Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pobieraj takie jak by to ujac dobrowolne wplaty po 50zl xD

A potem bedzie do mnie jakis Maciek99PL pisal, ze jak mu za darmo nie dam to powie mamie i bede mial problemy. :/

Opublikowano

wczoraj dostałem bany na dwóch kontach, 500k poszło w piz*du. coś takiego dostałem na email (nawet nazwy gry nie zmienili dziady)

8658014069773641158397.jpg

mam przeczucia że ktoś miał ból d*py i codziennie zgłaszał moje konta..

Też dostałem wczoraj takie coś, ale wczesniej jakieś 10 minut przysłali podziękowanie za jakieś zgłoszenie(?)..  Ale żeby było ciekawiej ban dotyczył konta na którym tylko gram i zarabiam na rynku, konta z trainerem sa nietknięte...

Opublikowano

#BigNews

Jutro jak znajde czas to zaktualizuje minitrainera dodajac funkcje ktore przydaja sie tylko w sezonach jednego gracza (wiecej bramek, freezowanie pozycji pilki i stamina hack). Pelna wersja (czyt. antycrash, bo w zasadzie tylko tego nikt jeszcze nie skopiowal xD )rowniez wraca na salony i bede go udostepnial za okreslona liczbe coinsow. Jak to sie sprawdzi to dopracuje autotrainera i takze bedzie dostepny za coinsy. Wiec Panowie i Panie(?), cebulaki i buraki, jak ktos zainteresowany to niech juz sobie powoli monety odklada. ;)

Opublikowano

#BigNews

Jutro jak znajde czas to zaktualizuje minitrainera dodajac funkcje ktore przydaja sie tylko w sezonach jednego gracza (wiecej bramek, freezowanie pozycji pilki i stamina hack). Pelna wersja (czyt. antycrash, bo w zasadzie tylko tego nikt jeszcze nie skopiowal xD )rowniez wraca na salony i bede go udostepnial za okreslona liczbe coinsow. Jak to sie sprawdzi to dopracuje autotrainera i takze bedzie dostepny za coinsy. Wiec Panowie i Panie(?), cebulaki i buraki, jak ktos zainteresowany to niech juz sobie powoli monety odklada. ;)

tu nie ma co odkladac 10 mln ciagle lezy u mnie na chyba juz 40 kontach xD

Opublikowano

#BigNews

I na tym autotrainerze da się szybciej niż w ~40-50 minut zdobywac po 3 mistrzostwa?

Opublikowano

Jesli wyszukuje w miare szybko przeciwnikow i serwery dzialaja normalnie (czasami sie zdarza, ale nie czesto xD) to 4 mistrzostwa w jakies 45min~ idzie zdobyc.

Opublikowano

Teraz to jest raczej nie możliwe- u mnie czasami gości wyszukuje po 3 min., a potem jeszcze ścina grę na 1 min., a czasami się zaczyna mecz i gdy się kończy (po jakichś 15s) -wywala do pulpitu.

Opublikowano

Gdyby w 1 lidze byli tylko trtainerowcy i gra by nie miała takich bugów typu "Przepraszamy utracono połączenie z serwerami EA i gra zostanie zamknięta" lub debile którzy nie akceptują meczu to 4 ligi w 35 minut idzie zrobić.Gwarantuję ze ta gra będzie Beta jeszcze przez 3 lata  xD

Opublikowano

Możecie mi wyjaśnic na jakiej zasadzie działa autobuyer ? bo auto trainer to sie domyślam ale ten Autobuyer niewiem i czy Pawellek możę sie wypowiedzieć czy istnieje coś takiego ?

Opublikowano

Ja mam cos takiego, ze  jestem gospodarzem Dam sobie gola czyli "7" a na koniec jest pokazane ze to dalo bramke dla przeciwnika (gosc) i pokaznae ze przegralem mecz.

Win 7 64

Opublikowano

Możecie mi wyjaśnic na jakiej zasadzie działa autobuyer ? bo auto trainer to sie domyślam ale ten Autobuyer niewiem i czy Pawellek możę sie wypowiedzieć czy istnieje coś takiego ?

Moze i istnieje, ale watpie. W fifie world jest duzo wiecej roboty bo nie ma webapp. Jak ktos ma odpowiednie umiejetnosci to pewnie da sie napisac autobuyera i bez webappa, ale to moim zdaniem to i tak marny pomsyl.

###UPDATE miniTrainera###

miniTrainer v1.3

Dodano:

- Mozliwosc "zamrazania" pozycji pilki.

- Stamina hack

Powyzsze funcje dzialaja tylko w sezonach jednego gracza.

Zmieniono:

- Zamiast dodawania 1 bramki teraz mozemy dodac 3 gole.

Linki do pobrania znajduja sie w pierwszym poscie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1227382-✩-fifa-world-minitrainer-✩/?p=10487826

Opublikowano

Moze i istnieje, ale watpie. W fifie world jest duzo wiecej roboty bo nie ma webapp. Jak ktos ma odpowiednie umiejetnosci to pewnie da sie napisac autobuyera i bez webappa, ale to moim zdaniem to i tak marny pomsyl.

###UPDATE miniTrainera###

miniTrainer v1.3

Dodano:

- Mozliwosc "zamrazania" pozycji pilki.

- Stamina hack

Powyzsze funcje dzialaja tylko w sezonach jednego gracza.

Zmieniono:

- Zamiast dodawania 1 bramki teraz mozemy dodac 3 gole.

Linki do pobrania znajduja sie w pierwszym poscie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1227382-✩-fifa-world-minitrainer-✩/?p=10487826

A czy dalej wywala do pulpitu ta najnowsza wersja ??? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...