Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie nie działa. Ani w trybie offline w przypadku turnieju albo sezonów jednego gracza ani też w przypadku online sezonów.
Jak gram mecz online, ładuje się gra i jest pokazany skład przeciwnika więc daje NUM 7 albo 9 co nabija mi bramkę, jednak gdy potem za pomocą ProcessSuspender zatrzymuję grę na 30 albo nawet 60 sekund to nie rozłącza mnie. Gra normlanie się ładuje i nawet jak sędzia gwizdnie to gracze rozpoczynają lecz potem nie można sterować w grze po prostu stoją wszyscy  X D może mi ktoś to wytłumaczyć X D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa już.

Ale męczy mnie inny problem - jestem w lidze 8, mam 12 pkt. i 4 mecze do rozegrania.

I ciągle tak stoi, nieważne czy coś wygram czy przegram. Ciągle są 4 mecze i nie mogę awansować. 

Gram normalnie, bez trainera teraz.

Pomysły?

To jest game bug, znany EA od dluzszego czasu. Jak widac maja gleboko gdzies aby to naprawic. Taka gra. Deal with it.

Opublikowano

Działa super jedynym minusem jest u mnie to iż , czasem wylacza Fife i przegrywam mecz 3:0 nwm dlaczego chociaż , że zrobiłem zgodność do Win7 może wie ktoś jak temu inaczej zaradzic bo inny sposob jest gorszy tym zatrzymywaczem bo zatrzymuje mecz na iles sek. potem nie rozlacz mnie tylko jak bym gral tyle ze nie moge nimi ruszać sie i nie konczy polowy .

Opublikowano

kur*a nie róbcie śmietnika z tego tematu! temat jest o mini trainerze a goście wyskakują z mistrzostwami albom ładowaniem gry !!! od tego chyba inny temat !
Ponadto prosze o odpowiedź do wcześniejszego problemu z trainerem...

Opublikowano

Działa super jedynym minusem jest u mnie to iż , czasem wylacza Fife i przegrywam mecz 3:0 nwm dlaczego chociaż , że zrobiłem zgodność do Win7 może wie ktoś jak temu inaczej zaradzic bo inny sposob jest gorszy tym zatrzymywaczem bo zatrzymuje mecz na iles sek. potem nie rozlacz mnie tylko jak bym gral tyle ze nie moge nimi ruszać sie i nie konczy polowy .

Ustaw zatrzymywacz na 25s-30s

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Oki udało się parę razy w trybie online. A ten trainer nie działa w trybie offline prawda? W sezonie jednego gracza i turniejach?

Mi tam w tym pierwszym meczu, w UT, gdzie grało się przeciwko botom, zadziałał, nie wiem jak jest w turniejach, spróbuj.

OIE6isU.png

Opublikowano

Ustaw zatrzymywacz na 25s-30s

okej , ale gdy wlacze zatrzymywacza i ustawie te przyjmijmy 27 sek. to musze miec wlaczonego jeszcz do tego trainera ? BY dodal za mnie 1 bramke ?

Opublikowano

Włączasz fife
Włączasz trainer
Włączasz proces susspender
Znajdujesz przeciwnika
Jeśli jesteś gospodarzem naciskasz num 7 jeśli gościem num 9
Czekasz aż mecz będzie się zaczynał (głosy komentatorów, herby klubów itp)
Zatrzymujesz proces fifaworld.exe 

U mnie mniej jak 30s nie działało więc radziłbym Ci na 30 sekund ustawić.

940messi.png
Opublikowano

Włączasz fife

Włączasz trainer

Włączasz proces susspender

Znajdujesz przeciwnika

Jeśli jesteś gospodarzem naciskasz num 7 jeśli gościem num 9

Czekasz aż mecz będzie się zaczynał (głosy komentatorów, herby klubów itp)

Zatrzymujesz proces fifaworld.exe 

U mnie mniej jak 30s nie działało więc radziłbym Ci na 30 sekund ustawić.

U mnie nawet przy 15s działało, ale były przypadki, że na 25 ustawiałem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Co zrobić, gdy brakuje 3 pkt. do tytułu?

Poddawanie meczy nie działa, nadal jest ta sama liczba gier do rozegrania. 

Jak zagram mecz bez trainera, to nie zawsze nalicza punkty - i muszę grać znowu.

Trainerem próbowałem przed chwilą nabić, dostałem hajs za tytuł (alt + f4 ale w następnym okienku, po tym, w ktorym stracono połączenie z przeciwnikiem) - ale wchodzę w sezony i nie mogę grać. Szary przycisk.

Resetuję fifę, wchodzę - nadal liga 10.

Macie jakieś sposoby na normalne awansowanie?

challenger.png

Opublikowano

Nadal jest taka jak by gra , nie rozumiem tego , moze jest jakis filmik ktory to przedstawia ?

Przeciez juz od dluzszego czasu sa filmiki w pierwszym poscie... moze mam jeszcze kazdemu na pw wysylac?

Opublikowano

Możecie powiedziec co i jak z tym suspenderem bo niechce przelatywac 50 stron z góry dziex ;D

Opublikowano

Mam następujący problem, trainer nie działa tzn. działa bo mam wina ale nie dodaje mi pkt w lidze i nie dodaje złota, wszystko robię poprawnie.

Macie podobny problem ?

Opublikowano

Widzę, że mam ten sam problem co koledzy. Nie nalicza mi coinsów i pkt. a wszystko robie prawidłowo. Od trzech dni tak się dzieje, a zawsze było wszystko dobrze. Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...