Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie dostałem maila od EA zablokowali mi konto bo podobno naruszam regulamin.Bardzo ciekawe skoro na tym koncie miałem legalnie rozegrane meczy i trzymałem 900 k.Skoro dla EA wystawianie i kupowanie zawodników to naruszanie regulaminu to pozdrawiam ich środkowym palcem.Uważajcie i zakładajcie co tydzieś inne konto do trzymania coins.

mi szybciej konta buga zlapia niz dostane bana , dzis znowu jedno stracilem , crash gry akurat w tym momencie :rolleyes:

PORADA:

Jesli ktos chce natychmiastowy awans do ligi wyzej , wylaczcie gre w momencie jak wyskoczy wam  takie koleczko wczytywania

jak zrobicie to w idealnym momencie , tylko w czasie tego wczytywania na screenie nizej , trzeba zamknac gre  ->  f4+alt lub na X

w pierwszej lidze dziala idealnie :D

744811405065247341847.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PORADA:

Jesli ktos chce natychmiastowy awans do ligi wyzej , wylaczcie gre w momencie jak wyskoczy wam  takie koleczko wczytywania

jak zrobicie to w idealnym momencie , tylko w czasie tego wczytywania na screenie nizej , trzeba zamknac gre  ->  f4+alt lub na X

w pierwszej lidze dziala idealnie :D

Masz na myśli moment po meczu w ktorym graliśmy o mistrzostwo ?

Opublikowano

witam, mam nastepujacy problem, gdy dodam bramke i rozłączę mecz, całkiem wyłącza mi się fifa :/ co mam zrobić? :/ dodam, że na początku (przez ok 15 meczy) było okej oraz gram na laptopie Win8

bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Ile można dziennie zrobić mistrzostw 1 ligi?

Rób ile chcesz jak ciężko przeczytać pierwszą stronę tego tematu :/

Opublikowano

Można za to dostać bana ?

tak, ale ledwo zaczniesz użytkować trainer, zaczną Ci się problemy z nim i nawet nie zdążą Ci tego bana dać ;)

Nowicjusz
Opublikowano

Mi nic nie działa. Włączam fife, trainera, robię wszystko wg instrukcji i dupa. Goli nie dodaje, meczu nie rozłącza. Pomoże coś kupno pełnej wersji?

Opublikowano

do każdego co traineruje w pierwszej lidze:

błagam was, jak nie macie czasu ani chęci wciskać jebanego przycisku myszy żeby potwierdzić rozegranie meczu to NIE TRAINERUJCIE. bo przez takich jak Wy jedno mistrzostwo robi się 30 minut a nie 5 ;)

Opublikowano

jeszcze raz chciałbym prosić o pomoc: gdy rozłączę mecz wyłącza mi się całkowicie fifa, o co chodzi i jak mam to naprawić?

Opublikowano

Zna ktoś jakiś jeszcze sposób (poza moim) na awansowanie do następnej ligi? Bo trainerowanie w lidze 9 ma raczej mało sensu.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mam problem z mini trainerem gdy klikam f4 ok konczy mecz ale jak na numeratycznej 7 albo 6 nie dolicza goli + gdy 1 raz zakoncze polowe to w nastepnym meczu przy rozpoczęciu nowego meczu odrazu wywala ... 

Opublikowano

Czy mogę korzystać z trenerem do najnowszej wersji 6.3 FIFA? Będę zbanowany za pomocą tego? Jest najnowsza wersja trenera zwolniony?

Nowicjusz
Opublikowano

Wop Wpisz na gugle cheat engine (jeśli masz usuń stary jak nie to pomiń to) Wejdz w cheat egine --> download pobierz i zainstaluj

Już wczoraj to zrobiłem.

Opublikowano

Hej! Mam do ciebie sprawę. Przed chwilą pobrałem twój trainer. Jestem po wielkim wrażeniem! Mam tylko jedno zastrzeżenie :c Szukam meczu wszystko cacy, wybieram strój, I widzę skład przeciwnika. Kilkam F4 (Mam Komputer) i dodaje sobie 3 gole, przeciwnikowi zaś 1. Czyli 3:1 Dla mnie. Zaczynam mecz. Wtedy mecz zaczyna się normalnie zaczyna i muszę kliknąć znów F4 żeby zadziałało. I Wynik wynosi 0:0 Ale ja wygrałem! Ale jednak chcę mieć ten wynik 3:1 Bo dostaje Więcej kasy. Nieprawdaż? Mam jeszcze jeden problem nie zalicza mi pkt! Co jest dla mnie najstraszniejszym błędem bo o pkt mi chodziło! To tyle trochę sie rozpisałem  :D. Mam nadzieję że mi pomożesz c:.
Żegnam! I miłego dnia życzę!

Opublikowano

Zna ktoś jakiś jeszcze sposób (poza moim) na awansowanie do następnej ligi? Bo trainerowanie w lidze 9 ma raczej mało sensu.

Ponawiam pytanie.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Proste , załóżmy że na mistrzostwo potrzeba 19 pkt , ty już zdobyłeś 6 wygranych czyli masz 18pkt i jak grasz ten mecz o mistrzostwo i jak juz dodasz sobie gola i zakonczysz mecz i gdy pojawi się komunikat ''utracono połączenie z przeciwnikiem'' to nie naciskasz wtedy ''dalej'' , tylko uruchamiasz menadżera zadań ( skrót ctrl+alt+delete , myśle że każdemu znany ) i tam musisz zakończyć proces fify. Jak wyłączy Ci grę i odpalisz od nowa to jesteś w kolejnej lidze i z kasą za mistrzostwo w kieszeni :) W razie pytań pisz pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...