Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A limity są tylko w 1 lidze czy w 2 też ?

Serio? Czytanie ze zrozumieniem boli czy limit to takie trudne zagadnienie?

Maksymalne dzienne zarobki meczowe wynoszą 50k dziennie na konto! Jeszcze raz, 50k [chociaż nie zawsze tak jest] niezależnie od ligi, trybu gry czy składu.

W 1 lidze są to 3 mistrzostwa, chociaż można próbować i 4-te [nie zawsze dostanie się kasę]. Później nie otrzymujemy już coins za kolejne mistrzostwa.

Analogicznie można zdobyć 4 mistrzostwa 3 ligi (11k każde), co da nam 44k i spróbować zdobyć kolejne dowolne mistrzostwo w lidze wyżej. Jednakże jest możliwość, że nie przyniesie już nam ono zysków.

Transfery nie wchodzą w skład zarobków meczowych, dlatego nawet po zarobieniu 50-65k za ligi nadal można sprzedawać zawodników.

Opublikowano

Mam taki problem. Klikam 7, bądź 9, potem Proces Suspender i wywala mojego przeciwnika. Mam ekranik w którym pisze, że wygrałem mecz 1-0, klikam Dalej i niestety nic sie nie dzieje. Co na to poradzić?

Opublikowano

A limity są tylko w 1 lidze czy w 2 też ?

Nie ma limitu monet na daną ligę.

Dziennie w zarobkach meczowych można mieć ok. 50k.

Po przekroczeniu tego limitu dostaję się po 0 monet do czasu restartu serwerów EA.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie ma limitu monet na daną ligę.

Dziennie w zarobkach meczowych można mieć ok. 50k.

Po przekroczeniu tego limitu dostaję się po 0 monet do czasu restartu serwerów EA.

Od poczatku wbijam 65k na jedno konto i wszystko zawsze wpada.. a na nowym koncie wbijam ponad 70k.

Opublikowano

Pawellek, pomożesz mi z moim problemem? ;)

Trainer ogólnie działa, przeciwnika wywala, wygrywam mecz 1-0, ale gdy klikam "Dalej" to nic sie nie dzieje, przycisk staje sie szary (czyli jest kliknięty) i nic...

Opublikowano

Pawellek, pomożesz mi z moim problemem? ;)

Trainer ogólnie działa, przeciwnika wywala, wygrywam mecz 1-0, ale gdy klikam "Dalej" to nic sie nie dzieje, przycisk staje sie szary (czyli jest kliknięty) i nic...

No i co ja moge? Zglos to do EA a nie do mnie. Nie moja wina, ze ich gra to jeden wielki bug.

Opublikowano

Siema mam taki problem. Mam laptopa lenovo z710 i mam pod f4 ustawioną opcję wyłączania aktywnych programów nie ważne czy klikne Fn+F4 czy samo F4 i tak wszystko się wyłącza . W BIOS wyłączyłem HOTKEYS i dalej to samo. Wiecie może jak temu zaradzić ?

Edit: Jak już było to przepraszam ale nie bardzo chciało mi się przeglądać 48 stron

Opublikowano

Siema mam taki problem. Mam laptopa lenovo z710 i mam pod f4 ustawioną opcję wyłączania aktywnych programów nie ważne czy klikne Fn+F4 czy samo F4 i tak wszystko się wyłącza . W BIOS wyłączyłem HOTKEYS i dalej to samo. Wiecie może jak temu zaradzić ?

Edit: Jak już było to przepraszam ale nie bardzo chciało mi się przeglądać 48 stron

Przecież nie musisz uzywac funkcji f4 w trainerze uzyj suspendera/CE 

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum! Chciałbym się was zapytać jak wygląda sytuacja z banami na konta (nie wiem czy został stworzony temat dotyczący tego), ale chodzi mi tylko o to, czy jak np. grając na kilku kontach i przesyłając z nich pieniądze na główne (ok. 200k dziennie), to czy to konto, jeżeli nie korzystam na nim z tzw. trainera, też zostanie zbanowane (uwzględniając ciągłą zmianę adresu ip i np. kupowanie nowych zawodników na rynku)? I ogólnie- czy ktoś już dostał bana? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum! Chciałbym się was zapytać jak wygląda sytuacja z banami na konta (nie wiem czy został stworzony temat dotyczący tego), ale chodzi mi tylko o to, czy jak np. grając na kilku kontach i przesyłając z nich pieniądze na główne (ok. 200k dziennie), to czy to konto, jeżeli nie korzystam na nim z tzw. trainera, też zostanie zbanowane (uwzględniając ciągłą zmianę adresu ip i np. kupowanie nowych zawodników na rynku)? I ogólnie- czy ktoś już dostał bana? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Jesli posiadasz duza sume na glownym koncie ~1mld to jest wieksza szansa na to ze tam dostaniesz bana szybciej niz na te konta gdzie uzywasz trainera '^' A zmiana adresu ip nie jest tutaj wgl potrzebna :P 

Opublikowano

Ehh... chciałem sobie Messiego kupić :( 7 TOTS Bundesligi kilka miesięcy temu- uczciwie zarobione (nie chce mi się wierzyć, że to wszystko przepadnie). Ale tak np. gdybym 1mln przetransferował na główne konto i coś kupił, grając równocześnie na głównym, to jaka jest szansa w %, że to konto przepadnie?

