Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzislaj jakis mlot mi  grozil ze nie moge sprzedawac na allegro , bo us hahah ale kogos dupka juz boli

ja nie mam 15 lat i znam sie na prawie wiec wiem jak unikac us :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co jeżeli dodaje gol w tym pokazaniu drużyny potem jak wejdzie do gry daje stop i po 20sek dalej leci obraz musze dopiero zrestartować grę (alt+f4) dostaje pkt, ale nie mam coinsów ? Jak to naprawić ?

Opublikowano

Ja zawsze po meczu na "boty" zostaję rozłączony i nic mi nie daje. Ktoś wie w czym problem? Nawet jak gram cały mecz ręcznie a dodam tylko gola to tak samo :(

graphic.png

Opublikowano

Mam pewien problem, otóż wszystko ładnie działa do momentu ostatniego meczu ( tzn. o zdobycie tytułu 1 ligi) po tym meczu nie dostaję bonusu pieniężnego, w poprzednich ligach działało wszystko jak należy, czy trzeba tutaj zastosować jakiś myk?

Zaznaczę, że 2 razy nie dostałem kasy za zdobycie tytułu 1 ligi.

Q: Dlaczego po wygranym meczu nie otrzymałem coinsów?

A: Prawdopodobnie przekroczyłeś limit, gdy Twój dzienny zarobek będzie większy niż 65k (4x mistrzostwo 1 ligi) nie będziesz już danego dnia otrzymywać żadnych monet za rozegrane mecze. Limit ten resetuje się o 4:00 w czasu polskiego.

- czy to przez to może tak być?

Opublikowano

Mam pewien problem, otóż wszystko ładnie działa do momentu ostatniego meczu ( tzn. o zdobycie tytułu 1 ligi) po tym meczu nie dostaję bonusu pieniężnego, w poprzednich ligach działało wszystko jak należy, czy trzeba tutaj zastosować jakiś myk?

Zaznaczę, że 2 razy nie dostałem kasy za zdobycie tytułu 1 ligi.

Q: Dlaczego po wygranym meczu nie otrzymałem coinsów?

A: Prawdopodobnie przekroczyłeś limit, gdy Twój dzienny zarobek będzie większy niż 65k (4x mistrzostwo 1 ligi) nie będziesz już danego dnia otrzymywać żadnych monet za rozegrane mecze. Limit ten resetuje się o 4:00 w czasu polskiego.

- czy to przez to może tak być?

Sam sobie odpowiedziales...

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziales...

czasami jest tak, że jak jeszcze tego limitu nie osiągnełem, jest tak że dostaje punkty, a potem nie dostaje coinsów i punkt wraca, czyli jak np miałem 6, dostaje 3 czyli 9, nie dostaje coinsow i wraca do 6.

Ale między innymi, trainer cud miód i otrzymuje odemnie pozytywną opinie wraz z procesor suspenderem, w dwa dni zrobiłem cały squad realu madryt, teraz bvb

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

czasami jest tak, że jak jeszcze tego limitu nie osiągnełem, jest tak że dostaje punkty, a potem nie dostaje coinsów i punkt wraca, czyli jak np miałem 6, dostaje 3 czyli 9, nie dostaje coinsow i wraca do 6.

Ale między innymi, trainer cud miód i otrzymuje odemnie pozytywną opinie wraz z procesor suspenderem, w dwa dni zrobiłem cały squad realu madryt, teraz bvb

Mi sie tak dzieje jedynie gdy przeciwnik opusci mecz podczas ladowania skladow.

Nie wiem jak w 2 dni na ronaldo i bale'a uzbierales, ale chyba musisz miec duzo kont w 1 lidze. :D

Opublikowano

Mi sie tak dzieje jedynie gdy przeciwnik opusci mecz podczas ladowania skladow.

Nie wiem jak w 2 dni na ronaldo i bale'a uzbierales, ale chyba musisz miec duzo kont w 1 lidze. :D

Bez Ronaldo i Bale'a gdzie próbuje ich wylosować w paczkach i nadal bez skutku, obecnie inform Di Maria był moim najdroższym zawodnikiem i jutro casillas dołączy do mojego zespołu za Lopeza ;)

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Witam, mam problem, ponieważ nieraz wywala mnie po rozpoczęciu meczu. Próbowałem uruchomić w trybie zgodności, ale nadal to samo.

