Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem słynnym hackerem, poprostu interesuje się różnymi rzeczami które mogą być kiedyś tam pomocne :) Powiedziałem że myślicie że jesteście anonimowi a tak w cale nie jest :)
A jak okradacie pod kilkoma względami, okradacie EA, nas normalnych graczy.
A jeżeli ja mam twoje IP to EA też będzie miała w logach wasze IP, wystarczych ich nakierować a bany polecą same :)

I jak chcesz czegoś pożytecznego się dowiedzieć to przeczytaj książki które powiększą twoją wiedze. Bo obecnie ten twój stan wiedzy jest na bardzo niskim poziomie.

I tak wracając do samej ideii "ANTY Trainer", gdy więcej osób się tym zainteresuje już wasze poczynania będą zajmować 2x a możę więcej czasu niż dotychczas, przez co wasze "zarobki" coinsów będą mniejsze.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem słynnym hackerem, poprostu interesuje się różnymi rzeczami które mogą być kiedyś tam pomocne :) Powiedziałem że myślicie że jesteście anonimowi a tak w cale nie jest :)

A jeżeli ja mam twoje IP to EA też będzie miała w logach wasze IP, wystarczych ich nakierować a bany polecą same :)

I jak chcesz czegoś pożytecznego się dowiedzieć to przeczytaj książki które powiększą twoją wiedze. Bo obecnie ten twój stan wiedzy jest na bardzo niskim poziomie.

I tak wracając do samej ideii "ANTY Trainer", gdy więcej osób się tym zainteresuje już wasze poczynania będą zajmować 2x a możę więcej czasu niż dotychczas, przez co wasze "zarobki" coinsów będą mniejsze.

dobra pozdro z neostrady i nowego IP zmienionego w minute

ta gra to wielkie  dno , pierwsze musza naprawic gre , moze za rok sie ogarna z ta gra

i na marginesie konto wbija sie do 1 ligi w max poltorej godziny , jak sie wie co robic

wiesz ze "matka" tego trainera jest tutaj? haha

Opublikowano

I tak wracając do samej ideii "ANTY Trainer", gdy więcej osób się tym zainteresuje już wasze poczynania będą zajmować 2x a możę więcej czasu niż dotychczas, przez co wasze "zarobki" coinsów będą mniejsze

Otwórz oczy człowieku po pierwsze największym złodziejem to jest EA które daje zbugowane i zalagowane gó*no oferując fifa points musisz to kupić bo jak są lagi to grać nie idzie i nic nie zarobisz.Po drugie EA ma w du*ie graczy i trainerowców napisz do nich to wyślą ci regułkę w stylu proszę zgłosić gracza pod tym linkiem.Zarobki mogę się zmniejszyć jedynie wtedy gdy EA je ograniczy.Po trzecie trainer jest programem zewnętrznym i nic nie mogę zrobić  :) a nawet jeśli to mają to gdzieś.

Opublikowano

szkoda czasu na takiego kretyna. Proboje zgrywac madrego, ale zbytnio mu to nie wychodzi. Zapraszam do udostepniania naszego ip na swoim smiesznym fp. Z checia podam cie do sądu cieciu.

Opublikowano

Zapewne to konfident który sprzedawał wszystkich kolegów teraz siedzi w domu i podpie*dala ludzi wirtualnie t*zepiąc sobie przy tym konia.

Opublikowano

Nie wiem po co tego trola jeszcze karmicie. Przecietny bonzo haker nie wyciagnie waszego ip, a nawet jesli to EA ma to i tak gleboko gdzies.

Opublikowano

Sugeruje najpierw zajrzeć do regulaminu na stronie EA, a dopiero potem zacząć wygłaszać swoje mądrości co do teorii, że niby nie wolno publikować nicków graczy, czy posługiwania się programami zewnętrznymi w celu zrekompensowania sobie braków umiejętności w dojściu do 1 ligi. Jak ktoś nie gra dobrze, to niech siedzi w 5 lidze i szlifuje swoje umiejętności i zbiera coinsy tak jak wszyscy.

Btw. odsyłam do regulaminu EA.
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/pl/PC/

W szczególności polecam pkt.11 (Naruszenie warunków regulaminu EA), odnośnik 15.

