Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩ FIFA World miniTrainer ✩

Pawellek

Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?  

522 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak podoba Ci się nowy wygląd miniTrainera?

• Jest super!!
      287
    • Mogłoby być lepiej...
      159
    • Strzaszna lipa.
      76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W taki sposob EA walczy z trainerami:

548491404980714255017.jpg

#Edit

Najlepsze jest to, ze konto origin na ktorym nagrywalem nie jest zbanowane i ma sie dobrze. :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie dostałem maila od EA zablokowali mi konto bo podobno naruszam regulamin.Bardzo ciekawe skoro na tym koncie miałem legalnie rozegrane meczy i trzymałem 900 k.Skoro dla EA wystawianie i kupowanie zawodników to naruszanie regulaminu to pozdrawiam ich środkowym palcem.Uważajcie i zakładajcie co tydzieś inne konto do trzymania coins.

Opublikowano

Własnie dostałem maila od EA zablokowali mi konto bo podobno naruszam regulamin.Bardzo ciekawe skoro na tym koncie miałem legalnie rozegrane meczy i trzymałem 900 k.Skoro dla EA wystawianie i kupowanie zawodników to naruszanie regulaminu to pozdrawiam ich środkowym palcem.Uważajcie i zakładajcie co tydzieś inne konto do trzymania coins.

Tylko jedne konto zablokowali czy pozostałe też na których używałeś trainera ?

Opublikowano

Tylko jedne konto zablokowali czy pozostałe też na których używałeś trainera ?

tylko to na których monety trzymałem pozostałe konta na których traineruję od 2 miesięcy działają bez zarzutu

Opublikowano

W taki sposob EA walczy z trainerami:

548491404980714255017.jpg

#Edit

Najlepsze jest to, ze konto origin na ktorym nagrywalem nie jest zbanowane i ma sie dobrze. :D

Teraz to pokazali swoje umiej :D

Umieja tylko konta blokowac na youtube :)

Opublikowano

Prawdopodobnie znalazłem tego buga o którym pisałeś bestandriu. Przetestuję jeszcze kilka dni będę miał pewność, ze to jest to.

Opublikowano

Prawdopodobnie znalazłem tego buga o którym pisałeś bestandriu. Przetestuję jeszcze kilka dni będę miał pewność, ze to jest to.

Ale konto da się odzyskać? Bo właśnie mam tego buga na koncie jak masz jakiś sposób daj znać.

Opublikowano

Mam problem. Dodaję sobie kontrakty, ale niestety się nie zaliczają i ciągle pisze że każdy zawodnik nie ma kontraktów. Trzeba czekać na aktualizacje trainera od Pawellka? :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

Aktualizacja jest, wystarczy napisac. Przeciez nie wkleje tu linka, a do kazdego z osobna wyslac to tez duzo roboty. :P

możesz wysłać mi aktualizację???

Opublikowano

Macie problem z awansem z 6 do 5 ligi trainerem? ;x

Problem polega na tym że przy ostatnim meczu nie przenosi Ci do następnej ligi?

Jeżeli tak to ostatni mecz musisz zagrać sam. Chodzi mi konkretnie o to że jak na awans z 10 do 9 ligi potrzebujesz 12pkt, i jak masz ich np.9 lub 11 to musisz te ostatnie pkt sam zdobyć aby awansować do 9.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Problem polega na tym że przy ostatnim meczu nie przenosi Ci do następnej ligi?

Jeżeli tak to ostatni mecz musisz zagrać sam. Chodzi mi konkretnie o to że jak na awans z 10 do 9 ligi potrzebujesz 12pkt, i jak masz ich np.9 lub 11 to musisz te ostatnie pkt sam zdobyć aby awansować do 9.

Tak o to mi chodziło ;)

Dzięki za Pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...