Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko. Czy będzie w trainerze w wersji pełnej opcja Full Staminy? Bo ta opcja przy F8 sie crasuje albo kilka sekund po rozpoczeciu meczu "Utracono polaczenie z przeciwnikiem"

ZBIERAM ---

Opublikowano

Mam pytanko. Czy będzie w trainerze w wersji pełnej opcja Full Staminy? Bo ta opcja przy F8 sie crasuje albo kilka sekund po rozpoczeciu meczu "Utracono polaczenie z przeciwnikiem"

Bo stamina nie dziala w meczach online ;d

Da się spaść z 1 ligi ?

Tak.

Opublikowano

Nie tak łatwo jest przegrać, za dużo osób gra na trainerze 

zamykasz gre na alt+f4 jak pojawi sie logo ea , wielka mi filozofia przegrac mecz , wystaczy troche uruchomic rozumu xD

Opublikowano

Teraz po tej aktualizacji zrobili takie dziadostwo że masakara. Meczów nie zalicza, wywala z gry itp. Czekam aż coś z tym zrobią i dopiero zaczne trainerować...

ZBIERAM ---

Opublikowano

Teraz po tej aktualizacji zrobili takie dziadostwo że masakara. Meczów nie zalicza, wywala z gry itp. Czekam aż coś z tym zrobią i dopiero zaczne trainerować...

This is EA ^.^ Naprawią dopiero podczas następnej aktualizacji, więc trochę poczekasz. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Pawellek o co chodzi odpalam trainera zrobiłem 4 mistrzostwa za 10 min odpalam pełną wersję oczywiśćie trainera i ciągle mi sie wciska reset team score czyli f1 i gasnie po sekundzie i tak zapala sie i gaśnie o co chodzi ? ..

Opublikowano

Ja mam tak ze jak wciskam 9 na klawiaturze numerycznej a potem f4 to albo zalicza mi ten mecz albo nie tak z 40% to są zaliczone mecze mozna jakos to poprawic zeby kazdy mecz zaliczalo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...