Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu nie ma co odkladac 10 mln ciagle lezy u mnie na chyba juz 40 kontach xD

odpal mi 400k bo chce totsa sturridga kupic ;p Dam ci za to inieste i garaya zielonego ;D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Gram sobie sezony jednego gracza no i daje te 3 bramki i potem koncze polowe zaczyna sie kolejna koncze kolejna i lipa serwery EA przestaja niby dzialac i tak po kazdej takiej akcji. Ktoś coś wie ?

Opublikowano

Contracts freezer + nie crashuje.

Czyli ta wersja mini jest prowokacją aby kupić pełną gdyż mini (czyt. gorsza) wersja jest nie dopracowana i crashuje specjalnie tak? 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Ludzie to nie jest prowokacja poprostu tamta jest bardziej dopracowana wy sie cieszczie żę jest udostępniona darmowa bo bez trainera Pawelka za dużo coinsów byście nie mieli i zamiast mu dziękować to widze co chwile pretensje że nie działa itd

Opublikowano

Ciekawe, co byście powiedzieli, gdyby w ogóle jeszcze nie było ani minitrainera, ani pełnej wersji. Myślę, że sama wersja mini by was wtedy w zupełności zadowoliła- i pewnie chętnie byście za nią płacili uczciwie zarobioną kasą.

Tak w ogóle, to gdy odpalam tę nową wersję, to pojawia mi się komunikat Windows, że system zablokował uruchomienie tej nieznanej aplikacji, ze względu na zagrożenie dla komputera. Mam Windows 8.1

Opublikowano

Witam

Gram sobie sezony jednego gracza no i daje te 3 bramki i potem koncze polowe zaczyna sie kolejna koncze kolejna i lipa serwery EA przestaja niby dzialac i tak po kazdej takiej akcji. Ktoś coś wie ?

Bo robisz źle najpierw odpal mecz w sezonach jednego gracza ale wcześniej uruchom trainer jak mecz sie rozpocznie to wciskasz / czyli zamrażanie piłki i dodaj sobie gole.Zawodnicy nie wiedzą co sie dzieje a czas leci a ty popijasz sobie herbatkę.Możesz przyspieszyć na F4 tylko 1 połowę jak się skończy wyłączasz F4 i czekasz aż 2 połowa normalnie zleci i mecz sie zakończy.

Opublikowano

Ehh niby działa ten trainer ,ale wygrywam mecz raz na 4 mecze bo raz sie konczy 0:0 drugi raz 1:1 niezależnie od tego czy klikam F1 czy F2;/

I po 40 wygranych i 18 przegranych ciągłę jestem w 10 lidze;/

Opublikowano

Bo robisz źle najpierw odpal mecz w sezonach jednego gracza ale wcześniej uruchom trainer jak mecz sie rozpocznie to wciskasz / czyli zamrażanie piłki i dodaj sobie gole.Zawodnicy nie wiedzą co sie dzieje a czas leci a ty popijasz sobie herbatkę.Możesz przyspieszyć na F4 tylko 1 połowę jak się skończy wyłączasz F4 i czekasz aż 2 połowa normalnie zleci i mecz sie zakończy.

odpalam grę włączam trainerek potem sezony jednego gracza zaczynam mecz dodaje 3 bramki klikam f4 kończy się 1 polowa i potem freezuje piłkę i czekam juz bez przyspieszania az skończy sie druga i po meczu dalej wyskakuje ze utracono połączenie z serwerami EA czy coś takiego

Opublikowano

odpalam grę włączam trainerek potem sezony jednego gracza zaczynam mecz dodaje 3 bramki klikam f4 kończy się 1 polowa i potem freezuje piłkę i czekam juz bez przyspieszania az skończy sie druga i po meczu dalej wyskakuje ze utracono połączenie z serwerami EA czy coś takiego

pomyliłem się nie możesz przyspieszać 1 połowy 

Chlopaki niema lepszego trainera?

jak nie umiesz używać to zrób własny

Opublikowano

pomyliłem się nie możesz przyspieszać 1 połowy 

jak nie umiesz używać to zrób własny

Robię wszystko tak jak w instrukcji ale i tak mi mecze się remisują 0:0 lub 1:1 i nadal jestem w 10 lidze chodz robie tak jak autor każe.

Opublikowano

Czasami mam wrażenie że ludzie nie potrafią przeczytać pierwszej strony tego tematu wystarczy dokładnie przeczytać a będziesz wiedział gdzie robisz błąd i jak być w lepszej lidze

Opublikowano

Robię wszystko tak jak w instrukcji ale i tak mi mecze się remisują 0:0 lub 1:1 i nadal jestem w 10 lidze chodz robie tak jak autor każe.

Czasami mam wrażenie że ludzie nie potrafią przeczytać pierwszej strony tego tematu wystarczy dokładnie przeczytać a będziesz wiedział gdzie robisz błąd i jak być w lepszej lidze

Czasami mam wrażenie że ludzie nie potrafią przeczytać dokładnie komentarzu innej osoby .NAPISAŁEM że robie tak jak autor każe.

Opublikowano

Czasami mam wrażenie że ludzie nie potrafią przeczytać dokładnie komentarzu innej osoby .NAPISAŁEM że robie tak jak autor każe.

zrozum skoro wszystkim działa to tobie też musi pewnie wciskasz na raz bramki dla siebie i dla przeciwnika stąd remis z 2 strony jak można przegrać na trainerze  xD

"niezależnie od tego czy klikam F1 czy F2" nie masz wciskać byle czego F1 gdy jesteś lewej strony ekranu F2 prawa strona ekranu

Opublikowano

zrozum skoro wszystkim działa to tobie też musi pewnie wciskasz na raz bramki dla siebie i dla przeciwnika stąd remis z 2 strony jak można przegrać na trainerze  xD

Hahaha no chyba 20 razy niepomyliłem się i nie wciśnąłem na raz F1 I F2...

"niezależnie od tego czy klikam F1 czy F2" nie masz wciskać byle czego F1 gdy jesteś lewej strony ekranu F2 prawa strona ekranu

No shiet sherlock

Opublikowano

specet21 drogo chcesz na tym allegro konkurencja ma 100k za 11zl , dlatego tak dlugo nie mozesz tego sprzedac :D

bo widze ze co chwile zmieniasz oferte na inna :)

1zl dla tych dzieciakow ma kolosalne znaczenie juz sie o tym przekonalem

no strasznie drogo jutro będą za darmo rozdawać i jeszcze błagać żeby wzięli to wszystko przez 2 frajerów z allegro którzy z cen zaczęli zjeżdżać 

Opublikowano

Mam problem konkretnie dotyczący programu ProcessSuspender mam wersje systemu 64 bit wiec uzywam programu 64 bitowego odpalam Fife world nastepnie ContractFreezer potem miniTrainer i ProcessSuspender włączam gre dodaje gole a następnie gdy usłysze komentarz klikam "Pause this process!!" i tutaj jest problem czekam 20 sekund odlagowuje sie i gra leci dalej lub czasami robi się czarny ekran i widać 1 zawodnika i bramkarza a jak gra leci dalej wróg wgl. sie nierusz ani niepodaje i jedynym rozwiązaniem jest ponowne wlaczenie gry i tak za kazdym razem, moze ktos pomóc będę wdzięczny :)

-----------------------------------

Naprawione jeśli ktoś też ma taki problem to rozwiązaniem jest zmienienie zgodności na windows 7 w fife world oraz programie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...