Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste , załóżmy że na mistrzostwo potrzeba 19 pkt , ty już zdobyłeś 6 wygranych czyli masz 18pkt i jak grasz ten mecz o mistrzostwo i jak juz dodasz sobie gola i zakonczysz mecz i gdy pojawi się komunikat ''utracono połączenie z przeciwnikiem'' to nie naciskasz wtedy ''dalej'' , tylko uruchamiasz menadżera zadań ( skrót ctrl+alt+delete , myśle że każdemu znany ) i tam musisz zakończyć proces fify. Jak wyłączy Ci grę i odpalisz od nowa to jesteś w kolejnej lidze i z kasą za mistrzostwo w kieszeni :) W razie pytań pisz pw.

Okej spróbuje tak zrobić.

Edit. Działa w 100%. Dzięki ;d

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mogę korzystać z trenerem do najnowszej wersji 6.3 FIFA? Będę zbanowany za pomocą tego? Jest najnowsza wersja trenera zwolniony?

Ponawiam pytanie.

Opublikowano

Czy mogę korzystać z trenerem do najnowszej wersji 6.3 FIFA? Będę zbanowany za pomocą tego? Jest najnowsza wersja trenera zwolniony?

Pobierz i sprawdź czy działa. Jest za to ban. Najnowsza wersja taka jaka jest do pobrania.

Ma ktoś jeszcze jakie idiotyczne pytania bo chętnie odpowiem ?

Opublikowano

Działa na wersji 6.3.Możesz dostać,ale też możesz nie dostać.Najlepiej robić to na innych kontach i po prostu przelewać coinsy na główne konto.

Opublikowano

Pobierz i sprawdź czy działa. Jest za to ban. Najnowsza wersja taka jaka jest do pobrania.

Ma ktoś jeszcze jakie idiotyczne pytania bo chętnie odpowiem ?

Ja mam.

Bułka czy chleb?

Nowicjusz
Opublikowano

Mi nic nie działa. Włączam fife, trainera, robię wszystko wg instrukcji i dupa. Goli nie dodaje, meczu nie rozłącza. Pomoże coś kupno pełnej wersji?

@Pawellek pomoże na to kupno pełnej wersji?

Opublikowano

Pelna wersja nie zastepuje mozgu. Przepraszam.

#Edit

Usuneli limit w pierwszej lidze. Wygralem 5x 1 lige i coinsy dalej leca, wiec nie musicie sie meczyc z zakladaniem nowych kont. ;)

Opublikowano

Pelna wersja nie zastepuje mozgu. Przepraszam.

#Edit

Usuneli limit w pierwszej lidze. Wygralem 5x 1 lige i coinsy dalej leca, wiec nie musicie sie meczyc z zakladaniem nowych kont. ;)

serio o fak i tak juz nie sprawdze , bo od 7 rano  jade z tym koksem i ciagle wbijam nowe konta do 1 ligi , ze moga banowac jak chca i tak mnie nie wytepia :D

moze limit usuneli specjalnie zeby wylapac szybciej cziterow i banowac , ja tam  trzymam sie 3x mistrz dla bezpieczenstwa

zadne z moich dziesiatek kont nie zostalo zablokowane , ale lepiej dmuchac na zimne :)

przezorny zawsze ubezpieczony

Opublikowano

co mam zrobić gdy po tym jak rozłączę się z przeciwnikiem wyrzuca mnie z fify?
ps. wiem, że pisze o tym na pierwszej stronie ale co do trainerów to jestem początkujący i kompletnie nie rozumiem co mam zrobić(wzorując się na tym co piszę na pierwszej stronie)

gram na laptopie win8

Opublikowano

co mam zrobić gdy po tym jak rozłączę się z przeciwnikiem wyrzuca mnie z fify?

ps. wiem, że pisze o tym na pierwszej stronie ale co do trainerów to jestem początkujący i kompletnie nie rozumiem co mam zrobić(wzorując się na tym co piszę na pierwszej stronie)

gram na laptopie win8

Zastrzelić sie

Opublikowano

serio o fak i tak juz nie sprawdze , bo od 7 rano jade z tym koksem i ciagle wbijam nowe konta do 1 ligi , ze moga banowac jak chca i tak mnie nie wytepia :D

moze limit usuneli specjalnie zeby wylapac szybciej cziterow i banowac , ja tam trzymam sie 3x mistrz dla bezpieczenstwa

zadne z moich dziesiatek kont nie zostalo zablokowane , ale lepiej dmuchac na zimne :)

przezorny zawsze ubezpieczony

Tez mi cos tu smierdzi, ale konta mi nie szkoda, odrobi sie jak buga z ligami naprawia.

