Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zrobisz freezowanie kontraktow w nepełnej wersji?

Trainer ma problem z uruchamianiem (wersja 1.3)

wyjdz z tego forum i nie wracaj

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pawełek możesz wysłać aktualizacje do full trainera ?

Aktualizacje do full trainera xD

Pełna wersja kosztuje 20zł :)

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Pełna wersja kosztuje 20zł :)

Mylisz sie.

Czy w Fifie World jest jakiś limit na coinsy ???

Jest. 4x mistrzostwo 1 ligi, chyba, ze znowu cos zmieniali.

Opublikowano

eh przed chwila mialem na swoim normalnym koncie mecz o awans i wygralem, ale oczywiscie EA jest takie z*******e i nie zaliczyli mi spotkania. A ch im w d bo mam trainera i tak czy siak awansowalem ;D

Opublikowano

Coś nie tak, pobierając wersje 32 i 64 bitową nie chce się programik uruchomić, wyskakuje okno i tam pisze ,że plik jest uszkodzony, co robić? 

Opublikowano

jaka jest szansa że można dostać bana ? i jak najlepiej używać trainera aby się na niego nie załapać ?

lewbvb2.png

Opublikowano

Szanse sa spore, szacunkowo Ci ich nikt nie okresli bo to zalezy od osób 3 czy Cie raportuja. Graj offline to jest mala szansa ze wylapiesz bana ale tez i mala kasa :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Włączam fife następnie trainer, wyszukuje przeciwnika, gdy pojawi się jego skład wciskam F4 a następnie F1 jeśli gram u siebie a F2 jeśli moja drużyna gra jako goście., gdy zacznie sie gra wyskakuje "utracono połączenie z przeciwnikiem" i klikam "opuść mecz" i powinno mi dać coinsy i pkt ale dostaje tylko koło 150 coinsów i 0 pkt. Robie coś nie poprawnie czy co sie dzieje?

Opublikowano

Ja robie inaczej dziala w 100 %

Jak pojawi Ci sie sklad to dodajesz bramke i czekasz az sie zacznie mecz i jak masz te wstepne animacje klikasz f4 i potem wyłącza sz f4 jesli stracisz polaczenie z przeciwnikiem wylaczas tez bramki i tak cyklicznie

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Bog sie msci na tym forum i zsyła na dzieci i bande kretynow.

Freezer 1.3 masz w oddzielnym temacie trainetr w wersji mini masz w 1 poscie tego twmatu a full trainer jest platny. Za 200k sprzedaje pawellek

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Bog sie msci na tym forum i zsyła na dzieci i bande kretynow.

Freezer 1.3 masz w oddzielnym temacie trainetr w wersji mini masz w 1 poscie tego twmatu a full trainer jest platny. Za 200k sprzedaje pawellek

Sorry freezer 1.2 i 1.3 dobrze działa;d

Opublikowano

Pawellek a czy jest możliwe że z następną aktualizacja pełnej wersji będzie tez niekończąca się stamina w trybie FUT ???

Opublikowano

Zadam może i głupie pytanie ale czy jest opcja by ten trainer, strainerowal mi mecz w Turniejach jednego gracza ? Czy muszę czekać też te ok 10 minut aż się skonczy mecz ?

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...