Opublikowano

Ehh... chciałem sobie Messiego kupić :( 7 TOTS Bundesligi kilka miesięcy temu- uczciwie zarobione (nie chce mi się wierzyć, że to wszystko przepadnie). Ale tak np. gdybym 1mln przetransferował na główne konto i coś kupił, grając równocześnie na głównym, to jaka jest szansa w %, że to konto przepadnie?

Jesli te pieniadze wykorzystasz to zapewne nie, co innego gdy bedziesz trzymal tam caly czas te pieniądze i dorzucał lcaly czas do nich jakas sume.

Opublikowano

W 14 ztrainerowałem ponad 64kk. Wtedy Ronaldo kosztował jeszcze 2,7kk.

Codziennie zarobione monety przekładałem na osobne konto, na którym trainera nie używałem.

Minęły już jakieś 4 miesiące, a ja nadal nie otrzymałem blokady na koncie głównym.

EA raczej nie banuje za tak zwane powiązania kont.

Opublikowano

Nie dziwię się. Kilka razy pisałem do nich, żeby wzięli się za takich dwóch typków, bo się zdenerwowałem. Oczywiście tamci dalej praktykują, a EA sobie nic nie robi. Ale to byłby szczyt chamstwa, gdybym ja dostał bana. Niestety takie kurioza zdarzają się, a ty możesz tylko się śmiać. Fajnie gdyby powstał jakiś programik do zapobiegania kontrolom adminów.

Opublikowano

wierz mi ze te totsy sa nic nie warte lepiej sie gra zwyklymi zlotymi , handicap w tej grze robi swoje , ostatnio ogralem goscia 3:0 co mial full tots z messi , tak krylem ze messi ani jednego strzalu nie oddal , slaby nie byl ale handicap go zniszczyl :D

mialem 20 tots wszystko sprzedalem w pizdu i wiem ze dobrze zrobilem , bo zarobilem swoje :)

2 mln sobie mozesz tam przelac na konto i bana nie dostaniesz  , ja jeszcze nigdy nie dostalem ( ponad 30 kont mam), jak bedziesz duzo transferow na koncie robil i obracal milionami to masz jakies wieksze szanse na bana

Opublikowano

Nie dziwię się. Kilka razy pisałem do nich, żeby wzięli się za takich dwóch typków, bo się zdenerwowałem. Oczywiście tamci dalej praktykują, a EA sobie nic nie robi. Ale to byłby szczyt chamstwa, gdybym ja dostał bana. Niestety takie kurioza zdarzają się, a ty możesz tylko się śmiać. Fajnie gdyby powstał jakiś programik do zapobiegania kontrolom adminów.

EA nie dba o PC, a o World szczególnie.

Opublikowano

JA mam takie pytanko : Dlaczego mi się wyłącza gra podczas jakby zapowiedzi i wraca na pulpit ? Chociaż dobrze klikam i staje sie niebieskie czyli , że dobrze wszystko powinno działać to dlaczego jest zwiecha i wywala ? Za pomoc dam + 

Opublikowano

@Ravoner

jak trainerowałeś w FIFE14? bo mi kurwiszony zbanowały 5 kont :D (każde 120zł) codziennie trainerowałeś po te 60k max? czy miałeś w pizdu kont? ^^

Ravonerowi też banowali konta xD Od pewnego czasu regularnie.

JA mam takie pytanko : Dlaczego mi się wyłącza gra podczas jakby zapowiedzi i wraca na pulpit ? Chociaż dobrze klikam i staje sie niebieskie czyli , że dobrze wszystko powinno działać to dlaczego jest zwiecha i wywala ? Za pomoc dam + 

Korzystasz z F4 w trainerze czy Process Susspeneder?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@Ravoner

jak trainerowałeś w FIFE14? bo mi kurwiszony zbanowały 5 kont :D (każde 120zł) codziennie trainerowałeś po te 60k max? czy miałeś w pizdu kont? ^^

Miałem 5 kont kupionych w promocyjnej cenie 64,50zł.

Nie patrzyłem na żadne limity.

Na dodatku World Cup zarabiałem codziennie po 1kk.

Potem wszystkie monety przekładałem na główne, na którym nie trainerowałem.

Z czasem EA zablokowała mi wszystkie konta, ale główne wraz z monetami i składem zostało.

Pieniądze wydane gry raczej się zwrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...