Opublikowano

Ja sie tak zastanawiam. Co Wy robicie z tymi coinsami później ? xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Witajcie.
Jest taka sprawa,że na dwóch kontach jak wchodze w sezon i chce grac to niestety nie moge wszystko sie zacina i wywala mnie do pulpitu...czyzby ban?

Opublikowano
Proste , załóżmy że na mistrzostwo potrzeba 19 pkt , ty już zdobyłeś 6 wygranych czyli masz 18pkt i jak grasz ten mecz o mistrzostwo i jak juz dodasz sobie gola i zakonczysz mecz i gdy pojawi się komunikat ''utracono połączenie z przeciwnikiem'' to nie naciskasz wtedy ''dalej'' , tylko uruchamiasz menadżera zadań ( skrót ctrl+alt+delete , myśle że każdemu znany ) i tam musisz zakończyć proces fify. Jak wyłączy Ci grę i odpalisz od nowa to jesteś w kolejnej lidze i z kasą za mistrzostwo w kieszeni  W razie pytań pisz pw.

U mnie ten sposób nie działa, po ponownym włączeniu niby jestem w następnej lidze ale nie pokazuje ile pkt trzeba zdobyć i nie działa przycisk graj tzn. jest tak jakby wyłączony. Po ponownym uruchomieniu jestem z powrotem w tej lidze co przedtem.

Opublikowano
Proste , załóżmy że na mistrzostwo potrzeba 19 pkt , ty już zdobyłeś 6 wygranych czyli masz 18pkt i jak grasz ten mecz o mistrzostwo i jak juz dodasz sobie gola i zakonczysz mecz i gdy pojawi się komunikat ''utracono połączenie z przeciwnikiem'' to nie naciskasz wtedy ''dalej'' , tylko uruchamiasz menadżera zadań ( skrót ctrl+alt+delete , myśle że każdemu znany ) i tam musisz zakończyć proces fify. Jak wyłączy Ci grę i odpalisz od nowa to jesteś w kolejnej lidze i z kasą za mistrzostwo w kieszeni  W razie pytań pisz pw.

U mnie ten sposób nie działa, po ponownym włączeniu niby jestem w następnej lidze ale nie pokazuje ile pkt trzeba zdobyć i nie działa przycisk graj tzn. jest tak jakby wyłączony. Po ponownym uruchomieniu jestem z powrotem w tej lidze co przedtem.

Może coś źle robisz. Przeczytaj jeszcze raz co kolega napisał i spróbuj. Mi działa normalnie.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

No mam przeciwnik rozłączył się klikam opuść mecz przechodzi do statystyk i ctrl+alt+delete i to się dzieje.

Czytaj ze zrozumieniem , masz nie naciskać ''opuść mecz'' , od razu jak wyskoczy ci ten komunikat z rozłączeniem , to wtedy fife wyłącz.

PS. Ma ktoś jakiś skuteczny sposób na nie crashowanie gry ? Przy cheat engine mam tak , że jak zastopuje np. na 20sec i odpauzuje to nie rozłącza mnie tylko mecz trwa , ale nikt się nie rusza. A jak trafie na przeciwnika z którym grałem poprzednio to też crashuje , zawsze.

Opublikowano

Jest taka sprawa,że na dwóch kontach jak wchodze w sezon i chce grac to niestety nie moge wszystko sie zacina i wywala mnie do pulpitu...czyzby ban?

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem , masz nie naciskać ''opuść mecz'' , od razu jak wyskoczy ci ten komunikat z rozłączeniem , to wtedy fife wyłącz.

PS. Ma ktoś jakiś skuteczny sposób na nie crashowanie gry ? Przy cheat engine mam tak , że jak zastopuje np. na 20sec i odpauzuje to nie rozłącza mnie tylko mecz trwa , ale nikt się nie rusza. A jak trafie na przeciwnika z którym grałem poprzednio to też crashuje , zawsze.

Pawellek miał taki program który pauzuje gre. Na pierwszej stronie chyba to jest. Process Suspender czy coś takiego.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...