w instrukcji a jak włączę trainera to fifa nie chce mi się znów odpalić z paska zadań ...

Opublikowano

Niby wyskakuje mi utracono połączenie z przeciwnikiem, ale wynik i tak jest remisowy 0-0 -,-

Może ja coś źle robię ? Naciskam 9 później F4, także proszę o udzielenie pomocy jeśli źle klikam.

Opublikowano

Pawelek dałoby rade zrobić wersje pod ofline żeby po naciśnięciu f4 podczas drugie połowy nie rozłączało z serwerami a jedynie pomijało czas do 90min?

Opublikowano

Niby wyskakuje mi utracono połączenie z przeciwnikiem, ale wynik i tak jest remisowy 0-0 -,-

Może ja coś źle robię ? Naciskam 9 później F4, także proszę o udzielenie pomocy jeśli źle klikam.

Wciśnięte klawisze podświetlają się w oknie z uruchomionym trainerem?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale czesto mi nie zalicza meczu rozegranego lub nie dostaje zadnych coinsow, a po rozlaczeniu z rywalem zawsze jest 3:0 dla mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...