Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Były odzielnie kontrakty i to były na tym forum z tym że ten kto je tu wrzucał brał ze stronki innego Autora tego freezera kontraktów a ten podobno czuł sie nie doceniany i teraz nie chce go zaktualizować . Takżę wątpie iż będzie dostępna kolejna wersja musicie liczyć na litość Pawellka ;D  Sam na nią licze ;d

Przepraszam że pisze o tym w tym temacie ale główny autor Freezera kontraktów pisze że nie doda więcej trainera bo był udostępiniany tu oraz na Francuskim Forum także nie za fajnie i to potwierdza tylko wyższośc Pawellka bo ma wszystko swoje a nie udostępniane od kogoś

i czytam i ten głowny założyciel niby ciebie Pawellek oskarża że mu ukradłeś to jak chcesz moge zapodać linka ja tobie osobiście ufam

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były odzielnie kontrakty i to były na tym forum z tym że ten kto je tu wrzucał brał ze stronki innego Autora tego freezera kontraktów a ten podobno czuł sie nie doceniany i teraz nie chce go zaktualizować . Takżę wątpie iż będzie dostępna kolejna wersja musicie liczyć na litość Pawellka ;D  Sam na nią licze ;d

Przepraszam że pisze o tym w tym temacie ale główny autor Freezera kontraktów pisze że nie doda więcej trainera bo był udostępiniany tu oraz na Francuskim Forum także nie za fajnie i to potwierdza tylko wyższośc Pawellka bo ma wszystko swoje a nie udostępniane od kogoś

i czytam i ten głowny założyciel niby ciebie Pawellek oskarża że mu ukradłeś to jak chcesz moge zapodać linka ja tobie osobiście ufam

Ciekawe jak moglem mu ukrasc jak moj contracts freezer byl duzo wczesniej niz jego. xD

Zreszta, moj contracts freezer dziala, jego nie. Pszypadeg?

Jak wam szkoda 200k na pelna i bezawaryjna wersje to blagajcie tamtego zeby zrobil wam update. xD

Opublikowano

Jak raz kupię pełną wersję trainera, to będę musiał płacić za aktualizacje?

Nie musisz. A tak ogólnie to EA nam niezła niespodziankę jebła  xD

Czy tylko mi na Wersji FULL nie działa freezowanie kontraktów ???

Opublikowano

Ciekawe jak moglem mu ukrasc jak moj contracts freezer byl duzo wczesniej niz jego. xD

Zreszta, moj contracts freezer dziala, jego nie. Pszypadeg?

Jak wam szkoda 200k na pelna i bezawaryjna wersje to blagajcie tamtego zeby zrobil wam update. xD

Heh.Z tego co mi wiadomo oba te Trainery/Freezery opieraja się na Cheat Engine.Czyli jaki wniosek z tego ? Trzeba nauczyć się z niego korzystać i zapewne uda się zrobić samemu kontrakty.Jest dłuższa droga ale też i krótsza.Trzeba tylko odgadnąć indeksy 11 zawodników i zautomatyzować proces.Coś kojarzę jak to się robi ale nie do końca.Pawellek czyż nie tak ? A więc w tamtym freezerzy należy zmienić tylko właśnie te "indeksy" / identyfikatory aby działał poprawnie.

Opublikowano

Heh.Z tego co mi wiadomo oba te Trainery/Freezery opieraja się na Cheat Engine.Czyli jaki wniosek z tego ? Trzeba nauczyć się z niego korzystać i zapewne uda się zrobić samemu kontrakty.Jest dłuższa droga ale też i krótsza.Trzeba tylko odgadnąć indeksy 11 zawodników i zautomatyzować proces.Coś kojarzę jak to się robi ale nie do końca.Pawellek czyż nie tak ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1192629-fifa-world-zaawansowane-zamrazanie-kontraktow/

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pawellek ja cie nie oskarżam tylko cie chciałem poinformować że ten od Freezera kontraktów strasznie płacze na tym forum innym i że przez to że niby ty ściągnąłeś nie chce zrobić aktualizacji  

Nie wiedziałem że można u ciebie kupić już pełną wersje dopiero po informacji w trainerze mi wyszkoczyło i napisałem ci na gg ale cię nie ma proszę o kontakt ;)

Opublikowano

Heh.Z tego co mi wiadomo oba te Trainery/Freezery opieraja się na Cheat Engine.Czyli jaki wniosek z tego ? Trzeba nauczyć się z niego korzystać i zapewne uda się zrobić samemu kontrakty.Jest dłuższa droga ale też i krótsza.Trzeba tylko odgadnąć indeksy 11 zawodników i zautomatyzować proces.Coś kojarzę jak to się robi ale nie do końca.Pawellek czyż nie tak ? A więc w tamtym freezerzy należy zmienić tylko właśnie te "indeksy" / identyfikatory aby działał poprawnie.

Caly trainer jest zrobiony w cheat engine nie tylko kontrakty.

Opublikowano

Caly trainer jest zrobiony w cheat engine nie tylko kontrakty.

Heh.To akurat wiedziałem.Czyli jak mówię trzeba tamten trainer edytować a dokładniej identyfikatory :DDD

@Edit

Dla tych co szukaja freezera za darmo.Jak coś wykminie może zaraz coś wytworze :D

Opublikowano

A jest opcja freezowac kontrakty na laptopie w tej pełnej wersji ? 

musi być

p.s

zadajecie tak denne pytania, że aż się dziwię czemu jeszcze tu jestem 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

A jest opcja freezowac kontrakty na laptopie w tej pełnej wersji ? 

Aktualnie nie, bo nikt tego nie potrzebowal. xDD

Ale hotkey przerobic to chwila roboty. ;d

Opublikowano

Ludzie zarabiacie na tym trainerze miliony wystarczy dać Pawellkowi 200 k i macie pełną wersje z zamrażaniem

Ludzie Wam też tak długo szuka przeciwników -.- ?

Opublikowano

Ludzie zarabiacie na tym trainerze miliony wystarczy dać Pawellkowi 200 k i macie pełną wersje z zamrażaniem

Ludzie Wam też tak długo szuka przeciwników -.- ?

Tak, szuka mi juz 5 minut xD ale spokojnie to wina ea
2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...