Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wierz mi ze te totsy sa nic nie warte lepiej sie gra zwyklymi zlotymi , handicap w tej grze robi swoje , ostatnio ogralem goscia 3:0 co mial full tots z messi , tak krylem ze messi ani jednego strzalu nie oddal , slaby nie byl ale handicap go zniszczyl  :D

mialem 20 tots wszystko sprzedalem w pizdu i wiem ze dobrze zrobilem , bo zarobilem swoje  :)

2 mln sobie mozesz tam przelac na konto i bana nie dostaniesz  , ja jeszcze nigdy nie dostalem ( ponad 30 kont mam), jak bedziesz duzo transferow na koncie robil i obracal milionami to masz jakies wieksze szanse na bana

Już się przekonałem jaka jest ich wartość :( Robben i Reus grają tylko gorzej, jedynie Lewandowski się trzyma. Natomiast transfery uważam za bezpieczniejsze niż trzymanie ponad miliona na koncie, co wydawałoby się podejrzane.

Opublikowano

Ravonerowi też banowali konta xD Od pewnego czasu regularnie.

Korzystasz z F4 w trainerze czy Process Susspeneder?

JA korzystam z F4 , i mam pytanie bo to sie raz po raz mi uda to dlaczego nie moge awansować do nastepnej ligi xD bo dostaje kase za mistrzostwo a do nastepnej ligi nie ide tylko mnie zatrzymuje :)

Opublikowano

JA korzystam z F4 , i mam pytanie bo to sie raz po raz mi uda to dlaczego nie moge awansować do nastepnej ligi xD bo dostaje kase za mistrzostwo a do nastepnej ligi nie ide tylko mnie zatrzymuje :)

Zapoznaj sie z pierwsza strona tego tematu... Dokladnie... jest tam takie cos jak faq

Opublikowano

Zapoznaj sie z pierwsza strona tego tematu... Dokladnie... jest tam takie cos jak faq

A dzieki szybko wszystko robilem i zagapilem sie , jeszcze raz dzieks ;)

Opublikowano

Mam problem bo, tak jakby kiedy klikam F4 to normalnie dziala i sie podswietla, a np jak klikam 7 czy 9 to nic sie nie dzieje i w grze tez nie dziala, ktos pomoże ? Za remisy też nie dodaje mi pkt w lidze, ktoś wie co zrobić ?

pr02.jpg
Opublikowano

@Pawellek serwery są na razie niedostępne i zauważyłem ze zamrażanie nie działa może to przez serwery albo znowu będziesz musiał update zrobić 

No to sie zrobi. Ale watpie bo po ostatniej takiej przerwie wszystko dzialalo.

Opublikowano

xD zamiast słodkich docinek mógłbyś powiedzieć i wytłumaczyć jakim cudem Tobie działa xD
naciskam num7 i dodaje mi jedną bramkę ale więcej nie, gram w trybie turnieju.

Opublikowano

xD zamiast słodkich docinek mógłbyś powiedzieć i wytłumaczyć jakim cudem Tobie działa xD

naciskam num7 i dodaje mi jedną bramkę ale więcej nie, gram w trybie turnieju.

Oprócz NUM 7 musisz nacisnąć jeszcze F4, aby mecz został zakończony.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na awans potrzeba 12pkt, na mistrzostwo 15pkt, jesli masz te 12pkt odpalacz normalnie mecz tak jak wczesniej z trainerem, lecz jak Ci wyskoczy " Utracono połączenie z przeciwnikiem " dajesz ALT + F4 i odpalasz fife, dostales coinsy za mistrzostwo i awans też

U mnie to nie działa mam 15 pkt i wciąż 4 mecze do rozegrania, zagrałem jeden przegrałem i pisało awansujesz do 9 ligi ale awansu nie było, dalej ta sama  sytuacja :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nie dodaje mi punktów, mimo tego że robię wszystko jak na filmiku.

Tam gdzie mają pokazany skład z miniaturami zawodników klikam f4 + f1. Potem nic nie przewijam.

Przed pokazaniem się zawodników na meczu (wiecie, rozpoczęcie w kole) przeciwnik zostaje rozłączony. Klikam opuść.

Co jakiś czas zadziała 2 razy z rzędu, ale na tym się kończy. Nie mam kompletnie żadnego pomysłu, jak to uruchomić żeby szło normalnie.

Jakieś propozycje?

challenger.png

Opublikowano

Nie dodaje mi punktów, mimo tego że robię wszystko jak na filmiku.

Tam gdzie mają pokazany skład z miniaturami zawodników klikam f4 + f1. Potem nic nie przewijam.

Przed pokazaniem się zawodników na meczu (wiecie, rozpoczęcie w kole) przeciwnik zostaje rozłączony. Klikam opuść.

Co jakiś czas zadziała 2 razy z rzędu, ale na tym się kończy. Nie mam kompletnie żadnego pomysłu, jak to uruchomić żeby szło normalnie.

Jakieś propozycje?

W poradniku jest blad... pierw dodajesz bramke pozniej f4.... Logiczne

Opublikowano

W poradniku jest blad... pierw dodajesz bramke pozniej f4.... Logiczne

Kompletnie nic to nie dało, jest tak samo.

challenger.png

Opublikowano

Ravoner dzięki za podpowiedź. Tylko że jak dodam bramkę i potem f4 i znowu f4 w drugiej połowie to pod koniec meczu pisze że utracono połączenie z serwerem i wywala do pulpitu... Możesz mi coś poradzić? ;)

Opublikowano

Działa już.

Ale męczy mnie inny problem - jestem w lidze 8, mam 12 pkt. i 4 mecze do rozegrania.

I ciągle tak stoi, nieważne czy coś wygram czy przegram. Ciągle są 4 mecze i nie mogę awansować. 

Gram normalnie, bez trainera teraz.

Pomysły?

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...