Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlacz program dopiero gdy jestes w menu gry nastepnie jak widzisz sklad przeciwnika dodaj sb bramke num7/9 w zaleznosci po ktorej stronie grasz gdy zniknie sklad przeciwnika a mecz ma zamiar sie rozpoczac zatrzymaj proces albo uzyj f4

nawet tak mi nie dziala ;o zalicza mi wygrane ale 0 pkt nadal

Opublikowano

dziwny jest ten bug co jak sie go ma crashuje gre zawsze w sezonach online , spracilem juz 8 kont

ale najdziwniejsze jest to ze tylko nowe konta mi lapia tego buga a stare nie , po ok. 400 meczach

Opublikowano

ja pierdu, czemu nie nalicza czasami wogóle coinsów? mimo, że robie dopiero pierwsze mistrzostwo to od dwóch dni co kilka meczów pod rząd dostaje 0 monet za mecz i nie zalicza punktów, wtf?

Opublikowano

ja pierdu, czemu nie nalicza czasami wogóle coinsów? mimo, że robie dopiero pierwsze mistrzostwo to od dwóch dni co kilka meczów pod rząd dostaje 0 monet za mecz i nie zalicza punktów, wtf?

Chyba cos jest nie tak z grą bo od dzisiaj tez tak mam .

Opublikowano

Dzisiaj ea ma lagi jakieś mój kumpel gra uczciwie gadam z nim i on normalnie mecz konczy po 90 min wygrywa 2:0 i tez mu coins nie daje i pkt ;p lagi ea ma

Opublikowano

Mam problem bo, tak jakby kiedy klikam F4 to normalnie dziala i sie podswietla, a np jak klikam 7 czy 9 to nic sie nie dzieje i w grze tez nie dziala, ktos pomoże ?

pr02.jpg
Opublikowano

Kochani mam pytanie. Czy jest limint na liczbę coinsów które trainerowałem ? Zrobiłem dzisiaj 4 mistrzostwa pierwszej ligi i już dalej coinsy nie lecą. Proszę o odpowiedź.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

3 mistrzsostwa na dzien

Ale 3 mistrzostwa w pierwszej lidze ?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mam dziwny problem. RObie wszyzstko tak jak jest we wskazówkach, ale po meczu dostaje te 100-150 coinsowq i w statystykach pojawia sie zwycięstwo natomiast nie dostaje 3 punktow za wygrana. 

Mam tez pytanie co tak naprawde wiecej daje pełna wersja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...