Tak ogólnie to dobra robota z Twojej strony Pawellku. :) 

Opublikowano

Witajce, mam pewne pytanie, otóż nie mam pojęcia do końca jak tego użyć, czytając cały poradnik wywnioskowałem - num 7 albo 9 (zależnie od strony po której gramy) a następnie f4 w trakcie ładowania do gry, ale kiedy tak robię rozłącza mnie i przeciwnika i pozostawia remis, tak to zrozumiałem ale chyba nie wykonuje to dobrze? bo widzę że niektórzy piszą że dodają sobie bramki, np w czasie przerwy, może mi ktoś powiedzieć kiedy i co dokładnie kliknąć, może jestem ciemny ale nie mogę się tego doczytać, mam nadzieję że będzie ktoś na tyle wyrozumiały i napiszę mi jeszcze raz w którym momencie dodać sobie bramkę, oraz kiedy nacisnąć f4

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Witam, mam problem, ponieważ nieraz wywala mnie po rozpoczęciu meczu. Próbowałem uruchomić w trybie zgodności, ale nadal to samo.

Tak ogólnie to dobra robota z Twojej strony Pawellku. :)

Jeżeli cie wywala po rozpoczęciu meczu, kiedy przyciskasz F4, polecam użyć Process Suspender który został stworzony przez Pawełka, mnie też wywalało ale od kiedy używam tego programu, ten błąd zniwelowałem i już mnie nie wywala.

Witajce, mam pewne pytanie, otóż nie mam pojęcia do końca jak tego użyć, czytając cały poradnik wywnioskowałem - num 7 albo 9 (zależnie od strony po której gramy) a następnie f4 w trakcie ładowania do gry, ale kiedy tak robię rozłącza mnie i przeciwnika i pozostawia remis, tak to zrozumiałem ale chyba nie wykonuje to dobrze? bo widzę że niektórzy piszą że dodają sobie bramki, np w czasie przerwy, może mi ktoś powiedzieć kiedy i co dokładnie kliknąć, może jestem ciemny ale nie mogę się tego doczytać, mam nadzieję że będzie ktoś na tyle wyrozumiały i napiszę mi jeszcze raz w którym momencie dodać sobie bramkę, oraz kiedy nacisnąć f4

z góry dziękuje za pomoc

Kiedy masz ekran ładowania, przyciskasz num 7/num 9 zależy od której strony jesteś, kiedy będziesz miał rozpoczęcie meczu, czy tam ładowanie składów, wtedy wciskasz F4, dołączam film http://www.dailymotion.com/video/x21e704_tut-fifa-world-trainer-part-1-by-pawellek_videogames 

Mój Komputer:

Opublikowano

Przez takie k***y jak wy z trainerami nie da się w tą grę grać. Po co wy k***a trainerujecie i zbieracie ten hajs skoro ani go nie sprzedanie na allegro ani nie wykorzystacie by zbudować normalny skład do grania? nie rozumiem takich jak wy.... Jeszcze jeśli treinerowiec ogarnia i przeciwnikowi nie zabierze ani meczu ani nie uzna porażki tylko zabierze kontrakt to jest pół biedy ( da się przeżyć) ale jeśli k***a trainerowiec powoduje takie coś że fifa sie crashuje i przeciwnikowi uznaje porażkę i zabiera mecz to mam ochote rozkurwic was. Po co trainerować i zbierać ten hajs skoro go się nigdy nie wykorzysta do normalnej gry? Co wy k***a pobudujecie 1000 składów, będziecie mieli bale'ow, ronaldow, messich, ibrahimowiciow i to będzie stało i nigdy tym nie rozegracie normalnego meczu? Po co to k***a, po co? Przez was normalni gracze nie mogą sobie pograć w tą grę... Czekam na hejty, koniec.

