Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czaje to nie potrzebnie sie za wcześnie cieszyłem bo chyba Pawellek pisał że nie ma limitu no ale cóż tak też jest elegancko ;) tylko lipa z tym że trzeba gierke gasić jak chce sie awansować

Ktoś wcześniej pisał że dziennie robi 500 k + to ja niewiem jakim cudem ty to robisz really ;DD

Opublikowano

Ja czekam aż naprawią te serwery bo przez to się nie da coinsów robić. Jak tak dalej pójdzie to zwijam interes..

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja czekam aż naprawią te serwery bo przez to się nie da coinsów robić. Jak tak dalej pójdzie to zwijam interes..

EA nie dba o PC, a szczególnie o World.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Działała wam wygranie mistrzostwa? Mi za każdym razem zostaje w tej samej lidze. Robiłem tym sposobem z 32 strony i to samo. POMOCY!

Opublikowano

ja wyszedlem z meczu o awans a i tak dali mnie do 5 ligi xDD Beka z ĘĄ

@Edit

czy wy tez macie tak ze nie mozecie wejsc w sezony online na hackerskim koncie? Na normalnym normalnie dziala... Czyzby ban ;<

Opublikowano

Witam! Czy po zarobieniu kasy na różnych kontach ( około 800k) mogę je bezpiecznie przenieść na moje głowne konto? Czy jest duża możliwości bana na moje główne konto przez to?

Opublikowano

Witam! Czy po zarobieniu kasy na różnych kontach ( około 800k) mogę je bezpiecznie przenieść na moje głowne konto? Czy jest duża możliwości bana na moje główne konto przez to?

A skąd mamy to wiedzieć EA jest nie obliczalne ich spytaj :D.

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o to, czy ktoś dostał za to bana :>

Ja dostałem bana na konto na którym trzymałem monety ale 800 k możesz spokojnie przelać i raczej bana nie dostaniesz

Opublikowano

Spokojnie  trainer będzie działał jakiś idiota pisał że EA zablokowało zamrażanie kontraktów co oni do tego mają nie ma czegoś takiego jak zablokowanie trainera po prostu po Update gry trainer coś błędnie odczytuje.A tak przy okazji jakiś debil założył fanpage anty trainer i wrzucają tam screeny trainerujących graczy zgłaszajcie tą stronę.

https://www.facebook.com/ANTYTrainer?fref=ts
Opublikowano

Spokojnie  trainer będzie działał jakiś idiota pisał że EA zablokowało zamrażanie kontraktów co oni do tego mają nie ma czegoś takiego jak zablokowanie trainera po prostu po Update gry trainer coś błędnie odczytuje.A tak przy okazji jakiś debil założył fanpage anty trainer i wrzucają tam screeny trainerujących graczy zgłaszajcie tą stronę.

https://www.facebook.com/ANTYTrainer?fref=ts

no oby był update :/

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...