Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten bug jest od momentu kiedy zaczalem grac w fife world i dalej go nei naprawili xD

Na szybka poprawke raczej nie licz, a i obejsc tego sie nie da imo.

Taa mega wku*wiający bug EA to dla mnie zwykle śmiecie ta gra nadaje się jedynie do trainerowania i trzeba ją zniszczyć może wtedy się nauczą szacunku dla graczy.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem ze ta gra to gowno i tez stwierdzam ze nadaje sie tylko do trainerowania , bo normalnie w to nie pograsz ( tak kiedys probowalem ale wiecej nerwow niz grania) . Czesto jakies bugi , zawiasy ale to beta ktora gra jeszcze dlugo pozostanie  :D

Opublikowano

wiem ze ta gra to gowno i tez stwierdzam ze nadaje sie tylko do trainerowania , bo normalnie w to nie pograsz ( tak kiedys probowalem ale wiecej nerwow niz grania) . Czesto jakies bugi , zawiasy ale to beta ktora gra jeszcze dlugo pozostanie  :D

SimCity 5 tyle czasu po wydaniu nadal jest beta bug na bugu EA powinno się zwijać migiem albo pozew zbiorowy bo tak być nie może.

Opublikowano

Taa mega wku*wiający bug EA to dla mnie zwykle śmiecie ta gra nadaje się jedynie do trainerowania i trzeba ją zniszczyć może wtedy się nauczą szacunku dla graczy.

Mnie się to pojawia zawsze. Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Dlaczego gdy utraci już połączenie i ma przechodzić do menu, wyskakuje mi taki ekran i nie rusza ? :/ :

28394207713589037866.jpg

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Jak komus juz nie chce sie przeczytac kilku postow wyzej to naprawde jest z nim zle. Musicie z tym zyc, albo napisac do EA. (XDDD)

Opublikowano

Niestety, ale EA nie dba o PC, a co dopiero o darmowe gry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nadal nie ma limitu dziennych zarobków?

50k limit dzienny.

znalazł by sie ktos kto dałby mi trainera pełną wersje? juz nie daje rady z tą darmową wersja ;//

prosze o pw

i mi :D

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Raz piszecie że nie ma limitu coinsów dziennie a teraz widzę ktoś napisał że jest limit 50 k to albo z braku wiedzy i nie przeczytania postu kolegi kilka stron wcześniej albo mówi prawdę tak więc pytam sie jeszcze raz jest ten limit coinsów za mistrzostwa ?

Opublikowano

Lets say that I am losing the match and before the ending I am using the trainer to avoid defeat (7/9 + process suspender). What happens with my opponent in that situation, is he going to get a win no matter what?!

Opublikowano

Lets say that I am losing the match and before the ending I am using the trainer to avoid defeat (7/9 + process suspender). What happens with my opponent in that situation, is he going to get a win no matter what?!

No man your opponent see the score 0:0 and consumes 1 contract so you win the match

Opublikowano

o jaki bezczelny typ http://allegro.pl/fifa-world-trainer-i4418572283.html , dostal i sobie sprzedaje trainera , takiego to za jaja i .....

Tak jak mówiłem, aukcja została usunięta jak i wszystkie aukcje z trainerami do fify nieważne czy to fifa 13 czy 14 i to jest ku przestrodze dla innych jakby ktoś chciał wystawić trainera na allegro. Będzie  to skutkować usunięciem aukcji a jeśli ponownie wystawi to blokadą konta.

Opublikowano

Jednak jest limit na wygranie 3 x ligi ponieważ nie dodało mi akutalnie coinsów a wcześniej Pawellek pisał że nie ma już limitów ;//

Opublikowano

Mnie nie dodało wogóle za 1 wygraną coś jest zwalone dzisiaj.

Zrobiłem trika z alt-f4 na awans do wyższej ligi i coinsy za mistrza tym razem dało ale strach dzisiaj robić.

Opublikowano

Dzisiaj o 00:00 będzie aktualizacja mam nadzieje że trainer będzie dalej działał i dalej ciekawi mnie czy jest ten limit do 50 tysięcy bo jeśli był a ja nie korzystałem to będe bardzo żałował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...