Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi już wszystko działa, nawet poddawanie meczy.

Nie wiem, co robicie źle. Ja zacząłem używać Suspender'a i wszystko zaczęło działać. ;)

challenger.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha ludzie co wy robicie z tym cenami na allegro 100k za 10zl :D jak spadnie do 5zl za 100k to powodzenia z zarobkami :D

wiem ze beda tacy co 10zl dziennie nich zadowoli LoooL

Opublikowano

bez kitu, ogarnijcie wora i zacznijcie sprzedawać po normalnych cenach chociaż te 1.4/10k bo jak każdy będzie zbijał cene to tak jak kolega wyżej prawi, bedziemy sprzedawać po 5zł 100k i za dzień trainerowania będziemy wyciągać 15zł... 

Opublikowano

no idioci nie kumają ze jak zjadą z cen to znajdzie się inny debil który będzie sprzedawał po 5 zł i tak w kółko jeszcze tydzień i będą za darmo rozdawać i do tego jeszcze dopłacać  xD

Opublikowano

a weź wytłumacz takiemu pajacowi na allegro, że jak będzie sprzedawał po złotówce to za tydzien będzie sprzedawał za złotówke 100k... ale nieee,po c**j "JA TO MUSZE SPRZEDAĆ A POTEM TO SE RADŹ SAMEMU" i tak w kółko leci...

Opublikowano

to jako w koncu jest limit nabijania coinsow? Bo w innym temacie jakis typ pieprzyl ze nie ma limitu -.-

W FIFA World jest limit. Maksymalnie można zarobić ok. 50-70k.

Natomiast w 14 na dodatku Wolrd Cup nie ma limitu. Tylko w zwykłym trybie można ztrainerować maksymalnie 9 sezonów.

Później dostaje się już po 0 monet za każdy mecz i wygranie ligi.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dobra to was zaskoczę, ale po kolei.

Robię wszystko tak jak jest napisane w tym tutorialu. Niestety awans w moim przypadku jest chyba niemożliwy.

Gdy są składy dodaję bramkę i następnie f4 wywala mi przeciwnika i gdy jest "utracono połączenie ...." daję alt i f4 zamyka mi fife i odpalam ją z powrotem gdy wchodzę po to aby rozpocząć grę w nowej lidze ukazuje mi się dość nieprzyjemny widok

i właśnie tak mam za każdym razem. 

Jest na to jakiś sposób ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

fajnie bylo jak 500k sprzedawalem za 120zl , a teraz dzieci dobraly sie do koryta i nie maja pojecia o interesach i kazdy wystawia taniej , za miesiac chyba trzeba bedzie interes zwijac , bo beda marne grosze z trainerowania , moze jak dzieci pojda do szkoly bedzie lepiej  :D

ale jak cena spadnie 5zl za 100k to zastanowie sie na kupowaniem z chin tanio monet na wszystkie platformy i zrobieniem wlasnej firmy , jak to robia na allegro fiirmy  :D

szkoda mi tej firmy , co nakupila milony monet do fifa world na tej chinskiej stronie i teraz nich nie sprzeda , ale wtopa , cwaniak wlazl w gowno  :D

Opublikowano

Na jakim bocie?

ze wszystko samo dziala bez twojej obecnosci  , ale nie wazne , jak dokupisz 5 lapkow to kosisz monet ze hoho , znajdz programiste cos mu sypnij i tobie botka zrobi :)

Opublikowano

wczoraj dostałem bany na dwóch kontach, 500k poszło w piz*du. coś takiego dostałem na email (nawet nazwy gry nie zmienili dziady)

8658014069773641158397.jpg

mam przeczucia że ktoś miał ból d*py i codziennie zgłaszał moje konta..

Opublikowano

wczoraj dostałem bany na dwóch kontach, 500k poszło w piz*du. coś takiego dostałem na email (nawet nazwy gry nie zmienili dziady)

8658014069773641158397.jpg

mam przeczucia że ktoś miał ból d*py i codziennie zgłaszał moje konta..

mnie to nie grozi co 2 dni jedno moje konto samo lapie buga ze nie moge wbic do sezony online , a dziennie wyrabiam 2 nowe konta w 1 lidze  dla pewnosci :D

Opublikowano

mnie to nie grozi co 2 dni jedno moje konto samo lapie buga ze nie moge wbic do sezony online , a dziennie wyrabiam 2 nowe konta w 1 lidze  dla pewnosci :D  

O ile wiem jesli nie mozesz wejsc w sezony online to to jest ban :D tak mieli niektórzy tutaj... a jak teraz bany leca mozna transfery robic dalej po banie ? :D        

Opublikowano

O ile wiem jesli nie mozesz wejsc w sezony online to to jest ban :D tak mieli niektórzy tutaj... a jak teraz bany leca mozna transfery robic dalej po banie ? :D        

nie u mnie to nie ban , bo moge wejsc na konto i wszystkie monety potem sprzedac , ale wiecej na nim nie da rady trainerowac :D

no i nigdy nie dostalem  takiego e-maila jak kolego wyzej , ale jak banuja to wreszcie dupy wzieli do roboty

Opublikowano

nie u mnie to nie ban , bo moge wejsc na konto i wszystkie monety potem sprzedac , ale wiecej na nim nie da rady trainerowac :D

Wlasnie na tym polegal ban od ea wczesniej ale nie wiem czy dalej tak jest xD

Opublikowano

no i nigdy nie dostalem  takiego e-maila jak kolego wyzej , ale jak banuja to wreszcie dupy wzieli do roboty

Tak sie wzieli, ze nawet im sie z "Fifa 14" na "fifa world" nie chcialo zmieniac w tresci maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...