Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej dlaczego jak mam już tą bramke, wciskam F4 to wywala mnie do pulpitu i pisze, że mam mecz przegrany ;c

hmm skoro zadajesz takie pytanie to wydaje mi się że albo nie umiesz czytać albo jesteś niewidomy.Czytaj ze zrozumieniem.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam problem typu takiego że od 10 ligi do końca 7 minitreiner działa poprawie a kiedy chciałem wygrać mając 14 pkt musiałem już ją sam wygrać ten problem powtarza się w 6 lidze . To znaczy że Fifa się crashuje ale nie daję mi żadnego punktu ligowego , ten problem nie jest tylko na jednym meczu bo rozegrałem dla próby około 30+ meczów i nie da się wygrać. Proszę o szybką pomoc i dziękuje ;)

Opublikowano

Trainer pięknie hula.

Btw. Mam pytanie , czy dalej jest to ograniczenie do 50k dziennie ? (gdzieś wcześniej czytałem ze niby znieśli , ale mi np. teraz po paru nastu meczach nie daje coinsow)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Trainer pięknie hula.

Btw. Mam pytanie , czy dalej jest to ograniczenie do 50k dziennie ? (gdzieś wcześniej czytałem ze niby znieśli , ale mi np. teraz po paru nastu meczach nie daje coinsow)

Jest.

Opublikowano

Witam mam pytanie   , włączam  fife wszystko ok  , trainera włączam  , szukam grasz   wybieram stroje   i klikam 7 lub 9   i f4 daje   psize utracono połączenie z przeciwnikiem  ale nadal jest 0-0  i nie daje mi pkt     

1377531174-U173186.png

Opublikowano

haha otrzymalem prywatna wiadomosc o tresci :" czesc pisales ze chcesz kupic od niego pełną wersje, jak juz kupisz to dasz mi linka zebym tez mogł pobrac? to bede Ci placil 25k dziennie przez 3 dni okej?"

Opublikowano

haha otrzymalem prywatna wiadomosc o tresci :" czesc pisales ze chcesz kupic od niego pełną wersje, jak juz kupisz to dasz mi linka zebym tez mogł pobrac? to bede Ci placil 25k dziennie przez 3 dni okej?"

Jaki jego nick bo do mnie tez ktoś pisał?

Opublikowano

chyba jestes chory ze my to kupimy jak mamy trainera , idz na allegro handlowac , moze fartem urzad skarbowy cie nie dopadnie , ale tam jestes jak na dloni  :D

polecam zrobic wlasna strone i sprzedawac , ja mam ceny 2x wieksze niz na allegro a mam kupcow :)

ma sie ta zylke do interesu heh

fabryko coins nadciaga konkurencja :)

Opublikowano

Ludzie mam problem - kiedy ściągam plik to on nie ma ikony - Jest taka biała kartka , wiem to znaczy że nie mam programu którym moge to otworzyć. I do tego właśnie zmierzam- CZYM MAM TO OTWORZYĆ?- Framework zainstalowalem jave też coś jeszcze ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź !

d923669265d0d94e90e330366bf9ef92.jpg
Opublikowano

Ja tez mam jedno pytanie. A mianowicie o zamrażanie kontraktów. Może ktoś powiedzieć jak to zrobić jak nie mam wykupionej pełnej wersji programu?

Opublikowano

Ludzie mam problem - kiedy ściągam plik to on nie ma ikony - Jest taka biała kartka , wiem to znaczy że nie mam programu którym moge to otworzyć. I do tego właśnie zmierzam- CZYM MAM TO OTWORZYĆ?- Framework zainstalowalem jave też coś jeszcze ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź !

Winrarem xD

Opublikowano

mam problem wywala mnie w 1 meczu (Daje własciowosci i zgodnoś itp.) ale to nie działą pomocy 

- Nie dostaje punktów jak gram mecz i wygrywam go 1-0 

Opublikowano

dlaczego po jakims czasie jak klikam to  mi nie doda np Bramki albo nie da f4 ? tylko zaznacza jedna opcje? :P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...