Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niekoniecznie za sprzedawanie monet, tylko za powiązanie konta z innymi.

Tak to jest chyba u nich uwzględnione.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z nimi to nic nie wiadomo wątpię że mogą sprawdzić czy trafiłem Ronaldo w paczce i go sprzedałem i stąd mam coins równie dobrze mogą napisać że kupujesz coinsy lub sprzedajesz dostaniesz bana i nic im nie zrobisz.

Opublikowano

Zawsze po otrzymaniu blokady można wysłać do nich informację z zapytaniem za co, czy też sami przysyłają.

Zazwyczaj w wiadomości podają kilka powodów. Nie wiadomo za co konkretnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ja wbiajm na kazdym koncie do max 500k (10dni) a potem  zakladam nowe i wbijam go do 1 ligi , dzis juz 700k a gdzie tam koniec dnia , wiec lecimy dalej z tym koksem

nie ma lekko trzeba zapierdlac :D

hajs sie musi zgadzac

tloczymy monety pelna para :)

Opublikowano

ja wbiajm na kazdym koncie do max 500k (10dni) a potem  zakladam nowe i wbijam go do 1 ligi , dzis juz 700k a gdzie tam koniec dnia , wiec lecimy dalej z tym koksem

nie ma lekko trzeba zapierdlac :D

hajs sie musi zgadzac

tloczymy monety pelna para :)

No a jak mennica na chacie  xD

Opublikowano

Witam

Moglby mi ktos wyjasnic jak poprawnie zainstalowac windowsa na maszynie wirtualnej. Ogolnie umiem zainstalowac itp ale bardzo sie zacina albo jak chce uruchomic fife to wyswietla mi komunikat o braku sterownikow od grafiki :( prosze o pomoc

Opublikowano

Witam

Moglby mi ktos wyjasnic jak poprawnie zainstalowac windowsa na maszynie wirtualnej. Ogolnie umiem zainstalowac itp ale bardzo sie zacina albo jak chce uruchomic fife to wyswietla mi komunikat o braku sterownikow od grafiki :( prosze o pomoc

Uruchomienie fify na maszynie wirtualnej graniczy z cudem bo posiada ona własna grafikę i prawdopodobnie fifa na niej się nie uruchomi.

Opublikowano

Uruchomienie fify na maszynie wirtualnej graniczy z cudem bo posiada ona własna grafikę i prawdopodobnie fifa na niej się nie uruchomi.

Ktos pisal ze postawil windowsa i bardzo dobrze chodzi a fifa normalnie sie odpala. Dlatego zastanawiam sie jak to zrobic.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć co robię źle?? Robię wszystko tak jak tam pisze, zainstalowałem trainer'a uruchamiam fife, klikam mecz, znajduje mi rywala, wybieram strój i pokazuje jego skład. No to klikam tak jak tam pisze F4 i 7lub9 i wywala mnie na pulpit. później jak wchodzę jeszcze raz na fife, pokazuje mi się komunikat że servery nieczynne i żebym grał w prawdziwych drużynach.. 

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć co robię źle?? Robię wszystko tak jak tam pisze, zainstalowałem trainer'a uruchamiam fife, klikam mecz, znajduje mi rywala, wybieram strój i pokazuje jego skład. No to klikam tak jak tam pisze F4 i 7lub9 i wywala mnie na pulpit. później jak wchodzę jeszcze raz na fife, pokazuje mi się komunikat że servery nieczynne i żebym grał w prawdziwych drużynach.. 

Napisałeś sam odpowiedz w swoim poście tak wiec przeczytaj jeszcze raz i będziesz wiedzieć dlaczego tak jest.

Opublikowano

Mam pytanie. Czy tylko ja mam problemy z fifą ? Chodzi mi o ogromne lagi. Czasami w ogóle nie chce się Ona uruchomić.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mam pytanie. Czy tylko ja mam problemy z fifą ? Chodzi mi o ogromne lagi. Czasami w ogóle nie chce się Ona uruchomić.

Standard każdy to ma znowu pewnie odszczurzanie serwerów  xD EA robi sobie kpiny z graczy wiecznie jakieś awarie.

Opublikowano

Standard każdy to ma znowu pewnie odszczurzanie serwerów  xD EA robi sobie kpiny z graczy wiecznie jakieś awarie.

no na dzis pograne , na nich nie mozna liczyc :D

Opublikowano

Napisałeś sam odpowiedz w swoim poście tak wiec przeczytaj jeszcze raz i będziesz wiedzieć dlaczego tak jest.

Nadal nie czaję... możesz jaśniej??

Opublikowano

Witam

Uzyj VMWare Workstation 10.

Opublikowano

Jestem w 3 lidze trzeba nadal robić ręcznie mistrza ligi?

DaVeOo na 32 stronie opisał jak można przechodzić do następnej ligi. Poczytaj ;>

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Czy przycisk dodawania, aby dodać mini trenera i 6 cel , Please ? How you use cheat engine ? pfff :/  ı can't understand polskia, help me please?

Opublikowano

czesto mi lapie zwieche po zakonczonym meczu w tym miejscu , jest na to jakas rada? :

72764140538470671130.png

Ten bug jest od momentu kiedy zaczalem grac w fife world i dalej go nei naprawili xD

Na szybka poprawke raczej nie licz, a i obejsc tego sie nie da imo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...