W lidze pierwszej cały czas trafiam na trainerowcow, 1/10 to są normalni gracze, reszta trainerowcy. Przez to ta gra staje się niegrywalna. Serio to sprawia wam przyjemność?

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie dlaczego kiedy naciskam f4 gra mi się zamyka a mecz zalicza jako przegrany?

// ok wszystko działa, dzięki za trainer

Opublikowano

Pawellek mam pytanie... robie to co tam pokazałeś w instrukcji i nie działa nie nalicza mi punktów nie konczy spotkania chwile po rozpoczęciu. Podczas gry próbowałem dodać sobie bramki ale nie dodawało jedynie jak kliknąłem f4 to rozłączyło i remis... che mieć zwycięstwa

Opublikowano

To i ja mam pytanie: 

przewertowalem forum w poszukiwaniu odpowiedzi i albo cos przegapilem albo nikt tak jeszcze nie mial

otoz minitrainer  mi dziala ale w 50% przypadków:

raz wszystko idzie gladko - raz wywala do pulpitu

uprzedam mam tryb zgodnosci i suspendera nawet z rozdzielczoscia sie bawilem bo w oknie zawsze wywalalo a teraz na full screenie tak jak pisze w 50% przypadkow

czy wie ktos co to moze powodowac?

zawsze robie to samo w oknie ladowania (widzimy sklad) wcisam num7 albo num9 , pozniej jak juz cos tam gadaja albo pojawia sie logo ea naciskam f4 i od razu suspendera na 15 - 20 sek po tym czasie albo sie uda i bedzie komunikat opusc mecz albo wywala 

btw z awansem do wyzszej ligi tez dziwna rzecz - jak juzmialem 9 pkt (liga 10 - dopiero zaczynam ale nie moge sie z niej wydostac) zdobywam kolejne 3 pkt i mnie nie przenosi wyzej (mistrzostwo 12pkt) - uprzedzam probowalem z alt+f4 jak pojawia sie komunikat opusc mecz - po zalogowaniu mialem 12 pkt i dalej bylem w lidze 10 i moglem dalej grac mecze - o co kaman?

Opublikowano

To i ja mam pytanie: 

przewertowalem forum w poszukiwaniu odpowiedzi i albo cos przegapilem albo nikt tak jeszcze nie mial

uprzedam mam tryb zgodnosci i suspendera nawet z rozdzielczoscia sie bawilem bo w oknie zawsze wywalalo a teraz na full screenie tak jak pisze w 50% przypadkow

zawsze robie to samo w oknie ladowania (widzimy sklad) wcisam num7 albo num9 , pozniej jak juz cos tam gadaja albo pojawia sie logo ea naciskam f4 i od razu suspendera na 15 - 20 sek po tym czasie albo sie uda i bedzie komunikat opusc mecz albo wywala 

btw z awansem do wyzszej ligi tez dziwna rzecz - jak juzmialem 9 pkt (liga 10 - dopiero zaczynam ale nie moge sie z niej wydostac) zdobywam kolejne 3 pkt i mnie nie przenosi wyzej (mistrzostwo 12pkt) - uprzedzam probowalem z alt+f4 jak pojawia sie komunikat opusc mecz - po zalogowaniu mialem 12 pkt i dalej bylem w lidze 10 i moglem dalej grac mecze - o co kaman?

Wywala bo klikasz F4.

Opublikowano

Ja tak zapytam, gdyż boje się grac na głównym koncie. Można za to dostać bana? Jeżeli już nawet tak, to gdy go dostanę to nie będę mógł grać w inne gry na Originie?

Opublikowano

To i ja mam pytanie: 

jeżeli cie wywala to proste, użyj procesor suspender i ustaw proces pause time na 20, po odczekaniu powinno cie rozłączyć z przeciwnikiem.

Mój Komputer:

Opublikowano

Mam bardzo poważny problem, otóż po ostatnim "ztrainerowanym meczu" gdy normalnie bez trainera otwieram fife i chce grać sezon online to zaczyna się ładować liga i po chwili wyłącza się gra. Próbowałem wszystkiego reset kompa, wylogowywanie się itp i bez skutku. Proszę pomóżcie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...