Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi po długim używaniu trainera przestał  działać tryb Sezony Online gdy go włączam gra zawiesza się i wyłącza czy masz jakis sposób na naprawienie tego błędu ? Instalowałem kilka razy od nowa lecz to nic nie dało nadal nie mogę grać  :(

Jest taka sprawa,że na dwóch kontach jak wchodze w sezon i chce grac to niestety nie moge wszystko sie zacina i wywala mnie do pulpitu...czyzby ban?

Mam ten sam problem poradziłes sobie z tym czy nadal tak masz ?

Opublikowano

U mnie pauza nie działa , a jak trafie pod rząd na kogoś z kim grałem poprzednio to crash gry , tez tak macie ? Aha i takie pytanie mam , jest może freezer kondycji gdzieś udostępniony ?

Opublikowano

Jest taka sprawa,że na dwóch kontach jak wchodze w sezon i chce grac to niestety nie moge wszystko sie zacina i wywala mnie do pulpitu...czyzby ban?

no baniki koledzy i kolezanki , nie udalo sie wam :D

Opublikowano

Co do tych banów na koncie to panowie czy jest ryzyko,że i nasze głowne konta mogę zablokowac?co może być spowodowane tym banem ktoś napisał do supportu?

Opublikowano

Nie wiem jak oni to wykrywaja ja dostałem bana tylko na konto na którym miałem monety i na nim nie trainerowałem konta na których traineruję maja się dobrze.Ea ma po prostu ból dupy banda idiotów i tyle.Bana dali mi na takiej podstawie:

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole
discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking,
cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or
distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Wychodzi na to że jak masz dużo monet to dla idiotów z EA nimi handlujesz.A gdzie dowody ja się pytam?Może trafiłem drogie Totsy w paczkach sprzedałem je i stad mam monety? Jutro do nich napiszę ciekawe co odpowiedzą.

A najlepsze jest to:

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 14
account, to be in violation of our Terms of Service.

Tym durniom nawet się nie chce treści zmieniać i wysyłają regułkę z FIFY 14  xD

Opublikowano

chujostwo wywala do pulpitu .. -,-

Tego nie wiedza najstarsi wodzowie plemion, EA daje bany w tedy jak ma ochotę, nie legalne dla nich jest to co jest według nich nie legalne, wychodzi na to ze można dostać bana za nie wiadomo co i kiedy.

Opublikowano

Naucz się czytać powtarzam dostałem bana na koncie na którym nie używałem trainera czyli jak grasz sobie otwierasz packi trafisz totsy i je sprzedasz mozesz spodziewać się bana.

Opublikowano

Nie trajnerujesz? Ea banuje wszytkim trainerowcom  konta na ktorych trzymaja coinsy , nie banuja innych kont . Przypadek ? nie sądze. Mają jakieś wtyki , nie beda banować kont uczciwym graczom .... .

Opublikowano

To chyba o jakiejś innej firmie piszesz, widzisz znam gracza który również dostał bana za friko.EA nie ma systemu który sprawdza historie transferów czyli jakich zawodników wystawiałeś  za ile i gdzie szły monety jakby tak było to trainerowane konta też  by zostały zbanowane.

Opublikowano

Jaki jest sens banowac trainerowane konta bez gotowki ? zbanuja ci jedno , zalozysz nastepne . Zbanuja ci raz caly dorobek z trainerowania , drugi , trzeci az ci sie znudzi .

Opublikowano

Niezły tok myślenia na to nie wpadłem wiadomo gdzie gotówka tam EA  :D

Ile coinsow na tym zbanowanym koncie miales? :P

Zreszta, ja nie widze problemu zeby trzymac coinsy na kilku kontach w mniejszych ilosciach. Lepiej stracic te dodatkowe 5% niz cale konto z kilkoma milionami.

Opublikowano

Ile coinsow na tym zbanowanym koncie miales? :P

Zreszta, ja nie widze problemu zeby trzymac coinsy na kilku kontach w mniejszych ilosciach. Lepiej stracic te dodatkowe 5% niz cale konto z kilkoma milionami.

Miałem jakieś 900 k w sumie grosze ale teraz będę zmieniał konto co kilka dni  :) Zresztą z tamtego konta wypłynęły dziesiątki milionów zanim je zbanowali.

Opublikowano

To chyba o jakiejś innej firmie piszesz, widzisz znam gracza który również dostał bana za friko.EA nie ma systemu który sprawdza historie transferów czyli jakich zawodników wystawiałeś  za ile i gdzie szły monety jakby tak było to trainerowane konta też  by zostały zbanowane.

A to dopiero śmieszne. Nawet sobie nie wyobrażasz co oni mają i ile ludzi pracuje na to, żeby innym grało się lepiej. #pace

Opublikowano

A to dopiero śmieszne. Nawet sobie nie wyobrażasz co oni mają i ile ludzi pracuje na to, żeby innym grało się lepiej. #pace

Pracuje? To chyba jakiś żart pół roku trzeba było czekać aż przeniosą grę na normalne serwery bo w godzinach szczytu mecze ładowały się po 20 minut tak to jest jak ma się serwery na wifi.Nie wspomnę tu o banalnych bugach które można naprawić w tydzień no ale po co lepiej trzymać grę  beta jak najdłużej żeby kasa leciała od gimbusów.Przykładem może być gra SimCity która jest nadal beta ponad rok po wydaniu.

Opublikowano

Ea wie od kogo i gdzie są przesyłane coinsy poprzez transfer, świadczy o tym np. to że banują za kupno coinsów. Kto nie wierzy niech poczyta trochę forum o fifie + sprawdzi regulamin fify

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...