"EA może uznać, że użytkownik naruszył warunki Regulaminu w przypadku:

...
- używania lub rozpowszechniania niedozwolonych programów zautomatyzowanych, programów opartych na makropoleceniach oraz innych programów lub aplikacji służących do oszustw".

Opublikowano

Sugeruje najpierw zajrzeć do regulaminu na stronie EA, a dopiero potem zacząć wygłaszać swoje mądrości co do teorii, że niby nie wolno publikować nicków graczy, czy posługiwania się programami zewnętrznymi w celu zrekompensowania sobie braków umiejętności w dojściu do 1 ligi. Jak ktoś nie gra dobrze, to niech siedzi w 5 lidze i szlifuje swoje umiejętności i zbiera coinsy tak jak wszyscy.

Btw. odsyłam do regulaminu EA.

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/pl/PC/

W szczególności polecam pkt.11 (Naruszenie warunków regulaminu EA), odnośnik 15.

"EA może uznać, że użytkownik naruszył warunki Regulaminu w przypadku:

...

- używania lub rozpowszechniania niedozwolonych programów zautomatyzowanych, programów opartych na makropoleceniach oraz innych programów lub aplikacji służących do oszustw".

I jak to się ma do publikacji nicków i adresu IP? Najpierw naucz się czytać a potem się udzielaj.Po drugie pomyliłeś fora to jest temat dla ludzi którzy tego używają jak chcesz się bawić w prawnika to zapraszam na forum prawne.

Opublikowano

Ja Tobie nie muszę i na FB nie muszę udostępniać twojego ip, wystarczy że wyślę to do EA :)
A IP sam udostępniasz łącząc się ze mną podczas gry, ja tego Ci nie wykradam więc z mojej strony żaden punkt regulaminu ani prawa karnego nie będzie naruszony

Opublikowano

I jak to się ma do publikacji nicków i adresu IP? Najpierw naucz się czytać a potem się udzielaj.Po drugie pomyliłeś fora to jest temat dla ludzi którzy tego używają jak chcesz się bawić w prawnika to zapraszam na forum prawne.

Znajdź tam jakikolwiek punkt, który mówi o zakazie publikacji nicku lub IP. Nie ma takowego. 

Jest jedynie notka co do: "...publikowania i przekazywania jakichkolwiek rzeczywistych danych osobowych graczy za pomocą usługi EA". 

A nikt przecież nie zamierza publikować imienia i nazwiska, PESELu czy adresu zamieszkania. Chodzi jedynie o nick, czyli nazwę użytkownika. To nie są dane personalne.

Poza tym nie chodzi o publikacje całemu światu, a jedynie przekazanie do EA. 

Naucz się myśleć a potem udzielaj. Pozdrawiam.

Opublikowano

dobra olac typa. Tez ktos ma tak ze jak wchodzi w sezony online to gra sie wywala?

Chodzi ci o to że jak wejdziesz w sezony online to od razu crash?

Opublikowano

A nie myślał ktoś nad zautomatyzowaniem tego trainera :P

Przy tak zbugowanej grze to niemożliwe jakby gra zaczęła crashować to co wtedy.Nie ma sensu.

Opublikowano

Przy tak zbugowanej grze to niemożliwe jakby gra zaczęła crashować to co wtedy.Nie ma sensu.

zakupilem dziś pelna wersje trainera , 5 mistrzostw i zadnego crasha nie widzialem , wszytko idzie plynnie  dlatego pytam bo ma to jakiś sens.

Opublikowano

zakupilem dziś pelna wersje trainera , 5 mistrzostw i zadnego crasha nie widzialem , wszytko idzie plynnie  dlatego pytam bo ma to jakiś sens.

Dziś gra chodzi płynnie a jutro znowu lagi i bugi tak jak wczoraj.Trainer by oszalał.

Opublikowano

mimo to cos pokombinuje .

latwo mozna to zrobic. Wystarczy do tego tasker. Jedyny duzy problem jest taki ze nie mozemy wtedy nic na kompie robic gdy automat bedzie dzialac ;(

Opublikowano

Podaj moje ip ?? czekam ?? haha 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...