Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie  trainer będzie działał jakiś idiota pisał że EA zablokowało zamrażanie kontraktów co oni do tego mają nie ma czegoś takiego jak zablokowanie trainera po prostu po Update gry trainer coś błędnie odczytuje.A tak przy okazji jakiś debil założył fanpage anty trainer i wrzucają tam screeny trainerujących graczy zgłaszajcie tą stronę.

https://www.facebook.com/ANTYTrainer?fref=ts

k***a , tam jest screen z mojego konta ...

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k***a , tam jest screen z mojego konta ...

Zgłaszać zgłaszać to zablokują ten profil nikt bezkarnie nie będzie wrzucał screenów z nickami.

Opublikowano

Spokojnie  trainer będzie działał jakiś idiota pisał że EA zablokowało zamrażanie kontraktów co oni do tego mają nie ma czegoś takiego jak zablokowanie trainera po prostu po Update gry trainer coś błędnie odczytuje.A tak przy okazji jakiś debil założył fanpage anty trainer i wrzucają tam screeny trainerujących graczy zgłaszajcie tą stronę.

haha tacy szeryfowie gry mnie smiesza zawsze , jestem pewny ze sam traineruje , bo jest obeznany w temacie , bo jak wszytsko tam opisuje jak dziala trainer

ale dla lajkow zrobi wszytsko :D

moze tez zrobie sobie fejsa i bede walil innym screeny podczas trainerowania ze 100 dziennie  by lekko :)

Opublikowano

Nie zglaszajcie, im wiecej osob sie o tym dowie tym wiecej zacznie z tego korzystac. EA na podstawie screena z fejsbuka i tak nie bedzie banowac.

Juz czuje przyplyw nowych klientow. xD

Opublikowano

Widać, że koleś korzysta z trainera bo w nim po update nie działa  zamrażanie kontraktów. Specjalnie z rana sprawdziłem u siebie i działa zamrażanie.

Opublikowano

Nie zglaszajcie, im wiecej osob sie o tym dowie tym wiecej zacznie z tego korzystac. EA na podstawie screena z fejsbuka i tak nie bedzie banowac.

Zrobisz aktualizacje freezera ;p ?

Opublikowano

haha tacy szeryfowie gry mnie smiesza zawsze , jestem pewny ze sam traineruje , bo jest obeznany w temacie , bo jak wszytsko tam opisuje jak dziala trainer

ale dla lajkow zrobi wszytsko :D

moze tez zrobie sobie fejsa i bede walil innym screeny podczas trainerowania ze 100 dziennie  by lekko :)

No dokładnie o tym samym pomyślałem jak przeczytałem o zamrażaniu koleś czituje i sam zakłada fanpage anty trainer no co za frajer

Opublikowano

no wlasnie zawsze jak ktos cos robi anty to wiecej osob sie interesuje , wiec fajna darmowa reklama :)

Opublikowano

no wlasnie zawsze jak ktos cos robi anty to wiecej osob sie interesuje , wiec fajna darmowa reklama :)

Dokladnie. Wiec dziekuje temu kto zrobil ten fanpage. :D A konta ktore tam sa i tak nie zostana zbanowane, napewno nie na podstawie 1 zdjecia...

Opublikowano

Dokladnie. Wiec dziekuje temu kto zrobil ten fanpage. :D A konta ktore tam sa i tak nie zostana zbanowane, napewno nie na podstawie 1 zdjecia...

No tak tylko ze ludzie wrzucają tam screeny a potem szukają gracza na origin i zgłaszają tak to zapewne działa.

Opublikowano

To na ch*j używacie trainerów, strona na fb powstała właśnie z myślą aby wam popsuć życie i po jednym dniu istnienia widać efekty.
Jeszcze troche i was bardziej rozpracuje :)
Pozdro

Opublikowano

To na ch*j używacie trainerów, strona na fb powstała właśnie z myślą aby wam popsuć życie i po jednym dniu istnienia widać efekty.

Pozdro

Możesz nam co najwyżej naskoczyć Ea ma to gdzieś będziemy niszczyć tą grę bo do niczego innego się nie nadaje,Ogólnie rzecz biorąc nie rozumiem jak można grać w takie g*wno jak chcecie grać ta siedźcie w 2 lidze bo 1 jest dla nas.

Opublikowano

Nie jestem pewien czy aby podawanie nicków innych graczy nie łamie się jako tako prawa. :D Ale mogę się mylić.

na forum ea jest to zabronione

Opublikowano

Pozdro

haha podaj na tym swoim fejsie linka do tego forum , beda lepsze efekty

ja teraz robie konta w grze z nazwa np. "forum MPC" moze bedzie jakas reklama :)

wasz tez zachecam , gosciu pewnie takich screenow tam nie umiesci u siebie

albo jakies wulgarne nazwy

Opublikowano

Ja jestem w błędzie przez to żę łączycie się p2p z użytkownikami podczas meczu, uzyskuje wasze ip bez najmiejszych problemów :)
I jak myślisz że jesteś taki anonimowy i możesz robić co Ci się podoba to jesteś w błędzie :) Powiadacie że umieszczanie nicków jest zabronione? A okradanie innych to już w zupełności wporządku i zgodne z regulaminami :) Pozdro za wasz tok myślenia

Opublikowano

Ja jestem w błędzie przez to żę łączycie się p2p z użytkownikami podczas meczu, uzyskuje wasze ip bez najmiejszych problemów :)

I jak myślisz że jesteś taki anonimowy i możesz robić co Ci się podoba to jesteś w błędzie :) Powiadacie że umieszczanie nicków jest zabronione? A okradanie innych to już w zupełności wporządku i zgodne z regulaminami :) Pozdro za wasz tok myślenia

Sam pewnie trainerujesz na jakimś darmowym trainerze i masz ból dupy bo nie stać cie na normalnego trainera proszę bardzo grajcie sobie w tą zbugowaną grę ale nie w 1 lidze. (tego nawet się nie da grą nazwać ) to wygląda jak niedopracowany projekt jakiegoś zachlanego programisty.I nie kozacz bo nie masz pojęcia o informatyce i sieciach.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAH. Nie no teraz rozwaliles system ;D Chyba jestes tym slynnym hackerem bonzo i bedziesz nam hackowal plyte glowna xDD A jeszcze takie pytanko do ciebie: W jakim sensie kogos okradamy ? oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...